To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Spotkania na drodzee

kaleos - 31-08-2007, 12:01

rondo na Kollataja, godz. 10.30, nowka funkiel czarny lanser combi.
chyba wiadomo kogo :D Seventy7 pozdrowka dla zony :) i nastepnym razem zapros ja na spota ze by pozniej wiedziala kto ja na drodze pozdrawia 8)

phot - 31-08-2007, 16:40

allias dzisiaj na placu zwyciestwa o 14tej:) A ja jechalem jak zwykle sluzbowo ale na szczescie carisma:D
Pozdrawiam

turek61 - 03-09-2007, 16:19

Dziś jadąc do sklepu wędkarskiego po nowe przynęty w t.z. Starych Policach na rynku zobaczyłem zaparkowaną przy drodze ładną Cari GDI na alusach 17".
Zatrzymałem się aby obejrzeć to autko i gdy już miałem odjeżdżać do Cari podeszła Pani w mini :shock:
Kiedy nieśmiało :oops: spytałem czy to jej samochód okazała wielkie zaskoczenie.
Po chwili gdy wyjaśniłem o co chodzi rozmowa nabrała "rumieńców" .Wręczyłem jej wizytówkę zapraszając na forum. Powiedziałem, że jak będzie miała problemy może je przedstawić na forum a Ona: "Czy tylko dotyczące samochodu... " :wink:
Mam nadzieję, że się ujawni bo ma do sprzedania zawieszenie do Colta.
Miło by było gdyby zasiliła Nasze szeregi :P

stary alfer - 03-09-2007, 16:35

turek61 napisał/a:
Zatrzymałem się aby obejrzeć to autko i gdy już miałem odjeżdżać do Cari podeszła Pani w mini :shock:

HEXA napisał/a:
fajnie, jak dołączy kolejna kobieta , mało ich u Was chłopaki :twisted:

Jak tak dalej pójdzie to niedługo będziemy organizować wybory miss zachodniopomorskiego :)

Anonymous - 04-09-2007, 17:48

Racja, racja. 8)

Wracając do tematu: 16:03, krzyżówka na Hożej (koło szkoły), jechała czarna Carisma , blachy ZS... :twisted:

Anonymous - 06-09-2007, 13:07

[ Dodano: 23-08-2007, 11:47 ]
patmate, mam takie pytanko, czy Ty czasem nie "stacjonujesz" na krzywoustego ?[/quote]

Ciepło, Kr Jadzi :-) , na tym samym odcinku są jeszcze 2 Lancery kombii (w srebrze i granacie)

Rafal_Szczecin - 06-09-2007, 13:11

wiedzialem :) no to moze jedna z juz troche archiwalnych fotek

Twoj ?
zdjecie wykonane 27,07.2006 ( tak tak rok temu :D )

Anonymous - 06-09-2007, 13:14

Ano zgadza się, jak będę sprzedawał to wykorzystam zdjęcie ;-)
phot - 07-09-2007, 20:16

A ja spotkalem ostatnio Macka i akbiego - oni w miskach a ja sie przemieszczalem w strone mojego skodzitsu ktorym teraz jezdze w pracy:) Misio mysle ze jak pojedzie w srode do bemo to po ogledzinach moze do nastepnego poniedzialku wroci.. Ale skoda i tak jeszcze z dwa miech w pracy bede jezdzil wiec uwazajcie na machajacego z bialej felci;)
Pozdrawiam

Maciek - 09-09-2007, 12:21

Potwierdzam, widzialność była mała (szyba niezbyt czysta :) ) na szczęście odległość mała.
stary alfer - 10-09-2007, 15:50

Dziś na Powstańców Wielkopolskich, w podwórzu (brama vis a vis wyjazdu z ul. Szpitalnej) tam gdzie znajdują się różnorakie zakłady usługowe. Widziałem czarnego Klipsa. Nic więcej o nim nie powiem, bo powolutku sobie jechałem, padał deszcz, więc nie chciało mi się wokół niego latać :)
Któż to taki? :shock:
Mam przeczucie, że w końcu ktoś z klubowiczów!!!

Rafal_Szczecin - 10-09-2007, 20:19

dzis widziany Kriss na wysokosci Liceum Ogolnoksztalcacego nr 7 :)
Anonymous - 10-09-2007, 21:21

Rafal_Szczecin napisał/a:
dzis widziany Kriss na wysokosci Liceum Ogolnoksztalcacego nr 7

Rafał mówisz o moim Coliku?:) To przy Jagiellońskiej? To prawdopodobne, mieszkam w okolicy. W okolicy parkują 2 Galanty 1 Lancer i 1 Colt:) Gdybym tylko miał wizytówki.

arekp - 10-09-2007, 22:33

Krissss napisał/a:
Gdybym tylko miał wizytówki.

Jak tylko do mnie dotra, dam znac. Firek jednak ma ostatnio takie urwanie glowy, ze zapomina o innych waznych rzeczach.

Rafal_Szczecin - 11-09-2007, 00:15

Krissss napisał/a:
Rafał mówisz o moim Coliku?:) To przy Jagiellońskiej? To prawdopodobne, mieszkam w okolicy. W okolicy parkują 2 Galanty 1 Lancer i 1 Colt:) Gdybym tylko miał wizytówki.

bardziej mowilem o koledze kris1976 ktory jezdzi eclipsem :) ale Ciebie tez bede w takim razie wypatrywal :D