Nasze Miśki - Nadszedł ten dzień
kochajj - 21-03-2009, 20:23
gratuluje autka... kolor jedyny sluszny... bedzie cieżko nas odroznic
roch_27 - 22-03-2009, 08:41
pawela napisał/a: | A tu mam dylemat bo nie wyobrażam sobie choćby Galanta akbiego bez relingów, ale w Legnumie tylna lotka sama w sobie jest akcentem podnoszącym optycznie 'dupkę' i nie wiem czy jeszcze wyższe relingi nie zachwieją sylwetki. | porównaj sobie dwa "białasy" Tomka i Bartka - będziesz miał jakiś pogląd IMNHO bez relingów Ale o gustach się nie dyskutuje
Jednak wiem, że Bartek w GDI używał relingów i pewnie w VR-4 też będzie chciał zamontować
pozdro
Krzys - 22-03-2009, 09:57
Nooo nareszcie Pogratulowac i przyjemnej jazdy zycze...
Juiceman napisał/a: | Gratuluje!!, no to w Polsce mamy już całe 2 Białe Legnumy |
chyba ze 3 bo juz po wawie wczesniej smigal VR-ek od PLPynton-a z tego co pamietam (jak nie to poprawcie mnie )
PiotrBe - 22-03-2009, 12:26
Gratki, piekna biała strzała.
Jak ja o takim marzę, będe mógł dotknąc na spocie w Żywcu??
Kofi - 22-03-2009, 12:44
Autko na zdjęciach wygląda jak by wzięło głęboki oddech ulgi. Najwyraźniej ciasno mu już było w garażu.
GRATULACJE!
roch_27 napisał/a: | Jednak wiem, że Bartek w GDI używał relingów i pewnie w VR-4 też będzie chciał zamontować |
Bartek jak będziesz potrzebował Gala z relingami na wakacyjny wypad to ja się chętnie zamienię
jacek11 - 22-03-2009, 22:00
Co tu pisać.
Gratki.
Wózek bajera
pawela - 23-03-2009, 11:37
roch_27 napisał/a: | pawela napisał/a: | A tu mam dylemat bo nie wyobrażam sobie choćby Galanta akbiego bez relingów, ale w Legnumie tylna lotka sama w sobie jest akcentem podnoszącym optycznie 'dupkę' i nie wiem czy jeszcze wyższe relingi nie zachwieją sylwetki. | porównaj sobie dwa "białasy" Tomka i Bartka - będziesz miał jakiś pogląd IMNHO bez relingów Ale o gustach się nie dyskutuje
Jednak wiem, że Bartek w GDI używał relingów i pewnie w VR-4 też będzie chciał zamontować
pozdro |
rich, nie pomogłeś Teraz to już w ogóle nie można wybrać
Piospi - 24-03-2009, 11:02
Piękny Legnum...tylko pogratulować i zazdrościć.
Ile kosztowała przekładka ??
McDoune - 24-03-2009, 21:02
Super fajne autko i białe wyglądają rewelacyjnie, Bartku gratulacje
a jak zapowiesz pojawienie się tym cudem na spocie wzrost frekwencji gwarantowany
szerokości
Bartek - 25-03-2009, 08:13
Nadszedł kolejny piękny dzień w historii mojego Legnum..... Wczoraj dostał tablice rejestracyjne (natenczas tymczasowe) i.......
wypatrujcie kolejnego Legnum na warszawskich ulicach
Pierwsze wrażenia z jazdy..... bezcenne
Bartek - 25-03-2009, 09:27
McDoune napisał/a: | a jak zapowiesz pojawienie się tym cudem na spocie wzrost frekwencji gwarantowany |
zapowiadam
Piwor - 25-03-2009, 09:30
Bartek, w których okolicach można Cię podziwiać?
londolut - 25-03-2009, 10:09
Piwor napisał/a: | Bartek, w których okolicach można Cię podziwiać? | Też jestem tego ciekaw Na co Bartek sobie pozwoli
A żeby nie było OT to poprosił bym więcej zdjęć. Masz może jakieś foty turbin? Nigdy nie widziałem jak są założone w VR-ce.
Owczar - 25-03-2009, 13:05
Bartek napisał/a: | McDoune napisał/a: | a jak zapowiesz pojawienie się tym cudem na spocie wzrost frekwencji gwarantowany |
zapowiadam |
No to nie mogę przegapić kolejnego spotu
swinks_UK - 27-03-2009, 01:18
Bartek napisał/a: | Kmer, jesteś w błędzie - są 2 sedany..... nawet w podpisie jednego z kolegów jest - ale on też działa z zaskoczenia - jak skończy dopiero się pochwali (albo i nie ) |
Bartek jesteś w błędzie... sedana ma jeszcze Nevman1
To jeszcze czeka cię cała droga przez wszystkie mody tego autka. Jakby co to służę podpowiedzią jak skończyć na 450bhp...
To ostatnio popularny temat na CVR4
|
|
|