To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi - Nowy salon Mitsubishi w Warszawie

pekaes - 10-08-2010, 09:19

banzajek napisał/a:
pekaes napisał/a:
Witam!
Z żoną kupiliśmy Lancera właśnie w tym nowym salonie. W sumie przez przypadek, bo najbliżej mieliśmy do salonu na Bemowie i właściwie tam prowadziliśmy najbardziej zaawansowane rozmowy. A nowy salon odwiedziliśmy w drodze do Marek (o zgrozo!). Generalnie jesteśmy zadowoleni z przebiegu transakcji. Mam nadzieję, że z obsługi posprzedażnej i serwisu również będziemy zadowoleni.
K.
I to byl pewien strzal w stope . Skoro masz najblizej na Bemowo to trzeba bylo kupowac w AGT , mialbys znizki na serwis ktory zreszta ogarniaja najlepiej.

Odpowiedź trochę poniewczasie :) Dlaczego strzał w stopę? Auto GT, choć rozmowy tam były dość zaawansowane, to w pewnym momencie dali plamę... I wybór padł na Japan Motors... A dziś jadę tam na pierwszy przegląd po roku. Mam nadzieję, że będę zadowolony z ich usług.

romero - 14-08-2010, 09:25

Wczoraj skorzystałem z serwisu Japan Motors pierwszy raz.Wrażenie bardzo pozytywne.
Niestety samochód zastępczy płatny,ale jest.

skaut - 28-08-2010, 21:42

Moje odczucia na temat tego salonu jak na razie są jak najbardziej pozytywne.
Krótko, szybko, sprawnie i na temat. Nie odniosłem wrażenia, aby którykolwiek z pracowników olewał klienta. Korespondencja mailowa bardzo sprawna, telefony też są odbierane i "oddzwaniane" w razie potrzeby.
Praktycznie wszystkie elementy finansowanie, ubezpieczenie i cena auta były najlepsze w porównaniu z innymi dilerami.
Sprzedawca wiedział kiedy zadzwonić z pytaniem jaka jest moja decyzja w sprawie zakupu i z najdroższej oferty, zrobiła się najtańsza :D
Błyskawiczne negocjacje z Panem od kredytów i leasingu.
Termin odbioru z umowy - do końca września, a tu mamy koniec sierpnia i samochód odbieram po jutrze :D

mitsu00 - 20-11-2010, 02:03

Kilkakrotnie korzystałem z uslug serwisu i wrażenia batdzo pozytywne. maja przeszkloną halę więc jesli sie chce to można bawić się w Big Brothera :mrgreen: Doradcy serwisowi tez bardzo rzeczowi, mili i znający się na rzeczy. Szczególnie Pani Agata i Pan Daniel. Dodatkowo upust 15% na części i robociznę dla Maniaków :finga:
koszmarek - 14-01-2011, 14:30

I co i co? Żaden Maniak nie zawitał ostatnio po autko do Japanów na toruńską? :>
romero - 20-01-2011, 18:19

koszmarek napisał/a:
I co i co?

I kolejny pozytyw.Dzisiaj odebrałem misia od doktora.Wszystko zrobione chyba jak należy.
W innym serwisie pukanie w kierownicy-TTTM,jeździć dalej a tutaj wymiana kolumny kiery na gwarancji.
W innym serwisie zaparowane przeciwmgielne nie podlega gwarancji.Tu wymiana bez problemu.
Bardzo polecam.A Pani Agata bardzo kompetentna.

mitsu00 - 20-01-2011, 18:44

romero napisał/a:
I kolejny pozytyw.Dzisiaj odebrałem misia od doktora.Wszystko zrobione chyba jak należy.
W innym serwisie pukanie w kierownicy-TTTM,jeździć dalej a tutaj wymiana kolumny kiery na gwarancji.
W innym serwisie zaparowane przeciwmgielne nie podlega gwarancji.Tu wymiana bez problemu.
Bardzo polecam.A Pani Agata bardzo kompetentna.
Potwierdzam. Szybko załatwiają sprawy gwarancyjne. Ostatnio dostalem tam nawet kupon lunch-owy do wykorzystania w rest. Forda obok, na czas naprawy misia :D
bastek - 18-03-2011, 00:54

Japan Motors napisał/a:
No właśnie bardzo chętnie poczytam opinie o naszym nowym salonie.

nie działa mail, który wziąłem ze strony www.mitsubishi.pl--> dealerzy-->japan motors...
zapytanie poszło na PW

Krzych1 - 09-06-2011, 12:44

koszmarek napisał/a:
I co i co? Żaden Maniak nie zawitał ostatnio po autko do Japanów na toruńską? :>

Autko odebrane. Doradca Pani Ewelina - pełen profesionalizm.

SPIDER-ek - 31-07-2011, 21:38

Muszę pochwalić pana Daniela Koźbiał za fachową pomoc przy doborze części w
Japan Motors Warszawa , Centrum Motoryzacyjne Toruńska, ul. Krasnobrodzka 5, Przy Trasie Toruńskiej.

Bardzo miła obsługa i szybka odpowiedź na maile.

rezon - 01-08-2011, 10:00

SPIDER-ek napisał/a:
Muszę pochwalić pana Daniela Koźbiał za fachową pomoc przy doborze części w
Japan Motors Warszawa , Centrum Motoryzacyjne Toruńska, ul. Krasnobrodzka 5, Przy Trasie Toruńskiej.

Bardzo miła obsługa i szybka odpowiedź na maile.
Oby więcej takich postów :) Szkoda, że mało podobnych o południu PL
Karim - 20-03-2012, 13:28

Japan Motors Warszawa
Centrum Motoryzacyjne Toruńska
ul. Krasnobrodzka 5
Przy Trasie Toruńskiej to porażka, dwukrotnie byłem usunąć usterkę w NOWY 2 miesięcznym Lancerze i usterka dalej występuje, a Pan w serwisie powiedział, że "wróżkami nie są". Czy ktoś zna ASO w Warszawie godne polecenia?
P.S. swoja usterkę opisałem tu http://forum.mitsumaniaki...1031501#1031501
z góry dziękuje i pozdrawiam!

Bartek - 20-03-2012, 15:21

Karim napisał/a:
Czy ktoś zna ASO w Warszawie godne polecenia?

http://mitsubishi-grafix.pl/

piszę poważnie, jakbym miał pojechać do ASO, to to jest najbliżej.....

BRUNNER - 20-03-2012, 16:14

Bartek napisał/a:
Karim napisał/a:

Do Białegostoku???? Poważnie??? :violent1:

Karim - 23-03-2012, 12:33

Bartek napisał/a:
Karim napisał/a:

faktycznie, serwis godny polecenia chociażby ze względu na sama postawę i zainteresowanie problemem. Jeśli sprawą nie zajmie się żadnen Warszawski serwis, pojadę do Białego-Stoku :P a co mam zrobić?

[ Dodano: 23-03-2012, 12:39 ]
BRUNNER napisał/a:
Bartek napisał/a:
Karim napisał/a:

Do Białegostoku???? Poważnie??? :violent1:

BRUNNER - masz jakieś inne propozycje?