To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Mój miśkowóz :D:D

costa brawa - 28-07-2009, 23:07

a takie tez bym przygarnal - bardzo ladna
niestety jakby srodki finansowe nie byly ograniczone to bym kupil jakie bym chcial - a tak to sie szuka w tym na co stac - ale i tak trzeba sie cieszyc z tego co sie ma :)

mam takie VT co znajomy z honda-podkarpacie mi zrobil a mi sie bardzo spodobalo

jkrzysztof80 - 29-07-2009, 00:28

zawsze możesz troszkę poczekać i dozbierać trochę funduszu na coś co ci się podobav :biggrin:
Te na fotce też są super :)

Anonymous - 29-07-2009, 13:37

siema. wydaje mi się ze chyba najlepiej bedzie wygladal na ciemnej feldze :) ogołem niezle sie prezentuje twoje auto na zywo i w dodatku na ciemnych felgach. Dodaja mu one ... agresywnego wygladu :) pozdro
costa brawa - 29-07-2009, 22:23

no dzieki Mateo567, czasami Cie chyba widze na miescie choc nie jestem pewny czy to ty - czarny colt na bialej feldze ( ten co u ciebie w podpisie)
tylko ze ja przewaznie na tygodniu to albo Ram-ikiem latam (tym bardzo glosnym :D )albo Iveco :D

jkrzysztof80 - 29-07-2009, 23:27

costa brawa, co myślisz o tych? http://www.soederman.se/c...ri/galant12.jpg
Też mi się widzą ale nie znam nazwy i modelu a chętnie kupiłbym takie

mlodzianinwawa - 30-07-2009, 08:00

Ci to mają oryginalną ofertę
http://www.allegro.pl/sho...hp?uid=12823562

Szkoda, że drogo :/

PanLan - 04-08-2009, 12:52

Super galek, co do felg a może szeroka stal na rancie polerowanym albo czerwonym? :twisted: :twisted:
costa brawa - 04-08-2009, 16:50

narazie zrobilem inny zakup (jak dotrze do mnie to pokaze) a felgi jeszcze sa do sprzedania te avance .. pozyjemy zobaczymy :)
mlodzianinwawa - 04-08-2009, 21:08

obstawiam, że kupiłeś spojler na klapę (lotkę) :)
costa brawa - 04-08-2009, 22:36

hehe.. do wnetrza cos :P
a spojler - powiem tak brzydki nie jest ale jakos tak mi cos nie pasuje do galanta - zaznaczam ze na zywo nie widzialem - moze zle sadze :)

chyba ze chodzi o Lipa na klape (ten pasek taki) to kiedys specjalnie w rzeszowie bylem po niego i akurat sie skonczyly :/ :D

costa brawa - 06-08-2009, 22:57

Wczoraj taki modzik maly :) jeszcze tylko elegancko rameczke musze dorobic i rozblokowac zeby auto mape wgrac itp - ale to juz na spokojnie - fabryczna mapa tez jest ok

minus tego modu to taki ze teraz nie ma $ na felgi ;/ ale cos za cos :)
a im dluzej mam te felgi avanca to tym bardziej mi sie podobaja w sumie to juz zglupialem - a co do tych felg co prezentowalem mam straszne obawy co do ich jakosci ;/ i narazie zmiana felg jest wstrzymana

jkrzysztof80 - 07-08-2009, 17:22

Super, wykosztowałeś się trochę?
costa brawa - 07-08-2009, 21:23

jest z USA z wgranymi polskimi mapami - chociaz i tak pewnie na Auto Mape zmienie
az tak strasznie drogie nie bylo i dlatego zdecydowalem sie kupic - ja dalem 1500 ale to jest rzecz ktora nawet przy sprzedazy auta zostaje u mnie -mozna kupic i tansze i drozsze . te drugie to do wyboru do koloru :D

dzis sobie kabelki ladnie pochowalem od mikrofonu,usb i anteny gps i elegancko wszystko wyszlo - jeszcze tylko rameczka i bedzie koniec (juz koncepcja jest ) :)

nabassu - 12-08-2009, 00:25

czarne sedany rulez :>
ja spoiler z VR4 wywalilem.
felgi tez sobie strzele na czarno.
a pytanko, jak dopadniesz i zalozysz lip-spoiler to daj znac, bardzo kiedys chorowalem nań.
no fur prawie identyko jak moj :) tylko sobie recaro z evo zalatw i obszyj w czarna skore.
musze swoje zdjatka zaktualizowac.

p.s. storzek podkrecil dzwiek? podobno do mojego bi-T srednio stozki, ale chce pomruk :(
p.s.2 taka luzna mysl, zamienimy sie kierami? mam nardi, szkoda jej, a chce zdewastowac wieloklin.
p.s.3 nie rob ramek, ramki ssą, zrob custom deske, znaczy oblep dokladnie dziure wluknem szklanym i nowy lakier.
p.s.4 gdzie te sprezyny? i za ile? i czy to podejdzie do vr4. ja juz nie moge takich loch zniesc nad opona :/

mlodzianinwawa - 12-08-2009, 14:16

Tak popatrzyłem sobie na Twojego Gala, pomyślałem o czerni i myślę by trochę kaski zainwestować w taki lakier:

http://img30.picoodle.com...ckm_0677ee8.jpg

Lipa tylko z utrzymaniem czystości... ale efekt Gala byłby kozak.