Forum dla Panów - Kulturystyka
karolgt - 04-02-2009, 22:51
rosomak1983 napisał/a: |
A co to pierwsze słysze |
Olimp System Protein 80
rosomak1983 - 05-02-2009, 01:52
karolgt napisał/a: | Olimp System Protein 80 |
aaa czaje odżywka na poziomie... Olimp to minimum jesli chodzi o białko przynajmniej dla mnie... Tez zjadłem duzo System protein 80 i lubiłem najbardziej bananowy... Altualnie koncze cykl jabłczan rano/monohydrat po treningu z GAINER MCT olimpu.
Nawet na mnie zadziałało ale przez pół roku nie jadłem żadnych odżywek itp...
Teraz chwilka przerwy i uderze z jakims konkretnym cyklem...
Horse power UNIVESALA
Gainer MCT
BCCA G-force
Tylko panowie jest jeden problem... Odkad mam miska żal mi kasy na odżywki bo wole ta kase włożyc w auto... No ale niedługo bedzie znacznie wiecej siana bo zaczynam dobra prace wiec powinno starczac na wszystko
[ Dodano: 05-02-2009, 01:54 ]
A moze teraz sobie zarzuce jakis lajcik tribusia albo żeń-szenia
Cezar - 05-02-2009, 01:55
rosomak1983 napisał/a: | Tylko panowie jest jeden problem... Odkad mam miska żal mi kasy na odżywki bo wole ta kase włożyc w auto... |
No to troche tak jak u mnie
Mam male rozwiazanie - raz kasa idzie na kociaka, a raz na odzywki
rosomak1983 - 05-02-2009, 01:56
karolgt, a próbowałes aminokwasów EGG amino megabolla? Taniocha a skład dobry... Zjadłem tego sporo
[ Dodano: 05-02-2009, 01:58 ]
Cezar napisał/a: | Mam male rozwiazanie - raz kasa idzie na kociaka, a raz na odzywki |
hehe dobra mysl tylko ze mam teraz kasochłonne plany jesli chodzi o miska.
Mysle tez zapisac sie w koncu na krav mage ale palec jeszcze boli jak walne w worek i ortopeda mówi ze jeszcze nie czas...
[ Dodano: 05-02-2009, 01:59 ]
Cezar, a ty co ciekawego jadłes?
poza Animalem CUT Free
Wogóle chyba spróbuje animala bo słysząłem ze bardzo skuteczna seria... Na razie nie próbowałem.
Cezar - 05-02-2009, 02:08
rosomak1983 napisał/a: | Cezar, a ty co ciekawego jadłes? |
No jakis tam cykl byl
Przed treningiem Shock Therapy, tuz po Storm, a jakis czas potem True Mass BSNa.
No i jeden cykl Cut Free
Teraz to przed i po Gain Bolic 6000, w czasie treningu pije Carbo + multiwitamina (wszystko Olimpu) plus Storm
Shocka biore juz sporadycznie, ale musze kupic nowe opakowanie bo daje niezlego kopa
Jakos na wiosne planuje nowy cykl, oparty bedzie na Mega masie 4000 reszte sie dobierze. Przed wakacjami kolejna dawka Cut free
rosomak1983 - 05-02-2009, 02:23
Cezar napisał/a: | plus Storm
Shocka |
chodzi Ci o shock therapy? Własnie słyszałem ze daje powera...
Cezar - 05-02-2009, 02:31
rosomak1983 napisał/a: | chodzi Ci o shock therapy? |
Tak
rosomak1983 napisał/a: | Własnie słyszałem ze daje powera... |
Diabelstwo potrafi uzaleznic
painkiller - 05-02-2009, 07:38
Mój najnowszy cykl od tego tygodnia składa się z Cell Pumpa + mono Mega Caps Olimpu, aminokwasy Uni-Liver, szybko przyswajalne węglowodany po treningu w postaci banana, wafli ryżowych lub batona i serek wiejski 30 min po treningu. Budżetu nie starczyło w tym miesiącu na białko w proszku Do tego duużo kurczaka, dużo ryżu, dużo jajek i serków wiejskich, mało smażonego, mało jasnego chleba i staram się nie pić alko. Ale że jestem tylko człowiekiem wczoraj wieczorem wszamałem wielką pizze i znowu brzuch mi się rozepchał
rosomak1983 - 05-02-2009, 14:24
painkiller napisał/a: | aminokwasy Uni-Liver |
dobre duze tablety fajnie pachna
painkiller napisał/a: | dużo ryżu, |
brazowego?
karolgt - 05-02-2009, 14:45
nieźle tego ładujecie w siebie
ja połowy z tych wymienionych rzeczy nawet z nazwy nie kojarze, a sam ograniczam sie tylko do odżywki białkowej Olimpa. poki co jestem na 3 folii (750 g) ale w dosc dlugim okresie czasu (a z 4 miesiace ) bo jeszcze bylem 2 razy przeziębiony po drodze
ale ogolnie jest ok, niby 3kg spadło, a w bicu 1 cm przyrósł
painkiller - 05-02-2009, 18:22
Prawie wyłącznie pochłaniam biały ryż, jakoś lepiej mi podchodzi. Co do Uni-Liver wczoraj słyszałem dwie opinie, raz że pachnie jak cukierki kukułki a drugi raz że pachnie jak karma dla psa Skłaniał bym się ku tej drugiej opinii
Też zaliczyłem ostatnio chorobę to waga mi podskoczyła (obżerałem się jak opętany) i siła wyraźnie spadła
rosomak1983 - 05-02-2009, 20:16
A ja juz nie choruje ze dwa lata odkąd cwicze... Chyba testosteron we mnie buzuje
karolgt - 09-02-2009, 18:41
Panowie...zapodajcie jakis fajny trening, najlepiej 3 dniowy. Obecnie robie 5x5 ale mnie juz denerwuje, trening koncze w 25-30 minut i wogole nie czuje zmeczenia, o jakis zakwasach itd nie wspomne. Oczywiscie ciezary biore na maxa, wszystko wykunuje ok, ale w tych rozpiskach w 1 dzien sa np 4 cwiczenia
jedyne co czułem to plecy, ale to jak sobie ten trening zmodyfikowalem
a szukam i szukam w necie czegos sprawdzonego i nic.
painkiller - 10-02-2009, 07:14
A na co ma być ten trening? Więcej masy czy więcej siły? Ja trenuję 3 dni w tygodniu po dwie partie mięśni. Staram się zmieścić w 1,5 h (nie licząc rozgrzewki)
rosomak1983 - 10-02-2009, 14:10
Ja trenuje 4 razy...
1. klatka ,brzuch
2. plecy ,bruch
3. ---
4.barki biceps
5.triceps, brzuch (czasem zmiana w jednym dniu superseria biceps triceps a barki z brzuchem)
Kiedys robiłem jeszcze przedramie ale obecnie nie. Przysiady ze sztanga sporadycznie...
5 dni to za duzo moim zdaniem.
Zmieniaj czesto zestwa cwiczeń i popracuj nad ,,czuciem miesni''
Rób serie z wymysznym powtórzeniem albo zacznij robic superserie luz serie łączone
Ciagle zmieniaj tening nie pozól sie organizmowi przyzwyczaic... Nie ma bata zebys nie czuł treningu wtedy
PS wiosna/lato/jesien dochodza aeroby ze dwa razy w tygodniu po ok 20 min.
|
|
|