Łódzkie - Wyjazd na ZLOT w czwartek.....
Anonymous - 23-08-2009, 21:01
misiek-misiek napisał/a: | Ja też mam problem którym miśkiem jechać bo mam dwa |
sie głupio nie zastanawiaj tylko jedź galem, raz nie zawsze masz zlot, a e88 to akurat warto się pokazać
misiek-misiek - 24-08-2009, 09:54
Czarcik napisał/a: | sie głupio nie zastanawiaj tylko jedź galem, raz nie zawsze masz zlot, a e88 to akurat warto się pokazać |
Tylko kurna mam jeszcze w nim parę rzeczy do zrobienia i nie wiem czy zdążę. Dzisiaj muszę wydech połatać bo urwałem przy wymianie sprzęgła, krzyżaki na wale napędowym wymienić (ale da radę bez wału jechać tylko, że się ciulato zbiera przy ruszaniu) No i muszę chyba sprężarki klimy szukać, tylko muszę podejrzeć czy np. przy twoim jest taka sama (bo z tego co wiem to mamy rozrząd w lustrzanym odbiciu, ale sprężarki mogą być tożsame ) No i uszczelkę pod deklem od zaworów wymienić - a tylko 3 popołudnia zostały
junior81 - 24-08-2009, 10:56
Hej! Czy ktoś będzie mógł zabrać piłkę do siatkówki?
misiek-misiek - 24-08-2009, 13:22
piłkę to ja mogę zabrać...ale husqvarnę
[ Dodano: 25-08-2009, 15:25 ]
Czołem czwartkowa załoga!
Byłem dzisiaj w Częstochowie i raz że mają zamkniętą ul. Krakowską całkowicie (wszyscy cisną się na DK1) to właśnie DK1 jest w remoncie od dzisiaj i jest czynna tylko jedna jezdnia. Jazda na własne życzenie...
Ja jadę od samolotu w Mykanowie w lewo na Rudniki, Mstów, Janów, Myszków, Zawiercie, Dąbrowę Górniczą i tam wskakuję na DK1.
NIE JADĘ PRZEZ CZĘSTOCHOWĘ
Kto chętny jechać ze mną? Będę czekał przy samolocie przed dziewiątą. Trasa dużo bardziej turystyczna, można się pozatrzymywać tu i ówdzie, w końcu liźniemy trochę Jury. Jeżeli nie będzie nikogo, jadę sam.
Jakieś pytania?
jacek11 - 25-08-2009, 16:40
pelasio napisał/a: | A czy będzie to duży nietakt jak na zlot mitsu pojadę hondą? |
Nie masz pojęcia czym ja prawdopodobnie pojadę
misiek-misiek - 25-08-2009, 16:56
Weź chociaż napisz sobie mazakiem 'mitsumaniaki' żeby cię który z drogi nie zbanował
SHARK1979 - 25-08-2009, 19:40
Witam,czy ktoś może napisać jeszcze raz aktualną liste ludzików jadących w czwartek
Anonymous - 25-08-2009, 21:35
SHARK1979 napisał/a: | jeszcze raz aktualną liste ludzików jadących w czwartek |
1. Ja i Madzia
2. Ty
3. Miśki i Kizie
4. Juniory
5. Grabsie i Izy
6. Czarty
7. Pelasie.....
Ktoś w łodzi dołącza no i po drodze dopinają się Londolut, Morfi i Jogurt
Jogurt - 25-08-2009, 22:03
Forest_Taft napisał/a: | Ktoś w łodzi dołącza no i po drodze dopinają się Londolut, Morfi i Jogurt | witam centralną Polskę z Morfim spotkacie się prędzej a ja z londolutem zgarniemy Was w Tychach na stacji Bliska (akurat taka jest na dk1 w centrum) za drugimi światłami uważajcie jest za ok 200metrów zaraz za łukiem wiec się nie rozpędzajcie za bardzo. aha, od momentu wjazdu do Tychów polecam jazdę turystyczną i nie lekceważenie siedemdziesiątek. na tym odcinku jest masa słupów na fotoradary i dodatkowo bardzo czesto stoją przenośne. do zobaczenia w czwartek
Anonymous - 26-08-2009, 08:35
ja spróbuję się wyrobić......ale gdyby mnie nie było w Rzgowie na parkingu hurtowni, to jedźcie do Kruszowa i tam na mnie czekajcie.
Mam odbiór koszulek jutro przed 7:00 w łodzi.
koszulki będą dla:
Kizia-Mizia
Misiek-Misiek
Junior81
Yaro1976
Anonymous - 26-08-2009, 09:32
Forest_Taft napisał/a: | SHARK1979 napisał/a: | jeszcze raz aktualną liste ludzików jadących w czwartek |
1. Ja i Madzia
2. Ty
3. Miśki i Kizie
4. Juniory
5. Grabsie i Izy
6. ...
7. Pelasie.....
Ktoś w łodzi dołącza no i po drodze dopinają się Londolut, Morfi i Jogurt |
niektorzy juz wiedza czemu pozycja 6 zostanie pusta. milego...
misiek-misiek - 26-08-2009, 09:36
JAK TO?
A kto nam grilla zrobi?
AAAAA....no i trzeba jakiś kanał na CB ustalić żeby się jakoś porozumieć i nie dostać po uszach od innych driverów.
Anonymous - 26-08-2009, 09:40
KOSZULEK NIE BĘDZIE.
TANDETY WAM NIE BĘDĘ WCISKAŁ.
Moja żonka wyprała właśnie koszulki.....
wszystko się sprało prawie do ZERA....
prała tak jak zalecał tenże wykonawca.....
50*C zalecał 45*C i na lewej stronie.
Nie prasowała.
Nadruk na męskiej wygląda jak poprzecierany a na damskiej nie ma go prawie wcale.
Sorki, ale po zlocie pogadam w Hafciarni i zrobimy haftowane.....
misiek-misiek - 26-08-2009, 09:42
Forest_Taft napisał/a: | Sorki, ale po zlocie pogadam w Hafciarni i zrobimy haftowane..... |
mam chusteczkę haftowaną co ma 4 rogi
Tak myślałem, że z koszulek będzie BANIA, ani zlotowych ani łódzkich, kupię sobie dzisiaj markery: czerwony i czarny i parę koszulek i każdy sobie coś tam namaluje
Anonymous - 26-08-2009, 09:44
Ja ma 4-y rogi to:
bo ma 2 rogi
|
|
|