To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Mój osobisty Lancer :]

ann87 - 30-01-2010, 03:07

rosomak1983 napisał/a:
ann87, i jak wymieniłas wtryski???

Sorki że dopiero teraz pisze ale nie zaglądałam ostatnio zbyt często i mi gdzieś ten post uciekł. Wtryski oczywiście już dawno wymienione aż miło mieć takie czyściutkie dla odmiany :wink:

Międzyczasie była wymianiana rura wydech i psikus bo dedykowana nie pasowała :shock: różnice nie były duże ale zamontować się nie dało (jak to dobrze mieć na miejscu spawarke :D ). Kupiłam też spojer bo tani był :P

Auto jest typowo studencie bo psuje się regularnie co sesje :doubt: Początkiem tego tygodnia zaczął zdychać rozrusznik. Rozrusznik został zregenerowany ale żeby było śmieszniej to przeskoczył mi rozrząd. I był następny szok bo rozrząd przeskoczył o 2 ząbki, a dodadkowo był założony jeszcze o 2 ząbki w stosunku do znaków. Co ciekawe tragedi nie było, zrobił się troche mulasty, zamiast w moc szło mu w burczenie i zmieniły się obroty. Objechał tak trase Krosno-Rzeszów-Krosno. Po założenia paska według znaków auto nie paliło, więc pasek został spowrotem przesunięty o 2. Teraz będzie kolejna sesja z rozrządem bo pokrzywiło? pasek i się troszke pochełtał no i znowu będzie nowy.

A reszta nowinek będzie jak mi się zachce bo mi się nic nie chce ](*,)

idas - 30-01-2010, 09:00

Cytat:
auto nie paliło, więc pasek został spowrotem przesunięty o 2

Lepiej tak nie kombinuj...to raczej tylko kwestia ustawienia aparatu zapłonowego bo miałaś dostosowany zapłon do przestawionego rozrządu.

rosomak1983 - 01-07-2012, 20:21

Diabełek tu masz.
diabełek - 01-07-2012, 20:27

uuu cisza coś :)