Zloty i Spoty - ¤ III Międzyregionalny spot Polski Południowej
BUBU - 13-05-2009, 20:42
brodzky napisał/a: | Przepraszam ze moze glupio pytam ale moze jest jakas agenda? Nigdy nie bylem w Morsku ale chetnie bym sie zjawil w tym roku. |
No to mapa w garść i przyjeżdżaj
Miejsce się jakieś znajdzie
Pozdrav
os12 - 14-05-2009, 08:05
JCH napisał/a: | os12 napisał/a: | a tu nadal mało chętnych | Niniejszym potwierdzam, że będę. Tak więc os, mam ochotę przyłączyć się do Waszego domku. W związku z tym mam pytania do stałych bywalców Morska:
- o której się spotykamy?
- czy w domkach jest kuchnia żeby zrobić jakieś śniadanie
- co mamy w planie, jakiś grill? Ktoś weźmie czy na miejscu coś będzie? |
Jacku ja mam zarezerwowany domek z soboty na niedzielę wiec zapraszam, a na spota dojadę pewnie około 12ej w sobotę
pozdrawiam
Andrzej vel os12
misiek-misiek - 18-05-2009, 19:39
ale ze mnie cymbał , że też nie zajrzałem w ten wątek wcześniej, ech...
przejeżdżałem koło morska w niedzielę, mogłem zajrzeć
JCH - 18-05-2009, 20:25
Ale cisza, nikt się nie przyznaje, że był w Morsku Andrzej to rozumiem, pojechał gdzieś na Sandomierz.... Może jeszcze jedzie?
A Kielce? Co z Wami? Może Kielce pojechały do tego Morska
Anonymous - 19-05-2009, 06:18
Witam Jacku my byliśmy i jak zawsze było fajnie . A co do tego drugiego Morska to faktycznie daleko (to chyba już nie nasza jurysdykcja), może jeszcze ekipa z Kielc nie wróciła
Pozdrawiam uczestników miło było poznać na żywo .
Anonymous - 19-05-2009, 09:12
I ja też tam byłam pifkoooo dobre piłam i świetnie się bawiłam
No dobra koniec tej pseudo poezji
Zabawa była przednia, cieszę się, że poznałam nowych Mitsumaniaków
Do zobaczenia w Żywcu!!!
A może wcześniej
Marcin-Krak - 19-05-2009, 13:51
Ongiś gdy reprezentacja Krakowa bywała w Morsku to zaraz po powrocie umieszczała fotki A teraz to co A tak swoją drogą, to czy z grodu Kraka ktoś dotarł
karolgt - 19-05-2009, 16:20
Marcin-Krak napisał/a: | A tak swoją drogą, to czy z grodu Kraka ktoś dotarł |
ciiii, nie poruszaj tego tematu
zdjecia mam dostac i je wrzucic na www.
os12 - 20-05-2009, 08:23
JCH napisał/a: | Ale cisza, nikt się nie przyznaje, że był w Morsku Andrzej to rozumiem, pojechał gdzieś na Sandomierz.... Może jeszcze jedzie?
A Kielce? Co z Wami? Może Kielce pojechały do tego Morska |
Jacku ja po prostu chyba jestem pierwszą ofiarą
http://wiadomosci.onet.pl/1973927,12,item.html
i to na rok przed przewidywaną awarią GPS-a
A tak w ogóle to bardzo się cieszymy, że poznaliśmy na żywo nowych Mitsumaniaków
i z chęcią spotkamy się z Wami następnym razem !!!
Anonymous - 22-05-2009, 14:44
No skoro jesteśmy przy temacie Krakowa, to "dał ciała" na całej swej długości i rozpiętości
Mam nadzieję, że następnym razem krakowscy Mitsumaniacy poprawią statystyki
Ale i tak buziory dla Was
Adaho_krak - 22-05-2009, 15:02
Jessica__ napisał/a: | Mam nadzieję, że następnym razem krakowscy Mitsumaniacy poprawią statystyki |
Ja też mam taką nadzieje. Z mojej strony w tym roku siła wyższa, bliźniaki się pochorzyły.
JCH - 22-05-2009, 15:58
Jessica__ napisał/a: | Mam nadzieję, że następnym razem... | Ja już nie przyjeżdżam do Morska bo to się kończy tak, że mam potem tydzień wycięty z życiorysu
W niedzielę rano bolała mnie prawa łydka (co Wyście mi robili ), w poniedziałek już przestałem chodzić. We wtorek wizyta u chirurga, no i od wtorku bujam się na jednej nodze i biorę zastrzyki w zadek i w brzuszek
Anonymous - 22-05-2009, 16:14
JCH, No to stary nieźle pojechałeś ja takich objawów kaca nigdy nie miałem . Słyszałem że można oślepnąć ale żeby na nogi poszło to jeszcze nie
JCH - 22-05-2009, 16:23
długi napisał/a: | Słyszałem że można oślepnąć ale żeby na nogi poszło to jeszcze nie | Żeby jeszcze na obie to bym jakoś to zrozumiał i sobie wytłumaczył ale na jedną
Anonymous - 22-05-2009, 16:29
A to się da akurat prosto wytłumaczyć: po prostu piłeś na jedną nogę a na druga już nie . Ja jak idę na imprezkę i mówią żebym wypił chociaż jednego to zawsze potem trzeba na drugą nogę żeby zachować równowagę i problemu z chodzeniem nigdy nie ma no chyba że pod koniec zgubi się już rachubę i jest nie do pary to wtedy jest problem
|
|
|