[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - Dostawa nowych Lancerów 2009
krzychu - 09-03-2009, 13:00
jurekschroda - nie dziw się on jest z lublina, sam przypina sobie teraz "metkę".
Krzychu
scoro - 09-03-2009, 21:31
krzychu napisał/a: | nie dziw się on jest z lublina |
To, że jest z Lublina o niczym nie świadczy, w każdym mieście, tudzież na wsi, znajdzie się takie wynalazki
A, żeby zbytnio nie robić OT to dodam, że współczuję ludziom, którzy muszą teraz czekać na odbiór swojego misiaka przez 3 miesiące
krzychu - 09-03-2009, 21:34
scoro napisał/a: | krzychu napisał/a: | nie dziw się on jest z lublina |
To, że jest z Lublina o niczym nie świadczy, w każdym mieście, tudzież na wsi, znajdzie się takie wynalazki |
Nie miałem zamiaru nikogo obrażać, ale któryś raz z kolei taki ktoś przypina Wam "metkę" i potem idzie taka opinia.... A często bywam w Lublinie....
Krzychu
Anonymous - 25-03-2009, 17:07
Czy ktoś wie jak będzie wyglądał Lancer Sedan 2009?
W salonach nic nie wiedzą, a jak kupowałem/dogadywałem w grudniu szczegóły to zapewniali mnie że przód sedana będzie taki sam jak sportbacka :] Teraz nadal nie za dużo wiedzą, choć nagle zaczynają sie z tego co mówili wycofywać...
Adam_T - 25-03-2009, 18:29
Zerro napisał/a: | ...zapewniali mnie że przód sedana będzie taki sam jak sportbacka :] ... |
Na amerykanskiej stronie jest sedan 2009 w wersji Railart z przodem jak Sportback. Jak to bedzie w przypadku innych wersji trudno mi powiedziec.
Anonymous - 25-03-2009, 19:43
Tylko jak to jest? żeby nie wiedzieli w salonach co sprzedają... to tylko w Polsce możliwe załamka,,,
Może jest ktoś kto już dostał swojego Lancerka z tego roku? Bo ja chcę sedana z przodem sportbacka... i co ja mam teraz począć?
macadoshis - 25-03-2009, 20:01
Zerro napisał/a: | Czy ktoś wie jak będzie wyglądał Lancer Sedan 2009?
W salonach nic nie wiedzą, a jak kupowałem/dogadywałem w grudniu szczegóły to zapewniali mnie że przód sedana będzie taki sam jak sportbacka :] Teraz nadal nie za dużo wiedzą, choć nagle zaczynają sie z tego co mówili wycofywać... |
Lancer z tego roku będzie taki sam jak Lancer z końcówki tamtego, zmiany są wprowadzane wraz z nowym rokiem modelowym a nie nowym rokiem kalendarzowym.
jaca71 - 25-03-2009, 20:40
Adam_T napisał/a: | Na amerykanskiej stronie jest sedan 2009 w wersji Railart z przodem jak Sportback. Jak to bedzie w przypadku innych wersji trudno mi powiedziec. |
Ralliart to ma bliżej do EVO niż do Sportbacka. A jak jesteś ciekawy jak wygląda przód sedana 2009 to zerknij na mój awatar
Anonymous - 25-03-2009, 20:50
macadoshis napisał/a: | Zerro napisał/a: | Czy ktoś wie jak będzie wyglądał Lancer Sedan 2009?
W salonach nic nie wiedzą, a jak kupowałem/dogadywałem w grudniu szczegóły to zapewniali mnie że przód sedana będzie taki sam jak sportbacka :] Teraz nadal nie za dużo wiedzą, choć nagle zaczynają sie z tego co mówili wycofywać... |
Lancer z tego roku będzie taki sam jak Lancer z końcówki tamtego, zmiany są wprowadzane wraz z nowym rokiem modelowym a nie nowym rokiem kalendarzowym. | To czemu w dwóch salonach jak pytałem jaki będzie przód, mówili mi że taki jak w sportbacku...? chyba tylko po to by sprzedać i naciągnąć klienta... a kiedy będzie nowy rok modelowy?
shalafi - 25-03-2009, 21:44
witam,
ja swojego Sedana odbieram w piątek, i z VIN'a wynika ze to rok modelowy 2009
i z tego co wiem wygląda normalnie.... jakies drobne zmiany tylko w porownaniu do 2008, zreszta wyczytalem je gdzies tu na forum
mazin - 25-03-2009, 21:50
Zerro napisał/a: | ... a kiedy będzie nowy rok modelowy? |
Pewnie pojawi się gdzieś w sierpniu albo październiku...
krzychu - 25-03-2009, 21:54
jaca71 napisał/a: | A jak jesteś ciekawy jak wygląda przód sedana 2009 to zerknij na mój awatar |
Hamerykanie dostają inne grile. I w Lancerze chyba też będzie różnica między USA a EU.... Ale to taka moja myśl.
Krzychu
jaca71 - 25-03-2009, 22:10
krzychu napisał/a: | jaca71 napisał/a: | A jak jesteś ciekawy jak wygląda przód sedana 2009 to zerknij na mój awatar |
Hamerykanie dostają inne grile. I w Lancerze chyba też będzie różnica między USA a EU.... Ale to taka moja myśl.
Krzychu |
Ja się odniosłem tylko do pisania o hamerykańskich modelach 2009. W czerwcu 2008 roku już tam były.
A co do grilla i różnic. Oni tam maja jakieś swoje dziwaczne przepisy, których nie zmieniają przez setki lat (klasyką niech będzie pstryczek elektryczek do włączania światła - chyba jeszcze z 20 lat XX wieku). Jednym z nich jest przepis o wielgachnych zderzakach - po nich najłatwiej rozróżnić focusa I generacji z EU i USA. Ale nowy lancer ma zderzak połączony z grillem (właściwie to jest jedno) i sam w sobie jest taki jakiś wielgachny że chyba spełnia tamtejsze normy. Ja przynajmniej nie widzę różnicy między europejskim i amerykańskim.
$iwy - 26-03-2009, 00:02
Myślę że różnic w wyglądzie nie będzie. Sedan musi się jednak różnić od Ralliarta (nie tylko silnikiem). Inaczej kto by go kupował za o wiele większe pieniądze.
Anonymous - 17-04-2009, 13:09
Czy ktoś już dostał Lancerka z tego roku?
|
|
|