To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Galant by PRELUD

Psikus - 25-04-2010, 15:18

Piekny ten galancik, jednak jak na mój gust spojler troszkę za duży
galant1.8 - 25-04-2010, 15:38

Każdy ma swoje gusta i guściki :)
Niektóre samochody jeżdżą z takimi spojlerami ze lada chwila mogą odlecieć :P

Jak dla mnie galancik jest piekny :)

Pozdro

tresorex - 25-04-2010, 18:56

jeden z najładniejszych galantów jakie widziałem :) wszystko tu do siebie pasue... kolor + felga + spojlery... Ja jedynie nie jestem przekonany do tech tylnych poliftingowych lamp z kółkiem... przedliftingowe były imo ładniejsze :)

Masz jakieś fotki wnętrza?

prelud - 25-04-2010, 20:17

tresorex napisał/a:
Masz jakieś fotki wnętrza?

2 fotki wnetrza sa na pierwszej stronie ;) ,ale w najblizszym czasie ekstra dorzuce ;] Jak dla mnie lampy tylne sa ok, chyba nikt takich nie ma jak ja ;)

Psikus - 25-04-2010, 20:28

Nie no lampy są w porządku. Tak obejrzałem dokładnie wszystkie zdjęcia, na jednych spojlere wydaje się być duży, na innych wcale nie. Chyba muszę zobaczyć na żywo...
prelud - 25-04-2010, 20:57

Psikus moze na tej fotce bedzie lepiej widac ten spoiler.A najlepiej to obadac na zywo,jak z Przemkiem przyjedziesz go ogladac ;) ;]

fj_mike - 25-04-2010, 21:17

Piękny kolor twojego miśka. Ja się zawiodłem na oponach Dunlop, też miałem SP Sport01. szybko się zużyły.

Lotka tylna wygląda fantastycznie. Też się zastanawiam nad taką.

Szerokości prelud :wink:

Kaucz - 25-04-2010, 21:22

Aj pięknie. Takich lamp to ja jeszcze nie widziałem, dopiero teraz na nie uwagę zwróciłem :)
prelud - 25-04-2010, 22:02

fj_mike napisał/a:
Piękny kolor twojego miśka. Ja się zawiodłem na oponach Dunlop, też miałem SP Sport01. szybko się zużyły.

Lotka tylna wygląda fantastycznie. Też się zastanawiam nad taką.

Szerokości prelud :wink:

Zdecydowalem sie na zakup dunlop sp sport 01 bo mialem je zalozone w preludzie i naprawde bylem z nich zadowolony,przede wszystkim sa bardzo ciche,bo wczesniejsze opony to masakryczne mialem firmy MARSCHAL az strach bylo jezdzic ale felgi kupilem jakos pod koniec sezonu letniego to nie zmienialem juz opon i dopiero w tym roku zakupilem inne.
Co do lamp to udalo mi sie kupic je na niemieckim ebay a spojlerek od forumowego kolegi

Psikus - 25-04-2010, 22:37

prelud, na tej focie wygląda lepiej. Jak się przemek ogarnie to będzie miał fajnego galanta,ale coś nie wróżę temu przyszłości niestety :(
prelud - 26-04-2010, 20:39

Psikus napisał/a:
prelud, na tej focie wygląda lepiej. Jak się przemek ogarnie to będzie miał fajnego galanta,ale coś nie wróżę temu przyszłości niestety :(

no mi mowil przez tel,ze kto wie.Musisz mu pokazac zdjecia jak wyglada bo on pewnie ani jednego nie widzial ;)

Psikus - 26-04-2010, 22:09

prelud, CCC - cena czyni cuda :mrgreen:
fck - 27-04-2010, 18:33

widze że zakupiłeś takie same amorki nna tył jak ja jakieś 2 miesiące temu, jak się na nich jeździ??
fajny masz ten kolorek

prelud - 28-04-2010, 20:08

fck napisał/a:
widze że zakupiłeś takie same amorki nna tył jak ja jakieś 2 miesiące temu, jak się na nich jeździ??
fajny masz ten kolorek

powiem Ci szczerze ze roznice odczuwam,auto zrobilo sie sztywniejsze,moze ze wzgledu na to ze z tylu mialem wczesniej olejowe i jak jeden puscil to juz nie spelnial swojego zadania i czulem jak tyl troche rzucalo a teraz jest idealnie :D

no i zdjecia srodka

Brakuje zegarow High Contrast,ale kto wie...Czas pokaze.Aktualny przebieg 239445km.Dbam jak tylko moge

fj_mike - 28-04-2010, 20:41

Widzę, że też jesteś fanem maskotki w aucie. Mój synek wybrał prosiaczka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: