Nasze Miśki - Mój osobisty Lancer :]
ann87 - 30-01-2010, 03:07
rosomak1983 napisał/a: | ann87, i jak wymieniłas wtryski??? |
Sorki że dopiero teraz pisze ale nie zaglądałam ostatnio zbyt często i mi gdzieś ten post uciekł. Wtryski oczywiście już dawno wymienione aż miło mieć takie czyściutkie dla odmiany
Międzyczasie była wymianiana rura wydech i psikus bo dedykowana nie pasowała różnice nie były duże ale zamontować się nie dało (jak to dobrze mieć na miejscu spawarke ). Kupiłam też spojer bo tani był
Auto jest typowo studencie bo psuje się regularnie co sesje Początkiem tego tygodnia zaczął zdychać rozrusznik. Rozrusznik został zregenerowany ale żeby było śmieszniej to przeskoczył mi rozrząd. I był następny szok bo rozrząd przeskoczył o 2 ząbki, a dodadkowo był założony jeszcze o 2 ząbki w stosunku do znaków. Co ciekawe tragedi nie było, zrobił się troche mulasty, zamiast w moc szło mu w burczenie i zmieniły się obroty. Objechał tak trase Krosno-Rzeszów-Krosno. Po założenia paska według znaków auto nie paliło, więc pasek został spowrotem przesunięty o 2. Teraz będzie kolejna sesja z rozrządem bo pokrzywiło? pasek i się troszke pochełtał no i znowu będzie nowy.
A reszta nowinek będzie jak mi się zachce bo mi się nic nie chce
idas - 30-01-2010, 09:00
Cytat: | auto nie paliło, więc pasek został spowrotem przesunięty o 2 |
Lepiej tak nie kombinuj...to raczej tylko kwestia ustawienia aparatu zapłonowego bo miałaś dostosowany zapłon do przestawionego rozrządu.
rosomak1983 - 01-07-2012, 20:21
Diabełek tu masz.
diabełek - 01-07-2012, 20:27
uuu cisza coś
|
|
|