To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum dla Panów - Kulturystyka

karolgt - 04-02-2009, 22:51

rosomak1983 napisał/a:
karolgt napisał/a:
SP 80

A co to pierwsze słysze :shock:

Olimp System Protein 80 :)

rosomak1983 - 05-02-2009, 01:52

karolgt napisał/a:
Olimp System Protein 80 :)

aaa czaje odżywka na poziomie... Olimp to minimum jesli chodzi o białko przynajmniej dla mnie... Tez zjadłem duzo System protein 80 i lubiłem najbardziej bananowy... Altualnie koncze cykl jabłczan rano/monohydrat po treningu z GAINER MCT olimpu.
Nawet na mnie zadziałało ale przez pół roku nie jadłem żadnych odżywek itp...
Teraz chwilka przerwy i uderze z jakims konkretnym cyklem...
Horse power UNIVESALA
Gainer MCT
BCCA G-force
Tylko panowie jest jeden problem... Odkad mam miska żal mi kasy na odżywki bo wole ta kase włożyc w auto... No ale niedługo bedzie znacznie wiecej siana bo zaczynam dobra prace wiec powinno starczac na wszystko :)

[ Dodano: 05-02-2009, 01:54 ]
A moze teraz sobie zarzuce jakis lajcik tribusia albo żeń-szenia :wink:

Cezar - 05-02-2009, 01:55

rosomak1983 napisał/a:
Tylko panowie jest jeden problem... Odkad mam miska żal mi kasy na odżywki bo wole ta kase włożyc w auto...

No to troche tak jak u mnie :wink:
Mam male rozwiazanie - raz kasa idzie na kociaka, a raz na odzywki :D

rosomak1983 - 05-02-2009, 01:56

karolgt, a próbowałes aminokwasów EGG amino megabolla? Taniocha a skład dobry... Zjadłem tego sporo :D

[ Dodano: 05-02-2009, 01:58 ]
Cezar napisał/a:
Mam male rozwiazanie - raz kasa idzie na kociaka, a raz na odzywki :D

hehe dobra mysl tylko ze mam teraz kasochłonne plany jesli chodzi o miska.
Mysle tez zapisac sie w koncu na krav mage ale palec jeszcze boli jak walne w worek i ortopeda mówi ze jeszcze nie czas...

[ Dodano: 05-02-2009, 01:59 ]
Cezar, a ty co ciekawego jadłes?
poza Animalem CUT Free
Wogóle chyba spróbuje animala bo słysząłem ze bardzo skuteczna seria... Na razie nie próbowałem.

Cezar - 05-02-2009, 02:08

rosomak1983 napisał/a:
Cezar, a ty co ciekawego jadłes?

No jakis tam cykl byl :wink:
Przed treningiem Shock Therapy, tuz po Storm, a jakis czas potem True Mass BSNa.
No i jeden cykl Cut Free :twisted:
Teraz to przed i po Gain Bolic 6000, w czasie treningu pije Carbo + multiwitamina (wszystko Olimpu) plus Storm
Shocka biore juz sporadycznie, ale musze kupic nowe opakowanie bo daje niezlego kopa :twisted:

Jakos na wiosne planuje nowy cykl, oparty bedzie na Mega masie 4000 reszte sie dobierze. Przed wakacjami kolejna dawka Cut free 8)

rosomak1983 - 05-02-2009, 02:23

Cezar napisał/a:
plus Storm
Shocka

chodzi Ci o shock therapy? Własnie słyszałem ze daje powera...

Cezar - 05-02-2009, 02:31

rosomak1983 napisał/a:
chodzi Ci o shock therapy?

Tak :D
rosomak1983 napisał/a:
Własnie słyszałem ze daje powera...

Diabelstwo potrafi uzaleznic :wink: :P

painkiller - 05-02-2009, 07:38

Mój najnowszy cykl od tego tygodnia składa się z Cell Pumpa + mono Mega Caps Olimpu, aminokwasy Uni-Liver, szybko przyswajalne węglowodany po treningu w postaci banana, wafli ryżowych lub batona i serek wiejski 30 min po treningu. Budżetu nie starczyło w tym miesiącu na białko w proszku :? Do tego duużo kurczaka, dużo ryżu, dużo jajek i serków wiejskich, mało smażonego, mało jasnego chleba i staram się nie pić alko. Ale że jestem tylko człowiekiem wczoraj wieczorem wszamałem wielką pizze i znowu brzuch mi się rozepchał :?
rosomak1983 - 05-02-2009, 14:24

painkiller napisał/a:
aminokwasy Uni-Liver

dobre duze tablety :D fajnie pachna
painkiller napisał/a:
dużo ryżu,

brazowego?

karolgt - 05-02-2009, 14:45

nieźle tego ładujecie w siebie :shock:

ja połowy z tych wymienionych rzeczy nawet z nazwy nie kojarze, a sam ograniczam sie tylko do odżywki białkowej Olimpa. poki co jestem na 3 folii (750 g) ale w dosc dlugim okresie czasu (a z 4 miesiace :D ) bo jeszcze bylem 2 razy przeziębiony po drodze :D

ale ogolnie jest ok, niby 3kg spadło, a w bicu 1 cm przyrósł :P

painkiller - 05-02-2009, 18:22

Prawie wyłącznie pochłaniam biały ryż, jakoś lepiej mi podchodzi. Co do Uni-Liver wczoraj słyszałem dwie opinie, raz że pachnie jak cukierki kukułki :shock: a drugi raz że pachnie jak karma dla psa :) Skłaniał bym się ku tej drugiej opinii :)

Też zaliczyłem ostatnio chorobę to waga mi podskoczyła (obżerałem się jak opętany) i siła wyraźnie spadła :evil:

rosomak1983 - 05-02-2009, 20:16

A ja juz nie choruje ze dwa lata odkąd cwicze... Chyba testosteron we mnie buzuje :mrgreen:
karolgt - 09-02-2009, 18:41

Panowie...zapodajcie jakis fajny trening, najlepiej 3 dniowy. Obecnie robie 5x5 ale mnie juz denerwuje, trening koncze w 25-30 minut i wogole nie czuje zmeczenia, o jakis zakwasach itd nie wspomne. Oczywiscie ciezary biore na maxa, wszystko wykunuje ok, ale w tych rozpiskach w 1 dzien sa np 4 cwiczenia :?

jedyne co czułem to plecy, ale to jak sobie ten trening zmodyfikowalem :P

a szukam i szukam w necie czegos sprawdzonego i nic.

painkiller - 10-02-2009, 07:14

A na co ma być ten trening? Więcej masy czy więcej siły? Ja trenuję 3 dni w tygodniu po dwie partie mięśni. Staram się zmieścić w 1,5 h (nie licząc rozgrzewki)
rosomak1983 - 10-02-2009, 14:10

Ja trenuje 4 razy...
1. klatka ,brzuch
2. plecy ,bruch
3. ---
4.barki biceps
5.triceps, brzuch (czasem zmiana w jednym dniu superseria biceps triceps a barki z brzuchem)
Kiedys robiłem jeszcze przedramie ale obecnie nie. Przysiady ze sztanga sporadycznie...
5 dni to za duzo moim zdaniem.
Zmieniaj czesto zestwa cwiczeń i popracuj nad ,,czuciem miesni''
Rób serie z wymysznym powtórzeniem albo zacznij robic superserie luz serie łączone
Ciagle zmieniaj tening nie pozól sie organizmowi przyzwyczaic... :) Nie ma bata zebys nie czuł treningu wtedy
PS wiosna/lato/jesien dochodza aeroby ze dwa razy w tygodniu po ok 20 min.