To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podlaskie - Spotkania na drogach Podlasia i Suwalszczyzny

Anonymous - 18-09-2010, 16:05

Pozdrowionka dla kierownika srebrnego SpaceStara z czerwonymi nalepkami mitsumaniaków dzisiaj w B-stoku na Boh. Monte Cassino :) .... mrugnąłem awaryjnymi
att - 05-11-2010, 01:11

adaśko napisał/a:
szkoda ze nikt mojej cari nie widział w białym choc praktycznie co weekend tam jestem na PKS na kebabach :D oczywiście :)

Ja Cię widziałem. Ale dawno temu i nie w białym;) pozdro
W Łomży spotykam czasem carismy - teraz widze ze forumowicze stamtad są...
to zmieni chyba moje podejscie do miskow z łomży.

JayChyl - 07-11-2010, 00:26

W Łomży jest kilku (2?) maniaków w z Galami. Z Coltów (ja CA0) tylko ja...
zbyszek05 - 07-11-2010, 15:16

Jest też niebieska sigma w kombi ... stariona w kolorze czerwonym na BLM... też widziałem na placu przed halą targową....
att - 16-11-2010, 00:43

W Kolnie jest kilka mitsu. Piękne galanciki, nowsze i starsze, ale tu ja niestety jestem chyba jedynym rodzynkiem;D Pozdrawiam kierowcę mtsu. niemal identycznego, jak moje(kolor, model, przyciemniane tylnie szyby w drzwiach) na numerach ze Szczytna, które gosciło na duzym parkingu pod moim blokiem;) Widzę często mitsu w okolicy, na "obcych" numerach, ale - szczerze mówiąc to nie wiem - ostatnio jak mijałem cari to...przyszło mi do głowy - czy on mignął mi światłami, czy to "zasługa" naszych dróg - takie pagórki, że równie dobrze ot mogło byc podbicie na garbie;) chwilowe, krótkie. Mitsu jest świetne - nie wiem, czemu tak je cenię, skoro mój egzemplarz, pierwszy samochód, to niemal porażka. pozdro
Anonymous - 16-01-2011, 19:10

JayChyl, to Ciebie dzisiaj widziałem w Białym na Mickiewicza na światełkach? Jeśli tak to pozdrowionka
att - 22-01-2011, 19:07

Pozdro dla kierowcy srebrnej Carismy na BLM(/BL?) widzianego, mijanego dzisiaj na drodze...hmm...Nowogród...W każdym razie na Dobrylas jechał od strony Nowogrodu;)
Kazber - 14-03-2011, 11:08

pozdrawiam kierowcę galanta którego widziałem wczoraj po południu na Jana Pawła II przy skrzyżowaniu hetmańskiej z wierzbową
JayChyl - 25-03-2011, 22:55

bubek napisał/a:
JayChyl, to Ciebie dzisiaj widziałem w Białym na Mickiewicza na światełkach? Jeśli tak to pozdrowionka

Tak to chyba ja bo ktoś mi mrugał szarą Sigmą. Szkoda, że nie było jak zjechać, akurat jechałem do Auchan/Apart po obrączki :)

igi - 21-10-2011, 13:10

igi napisał/a:
bubek, bo to chyba Ty jechałeś (nr rejestracyjne z Twojej galerii się zgadzają) pozdrowionka z szarego lancerka kombi który Cię dziś wpuścił na obwodówce :)
Naklejki klubowe widoczne z daleka :) zuch chłopak :mrgreen:

bubek napisał/a:
tak igi, to byłem ja.... stojąc w tym korku
przyuważyłem Twojego lancerka i pomyślalem o tym co zrobiłeś Ty czyli o wpuszczeniu przed siebie...uprzedziłeś mnie tym miłym gestem :) ....mam nadzieje, że sie kiedyś odwdzieczę takim, a jest to możliwe z racji tych kolosalnych modernizacji...pozdrawiam

Hehe i tak się stało.

Przedwczoraj na ulicy Słonimskiej mnie wpuściłeś tak koło 16:00 lub coś koło tego, a przynajmniej tak mi się wydaje że to Ty :)

Anonymous - 21-10-2011, 14:01

zgadza się :) ... wpuściłem :) ... pozdrowionka :)
benq - 25-10-2011, 21:11

Witam, a czy może jest tu ktoś z Antoniuka i ma srebrną Cari przedliftową? Bo ja często widzę jak stoi niedaleko mego bloku :) i koło mojego miśka (też tam mieszkam).
Anonymous - 04-11-2011, 15:01

Gdzieś w Grajewie :D

koniu - 04-11-2011, 22:04

Witam podlasiaków. Ogólnie jestem ze Sejn, chwilowo mieszkam i pracuję w Suwałkach. W środę zakupiłem ciemno - zieloną Carismę 1.6 16V od sąsiada z wiarygodnym przebiegiem 117 500 km w poniedziałek ją zagazuję. Potrzeba dopieścić w niej kilka rzeczy typu połamane kratki wentylacji szyb w desce rozdzielczej, wyłamany włącznik podnoszenia szyby pasażera, słynne tulejki wybieraka skrzyni biegów (może podpowiecie gdzie tu u nas kupić w dobrej cenie). Słychać łożyska (nie głośno ale słychać) w skrzyni biegów szczególnie na 1 i 2 biegu inne Carismy też tak mają ? Moja rejestracja to BSE :D K470. Parkuję przy blokach 91A, 91B, 83 na Kościuszki podobno najciekawsza dzielnica :) Jak widziałem parkuje tu jeszcze jedna Carisma błękitna może właściciel jest także na forum, chętnie poznam, pogadamy.
Trik - 04-11-2011, 22:57

Witaj.
Popytaj w sklepie Japończyk w Białymstoku ul. Białówny w Białymstoku. Mogą mieć dostęp w dobrej cenie (akurat do mojego Lancelota to prawie wszystkiego nie mają :mrgreen: czysta desperacja) Na tej http://www.japancars.ru/ stronie możesz wyszukać co Ci będzie potrzebne i po nr części zapytać w jakimkolwiek sklepie motoryzacyjnym. Raz (bo tylko raz było to potrzebne) udało mi sie trafić część do mojego 10x tańszą od ASO :P