Lubuskie - SPOT juz prawie letni
Anonymous - 13-06-2009, 10:36
No nie wiem jak u was ale z wielkopolski kilka aut przyjedzie może i nie wpisują się na listę ale wiem ze troszkę nas będzie a tak a propos to od kiedy pogoda przeszkadza Mitsumaniakom jeśli chodzi o ścisłość top już od 2,5 tygodnia tak jest ze pada i na przemian świeci słońce myślę ze nie jest to przeszkoda no chyba ze jest się z cukru
rus_one - 13-06-2009, 10:40
popieram w pełni ;D
zuku3210 - 13-06-2009, 11:41
Nie wiem gdzie sprawdzacie pogodę ale u mnie pokazuje że jutro będą Hawaje
rus_one - 13-06-2009, 12:33
i tak właśnie będzie ;]
rzoberto - 13-06-2009, 14:12
Jestem za przesunięciem na inny termin. Teraz nie bardzo mi pasuje.
pavulon - 13-06-2009, 14:31
Ja jestem za spotkaniem a pogody niema co sie bać.
http://pogoda.wp.pl/date,...id,WLP,woj.html
czekam za decyzja organizatowa spotu
Anonymous - 13-06-2009, 17:04
i tutaj popieram pavulon, pogoda ma być ok po za tym jeśli przesuniecie termin to bądźcie pewni ze z wielkopolski już 2 raz na termin ustalony przez was na pewno przyjedzie mniej osób
rus_one - 13-06-2009, 17:11
kosior1975, jak możesz to dowiedz się ilu pewnych będzie z wielkopolski i dopisz do nowego tematu. ja chętnie przyjadę mimo wszystko, ale mam najdalej, więc wiesz...
Frost - 13-06-2009, 19:53
Ja jestem niezdecydowany, a skoro niezdecydowany to bez entuzjazmu, a jak tak to nie ma dla mnie sensu jechać. Sam spot jest poto żeby się spotkało więcej niź 10 aut. Po to zrobiony miał być w Trzcielu między trzema dużymi miastami. Na sam lubuski przyjechało 13 aut, jak mamy w GW to jest ok. 10. Na ten liczyłem min. 20 autek że się pojawi, jest sporo poniżej moich oczekiwań.
Ja proponuje zrobić zlot za tydzień albo dwa, konkretnie a nie gdybanie do ostatniej chwili, bo wtedy nikt na poważnie go nie bierze. Ustalmy to dziś lub jutro i info i maile do wszystkich tak jak powinno być i było do tej pory i co sie sprawdzało.
Jak dla mnie to może być ostatnia niedziele miesiąca, bo w sobote połowa pracuje, a niedziela i tak jest dniem zanudzania sie i siedzenia w domy przynajmniej dla 90% ludzi.
Miejsce to samo jak dla mnie. I dobrze by było żeby wszyscy sie na liste wpisywali co chcą jechać, bo jak niema aut na liście to frekfencja wygląda na słabą, a aut nieoczekiwanie moze przyjechac więcej, to juz wole żeby taki ktoś pisał 50/50, lub jak masz znajomego niezalogowanego to np. frost83 z ekipą + colt z rodziną (na przykład) - jezeli jesteś pewien że twój/twoja znajomy/a terz przyjedzie
zuku3210 - 13-06-2009, 20:05
pavulon napisał/a: | Ja jestem za spotkaniem a pogody niema co sie bać. | a ja chce obejrzeć Twoje auto bo sie czaiłem swego czasu na coś podobnego Co do spotu:
-auto umyte
-zatankowane
-olej sprawdzony
-płyny w normie
-ciśnienie ok.
wiec nie wiem co teraz może mnie powstrzymać
rzoberto - 14-06-2009, 17:59
No i już po spocie. Troszkę mało nas było, ale było super. Pozdrowienia dla wszystkich nieobecnych
ZDJĘCIA:
http://picasaweb.google.p...feat=directlink
seba77 - 14-06-2009, 19:35
No trudno nie udało nam sie teraz dotrzec no ale na nastepny spocik może już doprowadze galancika do stanu jaki bedzie mnie zadowalał
Anonymous - 15-06-2009, 08:52
rzoberto, wielkie dzięki za fajne fotki i za przybycie na spocik było naprawdę świetnie!!!!!
rus_one - 15-06-2009, 09:10
Wybaczcie że wcześniej się zerwałem. W zasadzie to rodzinę zabrałem coby grila zrobić nad wodą w nowym miejscu, ale czekanie tak się przeciągneło że już się dzieciakom znudziło i pojechaliśmy spowrotem. W każdym razie będę pisał do ciebie kosior1975, co robimy i wedle chęci będziecie mogli dołączać.
wojtas - 15-06-2009, 18:29
Kilka Fotek.
|
|
|