Nasze Miśki - KarolGT Colt 1,6
Marcin-Krak - 17-08-2009, 18:10
Wirusa masz w ECU
rosomak1983 - 17-08-2009, 20:15
Karol moze podmianka panelu prawde ci powie... Jak nie to tak jak mówi Marcin podmianka ECU
karolgt - 17-08-2009, 21:38
ale jakiego panelu?
a Marcina nie słucham
co on wie o elektrycznych szybach w Colcie
pawela - 17-08-2009, 21:44
panelu sterowania szybami
rosomak1983 - 17-08-2009, 23:06
pawela napisał/a: | panelu sterowania szybami |
no własnie
karolgt - 17-08-2009, 23:41
rosomak1983 napisał/a: | pawela napisał/a: | panelu sterowania szybami |
no własnie |
tym bocznym od strony kierowcy?
ale od strony pasażera też nie idzie nic ruszyć jak sie zawiesi;/
rosomak1983 - 18-08-2009, 00:19
karolgt, masz taka opcje przyciku ,,blokowania szyb'' ???
Po drugie zacznij od zdjecia boczków i sprawdzenia czy wszystko jest podłaczone i jak to smiga
karolgt - 18-08-2009, 00:24
rosomak1983 napisał/a: | karolgt, masz taka opcje przyciku ,,blokowania szyb'' ??? |
no jasne że mam. Czasem mam wciśnięte, czasem nie, nie ma to wpływu na to psucie się szyb.
Ale ok, jutro wypne panel od strony pasażera, jego stosunkowo niedawno kupiłem i może to przez to się psuje.
karolgt - 03-09-2009, 00:16
jak pewnie wiele osób zauważyło, a kilka pewnie i usłyszało, przy wyjeździe ze zlotu zahaczyłem o krawężnik i urwała sie plecionka.
Przez 2 dni jeździłem z max głośnym samochodem, zero mocy, wkręcania się na obroty no i ten miły zapach w środku jak spaliny wlatywały
w końcu znalazłem mechaników. Okazało się że plecionka juz była w złym stanie (a wymieniana jakieś 1,5 roku temu) po prostu mechaniki założyły ją za dużą i ciśnienie ja pomału urywało. Krawężnik tylko dokończył zniszczenia
200 zł w plecy i Colcik znów ma moc ijest cichy
najlepszy był tylko gość w BMW (ledwo co 20 letnim jak mnie wyprzedzał... to spojrzenie... ten RISPEKT w oczach że mam głóśniejszy samochód od niego
no i musze w końcu powalczyć z tymi szybami, bo się blokują czasem ;/
najdziwniejsze jesto to , ze na trasie jest ok, a w mieście (korki) lubi się zablokować. Próbowałem odpiąć panel od pasażera - ten sam efekt, więc to nie on robi jakieś zwarcie.
karolgt - 03-09-2009, 00:19
Colcik na zlocie. Obok Colta mkm'a
mkm - 03-09-2009, 00:29
karolgt napisał/a: | jak pewnie wiele osób zauważyło, a kilka pewnie i usłyszało, przy wyjeździe ze zlotu zahaczyłem o krawężnik |
Ja odjezdzajac w ta piekna sobote zaatakowalem kraweznik przodem.
Bez ofiar.
Drugi jak to zobaczyl probowal mnie powiesic.
Prawie sie udalo, a ukryta w trawie studzienka (oczywiscie w asyscie kraweznikow) o malo mnie nie zatrzymala na dobre.
Ktory kraweznik sie na Tobie zemscil?
Marcin-Krak - 03-09-2009, 00:30
Ja na tym zdjęciu dostrzegam bardzo ładny srebrny spojler
karolgt napisał/a: | najdziwniejsze jesto to , ze na trasie jest ok, a w mieście (korki) lubi się zablokować. |
Trzeba zmienić drogę do pracy albo pracę
Jak podjechałeś przed wyjazdem to nawet to od razu było wiadomo co się stało - ale dźwięk w sumie przy niskiej prędkości jest nawet całkiem całkiem
Btw. zaraz odpiszę o to co chciałeś na gg
karolgt - 03-09-2009, 01:09
Marcin-Krak napisał/a: | Ja na tym zdjęciu dostrzegam bardzo ładny srebrny spojler |
tak tak, to Twoja Mazda
Marcin-Krak napisał/a: |
Jak podjechałeś przed wyjazdem to nawet to od razu było wiadomo co się stało - ale dźwięk w sumie przy niskiej prędkości jest nawet całkiem całkiem
|
przy obrotach ~800 było ok, powyżej naprawde było głośno i cięzko bylo jechać. Droga powrotna to max 80-90 km/h *
* i czekamy ze Szczesławem czy nas fotoradar nie złapał. Jeśli złapał to ciekawe czy na moim będzie Szczesława z tyłu widać
pawliku - 03-09-2009, 07:02
karolgt napisał/a: | przy wyjeździe ze zlotu zahaczyłem o krawężnik | jeżeli sugerując się zdjęciem na którym jest ten krawężnik to nie tylko ty się tam zawiesiłeś bym wymieniał ale jest tego za dużo ale techniki wyjazdu były ciekawe
karolgt - 03-09-2009, 09:46
pawliku napisał/a: | karolgt napisał/a: | przy wyjeździe ze zlotu zahaczyłem o krawężnik | jeżeli sugerując się zdjęciem na którym jest ten krawężnik to nie tylko ty się tam zawiesiłeś bym wymieniał ale jest tego za dużo ale techniki wyjazdu były ciekawe |
no ok;] ale ja wyjeżdżałem o 2 w nocy, bylo ciemno, mgła, 2 torby w środku no i szczesław
|
|
|