Off Topic - Kącik pijaka ;-)
Chooper - 11-07-2005, 18:14
ja już wiem jakie są piwa z biedronki...wole tymbarka
a na serio wole tą marke : (tematyka na pulpit jak ktoś lubi...ja tam lubie powzdychać do monitora )

[ Dodano: Pon Lip 11, 2005 6:17 pm ]
Matejko napisał/a: | gosc honorowy kazdej imprezy |
o widelcu mówisz
Rafal_Szczecin - 11-07-2005, 18:56
a gdzie jest czerwona ?
no to cala rodzinka w komplecie
Jackie - 11-07-2005, 18:57
Matejko nic dziwnego, że Cię sowy ganiały. Absynt ma właściwości halucynogenne (między innymi dlatego ciężko go legalnie w Polsce kupić) Na ostatniej imprezie z udziałem tego trunku jeden z kolegów zrobił smoka - znaczy okazało się, że nie zdusił ognia do końca i literalnie zionął ogniem. Ale było uciechy!!! Potem okazało się, że broda, którą z dumą chodował od lat 10 musiała zostać obcięta nieomal do zera, wtedy padła deklaracja: Panowie! Nigdy więcej czegoś co się pali!!!
Pozdrawiam
Matejko - 11-07-2005, 19:36
taaa absinth je produktem trochu tajemnycym trochu niewiadomym
choper sam ses widelec
fafal co do czerwonego(tak samo ujofa WTK-a jak starogardzka):
Chooper - 11-07-2005, 20:57
Rafał, Cranberry zastąpiła redberry, teraz redberry już coraz trudniej dostać. z resztą to czerwone to bardziej jak kompot smakuje a nie jak futka, bo aż sie wierzyć nie chce że ma 400 volt, bo pić można jak redbulla.
Matejko - 11-07-2005, 21:07
a co z balsamem pomorskim pili?? jak wrazenia??
Chooper - 11-07-2005, 21:18
hej, bo mnie smaka do monopola nachodzi Jeszcze na dodatek Kaliszfornijski Gonzo co ciekawsze specyfiki podstawiasz...
Matejko - 11-07-2005, 23:29
to zapylaj ino na jednej nozce
Efa! - 12-07-2005, 03:13
Jackie napisał/a: | Matejko nic dziwnego, że Cię sowy ganiały. Absynt ma właściwości halucynogenne (między innymi dlatego ciężko go legalnie w Polsce kupić) Na ostatniej imprezie z udziałem tego trunku jeden z kolegów zrobił smoka - znaczy okazało się, że nie zdusił ognia do końca i literalnie zionął ogniem. Ale było uciechy!!! Potem okazało się, że broda, którą z dumą chodował od lat 10 musiała zostać obcięta nieomal do zera, wtedy padła deklaracja: Panowie! Nigdy więcej czegoś co się pali!!!
Pozdrawiam |
No masz Ci los! Absynt jest the best! Prawda bolesna, że u nas praktycznie nie można go dostać.
Ja tam lubię te jazdy po takim czeskim zielonym paligębie.
Anonymous - 13-07-2005, 09:07
hmm. to się włącze
zacznę od grudziądza - kolega TommyCrazy obiecał na jednym ze zlotów MKPŚ że nam przywiezie jakieś lokalne, skawińskie wino "Sperma Szatana" - to może byc ciekawsze niż absynt
a co do picia.
Nikt nie przepije mojego mechanika, dla mnie to jest człowiek nie do zarżnięcia.
ostatnio byłem z nim w barze, ja jako szofer, on, jego brat i jego dziewczyna... wszyscy prócz mnie pili piwa, mikołaj wypił 6 piw - w każdym piwie był kieliszek wódki - i drinka kamikaze, po czym poprosil mnie żebym ich zawiózł do nich do domu... po drodze podjechaliśmy po skrzynkę piwa i 4 wódki do Tesco...
ja ich zostawilem w domu, a za półtorej godziny dzwoni telefon - mikołaj lekko plączącym się głosem prosi mnie żebym z nim pojechał do tesco bo się "picie skończyło".
kiedy wszedłem do pokoju to rzuciłem hasło "widzę że nie tylko picie Ci się skończyło - towarzystwo chyba też" (bo jego dziewczyna leżała na podłodze, jego brat spał na schodach z psami, a on sam chodził i śpiewał kawałki Lusia Armstronga.
pojechałem do tego tesco, kupił jeszcze 0,5 l wódki i 2 piwa, kiedy dojechaliśmy do domu on był prawie trzeźwy... wypił to, potem pogadaliśmy z godzinę i pojechałem do siebie, a on poszedł do warsztatu grzebać przy swoim peugeocie...
Grześku - 13-07-2005, 09:18
Szkoda takiemu wódke dawać do picia a nie daj Bóg sponsorować wyjście, z torbami puści i jeszcze powie że nic do picia nie było
misia27 - 16-07-2005, 15:18
przypomnialo mi sie powiedzenie kumpla mojego ojca:
"piłeś??-nie jedź!! nie piłeś??-wypij!!"
Matejko - 16-07-2005, 15:51
piłeś? nie jedz!
nie jedziesz, wypij
misia27 - 16-07-2005, 15:57
dzisiaj nigdzie nie jade wiec wypic moge
Anonymous - 29-07-2005, 23:12
Dla podtrzymania tematu
Jestem od niedawna w kole MISKÓW
I z tego co czytam to te kolo jest za(je)niedbywane(bane)
tak nie moze być
Łączmy się bracia po FLASZCE!
[/quote][/hide]
|
|
|