Podlaskie - Spotkania na drogach Podlasia i Suwalszczyzny
Anonymous - 18-09-2010, 16:05
Pozdrowionka dla kierownika srebrnego SpaceStara z czerwonymi nalepkami mitsumaniaków dzisiaj w B-stoku na Boh. Monte Cassino .... mrugnąłem awaryjnymi
att - 05-11-2010, 01:11
adaśko napisał/a: | szkoda ze nikt mojej cari nie widział w białym choc praktycznie co weekend tam jestem na PKS na kebabach oczywiście |
Ja Cię widziałem. Ale dawno temu i nie w białym;) pozdro
W Łomży spotykam czasem carismy - teraz widze ze forumowicze stamtad są...
to zmieni chyba moje podejscie do miskow z łomży.
JayChyl - 07-11-2010, 00:26
W Łomży jest kilku (2?) maniaków w z Galami. Z Coltów (ja CA0) tylko ja...
zbyszek05 - 07-11-2010, 15:16
Jest też niebieska sigma w kombi ... stariona w kolorze czerwonym na BLM... też widziałem na placu przed halą targową....
att - 16-11-2010, 00:43
W Kolnie jest kilka mitsu. Piękne galanciki, nowsze i starsze, ale tu ja niestety jestem chyba jedynym rodzynkiem;D Pozdrawiam kierowcę mtsu. niemal identycznego, jak moje(kolor, model, przyciemniane tylnie szyby w drzwiach) na numerach ze Szczytna, które gosciło na duzym parkingu pod moim blokiem;) Widzę często mitsu w okolicy, na "obcych" numerach, ale - szczerze mówiąc to nie wiem - ostatnio jak mijałem cari to...przyszło mi do głowy - czy on mignął mi światłami, czy to "zasługa" naszych dróg - takie pagórki, że równie dobrze ot mogło byc podbicie na garbie;) chwilowe, krótkie. Mitsu jest świetne - nie wiem, czemu tak je cenię, skoro mój egzemplarz, pierwszy samochód, to niemal porażka. pozdro
Anonymous - 16-01-2011, 19:10
JayChyl, to Ciebie dzisiaj widziałem w Białym na Mickiewicza na światełkach? Jeśli tak to pozdrowionka
att - 22-01-2011, 19:07
Pozdro dla kierowcy srebrnej Carismy na BLM(/BL?) widzianego, mijanego dzisiaj na drodze...hmm...Nowogród...W każdym razie na Dobrylas jechał od strony Nowogrodu;)
Kazber - 14-03-2011, 11:08
pozdrawiam kierowcę galanta którego widziałem wczoraj po południu na Jana Pawła II przy skrzyżowaniu hetmańskiej z wierzbową
JayChyl - 25-03-2011, 22:55
bubek napisał/a: | JayChyl, to Ciebie dzisiaj widziałem w Białym na Mickiewicza na światełkach? Jeśli tak to pozdrowionka |
Tak to chyba ja bo ktoś mi mrugał szarą Sigmą. Szkoda, że nie było jak zjechać, akurat jechałem do Auchan/Apart po obrączki
igi - 21-10-2011, 13:10
igi napisał/a: | bubek, bo to chyba Ty jechałeś (nr rejestracyjne z Twojej galerii się zgadzają) pozdrowionka z szarego lancerka kombi który Cię dziś wpuścił na obwodówce
Naklejki klubowe widoczne z daleka zuch chłopak
|
bubek napisał/a: | tak igi, to byłem ja.... stojąc w tym korku
przyuważyłem Twojego lancerka i pomyślalem o tym co zrobiłeś Ty czyli o wpuszczeniu przed siebie...uprzedziłeś mnie tym miłym gestem ....mam nadzieje, że sie kiedyś odwdzieczę takim, a jest to możliwe z racji tych kolosalnych modernizacji...pozdrawiam |
Hehe i tak się stało.
Przedwczoraj na ulicy Słonimskiej mnie wpuściłeś tak koło 16:00 lub coś koło tego, a przynajmniej tak mi się wydaje że to Ty
Anonymous - 21-10-2011, 14:01
zgadza się ... wpuściłem ... pozdrowionka
benq - 25-10-2011, 21:11
Witam, a czy może jest tu ktoś z Antoniuka i ma srebrną Cari przedliftową? Bo ja często widzę jak stoi niedaleko mego bloku i koło mojego miśka (też tam mieszkam).
Anonymous - 04-11-2011, 15:01
Gdzieś w Grajewie
koniu - 04-11-2011, 22:04
Witam podlasiaków. Ogólnie jestem ze Sejn, chwilowo mieszkam i pracuję w Suwałkach. W środę zakupiłem ciemno - zieloną Carismę 1.6 16V od sąsiada z wiarygodnym przebiegiem 117 500 km w poniedziałek ją zagazuję. Potrzeba dopieścić w niej kilka rzeczy typu połamane kratki wentylacji szyb w desce rozdzielczej, wyłamany włącznik podnoszenia szyby pasażera, słynne tulejki wybieraka skrzyni biegów (może podpowiecie gdzie tu u nas kupić w dobrej cenie). Słychać łożyska (nie głośno ale słychać) w skrzyni biegów szczególnie na 1 i 2 biegu inne Carismy też tak mają ? Moja rejestracja to BSE K470. Parkuję przy blokach 91A, 91B, 83 na Kościuszki podobno najciekawsza dzielnica Jak widziałem parkuje tu jeszcze jedna Carisma błękitna może właściciel jest także na forum, chętnie poznam, pogadamy.
Trik - 04-11-2011, 22:57
Witaj.
Popytaj w sklepie Japończyk w Białymstoku ul. Białówny w Białymstoku. Mogą mieć dostęp w dobrej cenie (akurat do mojego Lancelota to prawie wszystkiego nie mają czysta desperacja) Na tej http://www.japancars.ru/ stronie możesz wyszukać co Ci będzie potrzebne i po nr części zapytać w jakimkolwiek sklepie motoryzacyjnym. Raz (bo tylko raz było to potrzebne) udało mi sie trafić część do mojego 10x tańszą od ASO
|
|
|