[07-XX]Lancer CYxA Techniczne - Zaślepki listwy dachowej - Lancer CYxA
Luk - 19-11-2011, 14:07
A na allegro brak... Nawet moich nie ma...
Anonymous - 30-11-2011, 18:37
Dołączam do "klubu". Brakuje mi jednej zaślepki. Ale wątpię, żeby ktoś ją zdjął. Raczej sama odpadła w czasie jazdy - miała ułamany zaczep, a te bardzo lubią się łamać przy zdejmowaniu/zakładaniu zaślepek.
OT: Ostatnio miałem lepszy numer. Zauważyłem, że brakuje mi nakrętki w tylnym kole. W serwisie okazało sie, że kolejne dwie były poluzowane. Raczej wątpię, żeby same się odkręciły. Albo kogoś łapki zaswędziały i ktoś połasił się na felgę bądź nakrętki, albo jeździłem prawie rok z niedokręconymi po wymianie opon na letnie. Koszt nakrętki w ASO ok. 13zł (:
mjsystem - 26-12-2011, 21:37
Forensic napisał/a: | Dołączam do "klubu". Brakuje mi jednej zaślepki. Ale wątpię, żeby ktoś ją zdjął. Raczej sama odpadła w czasie jazdy - miała ułamany zaczep, a te bardzo lubią się łamać przy zdejmowaniu/zakładaniu zaślepek |
mi własnie też jednej "zabrakło" i pomimo, że nie była ulamana nie koniecznie chciałbym posądzić kogoś o kradzież, chociaż kto wie....
Deltaro - 15-01-2012, 23:20
To chyba jakaś ogólnopolska akcja. Mnie też zniknęła jedna z zaślepek.
gringo66 - 21-03-2012, 18:58
Koledzy przyłączam się do Waszego Klubu .Dzisiejszej nocy mi równiż buchneli zaślepkę.
[ Dodano: 21-03-2012, 19:00 ]
Serwis w Łodzi podał , że jedna to koszt 90 zł.
berladi - 21-03-2012, 20:02
Witam.
Na Allegro trochę taniej.Poszukać i się znajdzie.
mjsystem - 21-03-2012, 22:24
berladi napisał/a: | Witam.
Na Allegro trochę taniej.Poszukać i się znajdzie. |
Nawet może ta sama co zniknęła
prosto - 21-03-2012, 23:01
jak czytam te wszystkie posty to az sie niechce wierzyc jakie to rzeczy ludzie potrafia ukrasc...az nasuwa sie pytanie gdzie parkujecie samochody ? te zaslepki gineły w nocy pod blokami czy w ciagu dnia np na parkingach czy jak ? musze wiedziec czego sie ustrzegac na szczescie na noc lancerek w garazu pod alarmem
Luk - 22-03-2012, 08:30
berladi napisał/a: | Na Allegro trochę taniej.Poszukać i się znajdzie. |
Ja swego czasu szukałem i kompletnie nic.
prosto napisał/a: | te zaslepki gineły w nocy pod blokami czy w ciagu dnia np na parkingach czy jak ? |
U mnie w nocy, z ulicy. Po drugiej stronie parkował taki jak mój i on też 2 zaślepek rano nie miał
mazin - 22-03-2012, 08:43
Pomijając przypadki handlujących takimi rzeczami, czy zdobywającymi na własne potrzeby ("bo mi też ukradli") to całkiem prawdopodobne, że gimnazjaliści maja nowe hobby, po prostu.
Moja matula opowiadała o dwóch, może piętnastoletnich "mądrych inaczej", którzy kilka lat temu, w biały dzień na jej uliczce urwali kilkanaście lusterek - jeden kładł się na masce, drugi robił mu zdjęcie a "na odchodne" częstowali każde auto kopniakiem w lusterko. Mieli pecha, bo trafili na faceta siedzącego w jednym z tych aut, który najpierw im "wtłukł"a potem wezwał gliny, mądrzy inaczej zaś grzecznie czekali leżąc w rowie i trzymając się za obolałe fragmenty organizmu. W czasie całej "zabawy" nie przeszkadzało im to, że w autach włączyły się alarmy i ludzie wyłażą do okien.
gringo66 - 22-03-2012, 11:06
Mnie rąbneli w nocy ( po 22 ) z pod bloku.Co ciekawe w ASO powiedzieli , że nie tylko zaślepki z dachu giną ale równiż z alufelg te z wytłoczonym logo.
berladi - 22-03-2012, 19:39
Witam.
mjsystem napisał/a: | Nawet może ta sama co zniknęła |
Na pewno nowe.Gość handluje rzeczami sprawdzonymi lub nowymi.Znajdź i sprawdź.
Jest telefon,można przedzwonić.
Luk - 22-03-2012, 23:15
http://moto.allegro.pl/mi...2185841438.html
cabaniarz - 23-03-2012, 15:28
brałem już jedną od sprzedawcy mitsu-style, jak na razie jeździ ze mną Ale 1,5 roku temu była tańsza
gringo66 - 29-03-2012, 14:13
Czy może ktoś z Was sprawdzał czy zaślepki nie pasują np z jakiegoś germańca czy żabojada?
|
|
|