Nasze Miśki - Galant by PRELUD
Psikus - 25-04-2010, 15:18
Piekny ten galancik, jednak jak na mój gust spojler troszkę za duży
galant1.8 - 25-04-2010, 15:38
Każdy ma swoje gusta i guściki
Niektóre samochody jeżdżą z takimi spojlerami ze lada chwila mogą odlecieć
Jak dla mnie galancik jest piekny
Pozdro
tresorex - 25-04-2010, 18:56
jeden z najładniejszych galantów jakie widziałem wszystko tu do siebie pasue... kolor + felga + spojlery... Ja jedynie nie jestem przekonany do tech tylnych poliftingowych lamp z kółkiem... przedliftingowe były imo ładniejsze
Masz jakieś fotki wnętrza?
prelud - 25-04-2010, 20:17
tresorex napisał/a: | Masz jakieś fotki wnętrza? |
2 fotki wnetrza sa na pierwszej stronie ,ale w najblizszym czasie ekstra dorzuce ;] Jak dla mnie lampy tylne sa ok, chyba nikt takich nie ma jak ja
Psikus - 25-04-2010, 20:28
Nie no lampy są w porządku. Tak obejrzałem dokładnie wszystkie zdjęcia, na jednych spojlere wydaje się być duży, na innych wcale nie. Chyba muszę zobaczyć na żywo...
prelud - 25-04-2010, 20:57
Psikus moze na tej fotce bedzie lepiej widac ten spoiler.A najlepiej to obadac na zywo,jak z Przemkiem przyjedziesz go ogladac ;]
fj_mike - 25-04-2010, 21:17
Piękny kolor twojego miśka. Ja się zawiodłem na oponach Dunlop, też miałem SP Sport01. szybko się zużyły.
Lotka tylna wygląda fantastycznie. Też się zastanawiam nad taką.
Szerokości prelud
Kaucz - 25-04-2010, 21:22
Aj pięknie. Takich lamp to ja jeszcze nie widziałem, dopiero teraz na nie uwagę zwróciłem
prelud - 25-04-2010, 22:02
fj_mike napisał/a: | Piękny kolor twojego miśka. Ja się zawiodłem na oponach Dunlop, też miałem SP Sport01. szybko się zużyły.
Lotka tylna wygląda fantastycznie. Też się zastanawiam nad taką.
Szerokości prelud |
Zdecydowalem sie na zakup dunlop sp sport 01 bo mialem je zalozone w preludzie i naprawde bylem z nich zadowolony,przede wszystkim sa bardzo ciche,bo wczesniejsze opony to masakryczne mialem firmy MARSCHAL az strach bylo jezdzic ale felgi kupilem jakos pod koniec sezonu letniego to nie zmienialem juz opon i dopiero w tym roku zakupilem inne.
Co do lamp to udalo mi sie kupic je na niemieckim ebay a spojlerek od forumowego kolegi
Psikus - 25-04-2010, 22:37
prelud, na tej focie wygląda lepiej. Jak się przemek ogarnie to będzie miał fajnego galanta,ale coś nie wróżę temu przyszłości niestety
prelud - 26-04-2010, 20:39
Psikus napisał/a: | prelud, na tej focie wygląda lepiej. Jak się przemek ogarnie to będzie miał fajnego galanta,ale coś nie wróżę temu przyszłości niestety |
no mi mowil przez tel,ze kto wie.Musisz mu pokazac zdjecia jak wyglada bo on pewnie ani jednego nie widzial
Psikus - 26-04-2010, 22:09
prelud, CCC - cena czyni cuda
fck - 27-04-2010, 18:33
widze że zakupiłeś takie same amorki nna tył jak ja jakieś 2 miesiące temu, jak się na nich jeździ??
fajny masz ten kolorek
prelud - 28-04-2010, 20:08
fck napisał/a: | widze że zakupiłeś takie same amorki nna tył jak ja jakieś 2 miesiące temu, jak się na nich jeździ??
fajny masz ten kolorek |
powiem Ci szczerze ze roznice odczuwam,auto zrobilo sie sztywniejsze,moze ze wzgledu na to ze z tylu mialem wczesniej olejowe i jak jeden puscil to juz nie spelnial swojego zadania i czulem jak tyl troche rzucalo a teraz jest idealnie
no i zdjecia srodka
Brakuje zegarow High Contrast,ale kto wie...Czas pokaze.Aktualny przebieg 239445km.Dbam jak tylko moge
fj_mike - 28-04-2010, 20:41
Widzę, że też jesteś fanem maskotki w aucie. Mój synek wybrał prosiaczka
|
|
|