To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - WAKACJE 2009

akbi - 04-05-2009, 12:15

Qbatcz napisał/a:
a ja zacząłem trzymać się zasady- cudze chwalicie, swego nie znacie....

Dokładnie, zwłaszcza to zauważyłem mieszkając przez 15mc w Opolu, po weekendzie jak czasem opowiadaliśmy z Aśką gdzie byliśmy, to ludzie robili wielkie oczy, że ktoś gdzieś tam był tylko w dzieciństwie, albo były przypadki, że w ogóle nie znano miejsc, bardzo ciekawych miejsc, leżących po zaledwie 30-80 km od ich własnych domów.

Jassmina - 06-05-2009, 10:41

Ja polecam wszystkim i też w tym roku pojadę z Traworem i Gackiem do Białowieży ;-)
Wspaniałe miejsce!
Koniecznie trzeba przespacerować sie Żebrami Żubra i iść do Miejsca Mocy.
Tam na serio czuć dobre wibracje w powietrzu!
Na serio i na trzeźwo!
Polecam!!!

Pexu - 06-05-2009, 10:45

To Twój kot wszędzie z Wami śmiga?
Jassmina - 06-05-2009, 21:57

Oczywiście Sąsiad!!!!
Gacek to przecież kot-turysta :-)

Pexu - 07-05-2009, 11:31

Brawo :)
Mój Bobek już była (bo to ona, Pani Bobek) dwukrotnie na mazurach i raz nad morzem :D
W tym roku mamy w planach 3x mazury, więc będzie co zwiedzać ;)

Nikka - 18-05-2009, 12:06

Qbatcz napisał/a:
a ja zacząłem trzymać się zasady- cudze chwalicie, swego nie znacie....
i od jakiegoś czasu jeżdżę ze swoją dziewczyną po Polsce

Też fajnie tylko czasem człowiek pragnie wypuścić się gdzieś daleko gdzie nikogo znajomego nie spotka...(choć nie zawsze) Kto nie będzie zawracał głowy telefonami... no i... jeśli o wakacje chodzi to w Polsce nie jest zbyt tanio a i z pogodą trudno trafić...
My np. kochamy morze (najchętniej ciepłe). Do tego zbawczy klimat nadmorski zwłaszcza jeśli o Juniora chodzi...
A nasz Kraj jest niewielki więc teoretycznie zawsze w któryś weekend można by się wybrać gdziekolwiek, natomiast urlop wakacyjny to na takie dalsze wyprawy :)

No i klamka zapadła (lokum zarezerwowane, zaliczka wpłacona)
Jakby kto pytał to 20-29.06. jesteśmy z Miśkiem na wyspie Ciovo w ukochanej CRO ! :) ))