Nasze nieMiśki ;-) - Moje wymarzone EP82 lub jak kto woli Toyota Starlet 90'
NYSAN - 08-07-2009, 20:26
Moja wizja koła do gwiazdeczki
rosomak1983 - 08-07-2009, 21:06
to jest kołpak??? Ja byłbym za bardziej jaskrawym i moze jakas gwiada piecioramienna???
Anonymous - 08-07-2009, 21:41
Nie to jest fabryczy dojazd aluminiowy w 17'' będący wyposażeniem seryjnym wspomnianej Integry DC5 produkowanej na Japonię, kolor również ori - fabryka.
macieekg - 08-07-2009, 21:42
rosomak1983 napisał/a: | to jest kołpak??? |
Chyba prze tą felgę widać drugą zamontowaną na aucie.
Fajny żółty kolorek kontrastuje z lakierem budy aż kipi agresją
Anonymous - 08-07-2009, 22:26
Do mnie bardzo ten kolor przemawia wiec chyba felgi compomotive zmienia barwę ze srebrnej na taką żółtą
mkm - 08-07-2009, 22:49
autoR, wrzuc jakas wieksza fote nadwozia to jeszcze cos na zolto pomalujemy.
Bartek3g - 09-07-2009, 11:06
Hej! Fajny projekt. Kolor felg niestety nie pasuje. Co do zoltych dodatkow, to ja nie lubie kalafiora ale uwazam ,ze bedzie agro. Najlepiej auta wyglada z kontrastowymi felgami. IMO najpiekniejsze biale z grafitowa felga, ale skoro zdecydowales sie na taki kolor (podobnego mam eclipse) to najlepiej pasowac bedzie klasycznna jasna felga. Pomysl o czym ladnym. Nie rob autka dwu kolorowego bo bedzie stylizowany na tunning car, a nie ma nic piekniejszego, gdy delikatne, subtelne, zadbane starsze auto odstawia ze swiatel beemke z dresiarzami w srodku
Anonymous - 10-07-2009, 22:40
Z felgami się wstrzymam jak auto będzie złożone, na tą chwilę mamy kastę bez drzwi itd. jak będą wszystkie elementy sobie popatrzymy i ocenimy czy warto malowac fele
Bartek3g - 11-07-2009, 02:51
Zloz go najpierw i zrob mu duzo fot porzadnym aparatem a potem pobaw sie w photoshopie lepiej pomalowac najpierw wirtualnie niz potem stwierdzic ze sie spieprzylo. Jak sobie nie radzisz z ps'em to podeslij foty do mnie
skull - 24-07-2009, 16:23
ho ho fajny projekt mam bardzo dużą sympatię do Toyoty Starlet,moje pierwsze auto po zrobieniu prawka była Starlet 81r nakręciłem do ponad 400tys i strasznie most wył,poszła na części a na jej dokumenty przyjechała nowa 89r Będę z ciekawością śledził postępy,życzę powodzenia
Anonymous - 24-07-2009, 18:55
O w morde to Tyś miał tylno pędzoną zdaje się kp60? Zazdroszcze - auto marzenie. Takie Starlety z silnikiem Wankla znaczy się najszybsza kręci coś 8 i kawałek na ćwierć
Ups. musi być edit ponieważ mocno zawyrzyłem ten czas:
http://www.dragtimes.com/...eslip-5540.html
i wszystko w temacie...
macia - 24-07-2009, 20:45
A tam, autoR kłamie jak z nut. Nie ma żadnego auta. Sam widziałem - stała tylko kupa żelastwa, przecież to niemożliwe, żeby coś takiego kiedykolwiek jeździło Prawdziwy japończyk - sama rama
PS. Chciałbym kiedyś chociaż na bocznym siedzeniu
skull - 25-07-2009, 10:15
autoR napisał/a: | O w morde to Tyś miał tylno pędzoną zdaje się kp60? Zazdroszcze - auto marzenie. Takie Starlety z silnikiem Wankla znaczy się najszybsza kręci coś 8 i kawałek na ćwierć
Ups. musi być edit ponieważ mocno zawyrzyłem ten czas:
http://www.dragtimes.com/...eslip-5540.html
i wszystko w temacie... |
Dokładnie miałem taką Starlet jak w tym linku co podałeś,oczywiście seryjną w srebrnym kolorze Dostałem od ojca w spadku;)i to właśnie było moje pierwsze auto po zrobieniu prawka Jak była już pełnoletnia zaczęła rdzewieć to zrobiłem jej remont kapitalny blacharki i kolorek biały To było tak z 22 lata wstecz ciężkie czasy na auto japońskie,części drogie lub niedostępne.Pamiętam że drążek kierowniczy przerabialiśmy na warsztatach szkolnych żeby pasowała do niego końcówka od Wartburga
pyjte - 06-08-2009, 10:13
Gratuluje projektu, Toyoty darzą dużym sentymentem, w sumie zaczynałem od e11 z silnikiem efe.
Co do felg to żółte chyba zbyt krzykliwe by były, polecam OZ F1 magnezowe w kolorze tytany z żółtymi napisami ale to tylko moje zdanie
Nie myśłałeś żeby wrzucić tam 4age- koledzy z forum corolli chwalą bardzo ten silnik, poza tym chyba lepsza baza rozwojowa, nie mówiąc już o blacktopach i silvertopach z 5 zaworami na cylinder ?
Trzymam kciuki za projekt i powodzenia w modach
NYSAN - 06-08-2009, 20:56
pyjte napisał/a: | Gratuluje projektu, Toyoty darzą dużym sentymentem, w sumie zaczynałem od e11 z silnikiem efe.
Co do felg to żółte chyba zbyt krzykliwe by były, polecam OZ F1 magnezowe w kolorze tytany z żółtymi napisami ale to tylko moje zdanie
Nie myśłałeś żeby wrzucić tam 4age- koledzy z forum corolli chwalą bardzo ten silnik, poza tym chyba lepsza baza rozwojowa, nie mówiąc już o blacktopach i silvertopach z 5 zaworami na cylinder ?
Trzymam kciuki za projekt i powodzenia w modach |
Były plany na k20 z ITR, ale silnik przybył jak już komorę wymalowaliśmy i szkoda było wkraczać z gumówkami
|
|
|