Outlander II GEN Techniczne - q u b e c Car audio system Outlander
KowaliK - 19-06-2009, 23:34
Czy to przypadkiem nie jest to samo?
outlanders.it/Gabry75 napisał/a: | Dopo un paio di settimane riesco a postare qualche foto per dare l'idea di come il sitema si integra nella plancia, rimangono invariate le considerazioni: tutto ok, gli unici comandi al volante che si "perdono" sono quelli realtivi al bluetooth (fermo restando che il bluetooth della radio è molto valido e si comanda con il touch screen sia in ricezione che in chiamata, riconosce sia Nokia che Sony per quello che ho avuto modo di provare molto velocemente e con un ottimo audio)
alcune foto:
integrazione con la plancia
Radio
Caricamento DVD/CD
DVD (si vede veramente bene al di la della foto)
uno dei tanti menù
ed ora un paio di immagini del navi, avevo Route 66 oggi ho installato IGO8 (con una skin personalizzata)... se il navi è attivo chiaramente si può ascoltare la radio o un CD ed in sottofondo sentirete le indicazioni del navi..oppure guardate il navi e in sottofondo continuate a sentire la radio... (modalità DUAL ZONE)
purtroppo non ho immagini di una schermata carina del navi con velocità, media, distanza, altitudine etc.....
PS la luce rossa dei pulsanti è identica al rosso del nostro cruscotto |
jachupda - 20-06-2009, 12:53
Wygada na to ze to jest podobne
karol_alasz - 21-06-2009, 01:53
Czy jest nadzieja,że jakiś tryb nocny tam jest, bo jak radyjko wlączysz to bedziesz rozswietlony jak jakis demo car No i czy te "oczy" można ściemnić bo moze być po dłuzszym czasie męczące chyba.
jachupda - 21-06-2009, 22:54
karol_alasz napisał/a: | Czy jest nadzieja,że jakiś tryb nocny tam jest, bo jak radyjko wlączysz to bedziesz rozswietlony jak jakis demo car No i czy te "oczy" można ściemnić bo moze być po dłuzszym czasie męczące chyba. |
Karol - wszystko bede wiedzial w tym tygodniu odstawiam auto do serwisu i beda montowac
Anonymous - 26-06-2009, 09:53
jachupda napisał/a: | karol_alasz napisał/a: | Czy jest nadzieja,że jakiś tryb nocny tam jest, bo jak radyjko wlączysz to bedziesz rozswietlony jak jakis demo car No i czy te "oczy" można ściemnić bo moze być po dłuzszym czasie męczące chyba. |
Karol - wszystko bede wiedzial w tym tygodniu odstawiam auto do serwisu i beda montowac |
i jak? cos wyszło z tego montażu ??
jachupda - 26-06-2009, 12:41
rafaelcx napisał/a: | jachupda napisał/a: | karol_alasz napisał/a: | Czy jest nadzieja,że jakiś tryb nocny tam jest, bo jak radyjko wlączysz to bedziesz rozswietlony jak jakis demo car No i czy te "oczy" można ściemnić bo moze być po dłuzszym czasie męczące chyba. |
Karol - wszystko bede wiedzial w tym tygodniu odstawiam auto do serwisu i beda montowac |
i jak? cos wyszło z tego montażu ?? |
Na dzisiaj bylem umowiony ale ... jestem troche w temacie i podeslalem im pare newsow co do podlaczenia subbuffera bo on jest wraz ze wzacniaczem podlaczony pod CAN. Wiec musza jeszcze przejsciowke dolozyc aby to wszystko zagralo jak trzeba.
Maja miec komplecuk wszystkiegookolo srody tak wiec czekam ...
Jak tylko bede mial zdam relacje obiecuje - pod warunkiem ze to wszystko spelni moje oczekiwania
ichi - 30-06-2009, 12:38
A co sądzicie o takiej alternatywie:
http://www.diytrade.com/c...html#normal_img
jachupda - 30-06-2009, 14:30
Widzialem to kiedys w necie ale osobiscie nie podoba mi sie to - ale o gustach sie nie dyskutuje .
Krzysiek_slask - 07-07-2009, 09:31
jachupda napisał/a: |
Na dzisiaj bylem umowiony ale ... jestem troche w temacie i podeslalem im pare newsow co do podlaczenia subbuffera bo on jest wraz ze wzacniaczem podlaczony pod CAN. Wiec musza jeszcze przejsciowke dolozyc aby to wszystko zagralo jak trzeba.
Jak tylko bede mial zdam relacje obiecuje - pod warunkiem ze to wszystko spelni moje oczekiwania |
I jak, wiadomo juz cus ?
jachupda - 07-07-2009, 09:58
Krzysiek_slask napisał/a: | jachupda napisał/a: |
Jak tylko bede mial zdam relacje obiecuje - pod warunkiem ze to wszystko spelni moje oczekiwania |
I jak, wiadomo juz cus ? |
tak dzisiaj rano oddalem do zamontowania. Popoludniu odbieram. Wiecej informacji pod wieczor.
Krzysiek_slask - 07-07-2009, 11:45
jachupda napisał/a: | tak dzisiaj rano oddalem do zamontowania. Popoludniu odbieram. Wiecej informacji pod wieczor. |
No to czekamy na re(WE)lacje zdjeciowo - spostrzezeniowo - cenowa
jachupda - 08-07-2009, 09:45
Ok mam toto zainstalowane u siebi
Pierwsze wrazenia pozytywne
Troche fotek i opisow porobie jak sie tym pobawie
Dziala na tym AM , TT, Igo to sprawdzilem .
Krzysiek_slask - 08-07-2009, 10:29
jachupda napisał/a: | Ok mam toto zainstalowane u siebi
Dziala na tym AM , TT, Igo to sprawdzilem . |
A co z subwooferem i sterowaniem z kierownicy ?
Napisz tez czy czyta mp3 z kart SDHC
jachupda - 08-07-2009, 11:05
Krzysiek_slask napisał/a: | jachupda napisał/a: | Ok mam toto zainstalowane u siebi
Dziala na tym AM , TT, Igo to sprawdzilem . |
A co z subwooferem i sterowaniem z kierownicy ?
Napisz tez czy czyta mp3 z kart SDHC |
dziala sterowanie z kierownicy , subwoofer dziala, obsluguje divix, dvd, mp3, czyta karty SDHC z nich uruchamiam nawigacje - sprawdzone na 4 GB SDHC. Czyta zdjecia jpg, wav,
nie dziala z kierownicy sterowanie BT ale BT i komunikacja ze sprzetem dziala i glosnomowiacy tez dziala. Pozostanie mi jeszcze do sprawdzenia kamera cofania ale nie mieli takiej co pasuje kolo tablicy rejestracyjnej wiec czekam bo maja sprowadzic.
dziala oczywisci zmiana jasnosci , kontrastu , nasycenia kolorow ekranu.
Jeszcze sprawdze czy te podswietlenie galek zmienia sie wrac z regulacja podswietlenia tablicy.
To tyle wrazen na poczatek
Jak mi sie naladuje bateria w aparacie pstrykne kilka fotek.
Anonymous - 09-07-2009, 08:27
jachupda napisał/a: | ale BT i komunikacja ze sprzetem dziala i glosnomowiacy tez dziala. |
a z jakim sprzętem - myślałem że BT jest do obsługi telefonu ??
|
|
|