To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Nadszedł ten dzień

kochajj - 21-03-2009, 20:23

gratuluje autka... kolor jedyny sluszny... bedzie cieżko nas odroznic :)
roch_27 - 22-03-2009, 08:41

pawela napisał/a:
A tu mam dylemat bo nie wyobrażam sobie choćby Galanta akbiego bez relingów, ale w Legnumie tylna lotka sama w sobie jest akcentem podnoszącym optycznie 'dupkę' i nie wiem czy jeszcze wyższe relingi nie zachwieją sylwetki.
porównaj sobie dwa "białasy" Tomka i Bartka - będziesz miał jakiś pogląd ;) IMNHO bez relingów :twisted: Ale o gustach się nie dyskutuje ;)
Jednak wiem, że Bartek w GDI używał relingów i pewnie w VR-4 też będzie chciał zamontować :|

pozdro

Krzys - 22-03-2009, 09:57

Nooo nareszcie :twisted: Pogratulowac i przyjemnej jazdy zycze... 8)

Juiceman napisał/a:
Gratuluje!!, no to w Polsce mamy już całe 2 Białe Legnumy :mrgreen: :)

chyba ze 3 bo juz po wawie wczesniej smigal VR-ek od PLPynton-a z tego co pamietam :roll: (jak nie to poprawcie mnie :P )

PiotrBe - 22-03-2009, 12:26

Gratki, piekna biała strzała.
Jak ja o takim marzę, będe mógł dotknąc na spocie w Żywcu?? :lol:

Kofi - 22-03-2009, 12:44

Autko na zdjęciach wygląda jak by wzięło głęboki oddech ulgi. Najwyraźniej ciasno mu już było w garażu.

GRATULACJE! :)

roch_27 napisał/a:
Jednak wiem, że Bartek w GDI używał relingów i pewnie w VR-4 też będzie chciał zamontować :|

Bartek jak będziesz potrzebował Gala z relingami na wakacyjny wypad to ja się chętnie zamienię :D

jacek11 - 22-03-2009, 22:00

Co tu pisać.

Gratki.

Wózek bajera :)

pawela - 23-03-2009, 11:37

roch_27 napisał/a:
pawela napisał/a:
A tu mam dylemat bo nie wyobrażam sobie choćby Galanta akbiego bez relingów, ale w Legnumie tylna lotka sama w sobie jest akcentem podnoszącym optycznie 'dupkę' i nie wiem czy jeszcze wyższe relingi nie zachwieją sylwetki.
porównaj sobie dwa "białasy" Tomka i Bartka - będziesz miał jakiś pogląd ;) IMNHO bez relingów :twisted: Ale o gustach się nie dyskutuje ;)

pozdro

rich, nie pomogłeś :P Teraz to już w ogóle nie można wybrać :P

Piospi - 24-03-2009, 11:02

Piękny Legnum...tylko pogratulować i zazdrościć.

Ile kosztowała przekładka ??

McDoune - 24-03-2009, 21:02

Super fajne autko i białe wyglądają rewelacyjnie, Bartku gratulacje 8)

a jak zapowiesz pojawienie się tym cudem na spocie wzrost frekwencji gwarantowany :)

szerokości

Bartek - 25-03-2009, 08:13

Nadszedł kolejny piękny dzień w historii mojego Legnum..... Wczoraj dostał tablice rejestracyjne (natenczas tymczasowe) i.......

wypatrujcie kolejnego Legnum na warszawskich ulicach :twisted: :twisted: :twisted:

Pierwsze wrażenia z jazdy..... bezcenne :mrgreen:

Bartek - 25-03-2009, 09:27

McDoune napisał/a:
a jak zapowiesz pojawienie się tym cudem na spocie wzrost frekwencji gwarantowany :)

zapowiadam :)

Piwor - 25-03-2009, 09:30

Bartek, w których okolicach można Cię podziwiać?
londolut - 25-03-2009, 10:09

Piwor napisał/a:
Bartek, w których okolicach można Cię podziwiać?
Też jestem tego ciekaw ;) Na co Bartek sobie pozwoli :lol:

A żeby nie było OT to poprosił bym więcej zdjęć. Masz może jakieś foty turbin? Nigdy nie widziałem jak są założone w VR-ce.

Owczar - 25-03-2009, 13:05

Bartek napisał/a:
McDoune napisał/a:

zapowiadam :)

No to nie mogę przegapić kolejnego spotu :D

swinks_UK - 27-03-2009, 01:18

Bartek napisał/a:
Kmer, jesteś w błędzie - są 2 sedany..... nawet w podpisie jednego z kolegów jest ;) - ale on też działa z zaskoczenia - jak skończy dopiero się pochwali (albo i nie ;) )

Bartek jesteś w błędzie... sedana ma jeszcze Nevman1 :D

To jeszcze czeka cię cała droga przez wszystkie mody tego autka. Jakby co to służę podpowiedzią jak skończyć na 450bhp... :badgrin: :badgrin:
To ostatnio popularny temat na CVR4 :wink: