To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podkarpackie - XII SPot Podkarpacki - Baranów Sandomierski - dogrywka

jaxan - 30-07-2009, 21:51

Po raz kolejny niestety mnie nie będzie :( Toż to jakieś fatum! Zawsze coś wypada :evil:
marcnow - 31-07-2009, 18:54

Ja na chwilę obecną nie jestem w stanie zadeklarować się na 100%. Okaże się dopiero w niedziele czy będę.
konatsu - 01-08-2009, 12:26

Ja będę na 99%, ile osób w sumie jedzie i o której przed spot w Rzeszowie?
vidus19790805 - 01-08-2009, 19:30

witam .....wiec mysle ze juz co niektórzy wiedzą czy bedą wiec moze wpiszcie sie koledzy i podawajcie info tym co chca leciec najpierw na rzeszów bo widze ze kolega z debicy tez chce na wasz przedspot leciec ....pozdro wszystkim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kielurkk - 01-08-2009, 21:02

u mnie zmiana planów o 180 stopni i jednak się pojawię
dla Maniaków z Mielca i okolic i przejeżdżających przez Mielec możemy zrobić przedspota i razem uderzyć na Baranów. Może ok 12.30 na parkingu pod Tesco z uwagi na remonty dróg i ulic w Mielcu myślę że to najlepsze miejsce bo blisko wylotu na Tarnobrzeg i parking sporki.
Więc zapraszam do spotkania i wspólnej jazdy regularną kolumną (tylko żebym nie był sam :) ) czekam do 12.40 może 12.45 i ruszam na Baranów

[ Dodano: 01-08-2009, 21:10 ]
no nie będę sam bo Nikon też jedzie :D
może koledzy klipsami też się pojawią? :)

nezik - 01-08-2009, 22:08

w rzeszowie, gdzie ten przedspot, bo gulgul na poczte wyslal informacje, ze na praktikerze na podkarpackiej, a rozmawialismy tez o zrodelku na warszawskiej
Slawciu - 02-08-2009, 20:21

Dzięki za spotkanie :)
Przepraszam że się nie pożegnałem, ale jeden z kolegów miał ważny telefon i musieliśmy się zbierać z miejsca.

Jeżeli takie spotkania będą organizowane częściej, to w miarę możliwości możecie na mnie liczyć.

P.S.: Policja dzisiaj się na mnie uwzięła, nie dość że wlepili mi mandat, to jeszcze w drodze powrotnej miałem kontrolę drogową :evil: Słysząc mój głos odrazu kazali dymać w alkomat :P Na szczęście wszystko okazało się OK i mnie puścili.

Pozdrawiam wszystkich :D

kielurkk - 02-08-2009, 21:09

my też już dawno wróciliśmy dzięki wszystkim za spotkanie i za pomoc, pasek a raczej reszta co z niego zostało ma się dobrze w sensie że wszystko się kręci, jutro wymieniam na nowy i kupuję drugi na zapas :D jak nie dla siebie to może komuś się przyda :)
szkoda że kolega zaliczył nieoznakowaną Octavię ale może to sygnał by wyposażyć swego Misia w CB radio

vidus19790805 - 02-08-2009, 22:07

hej wszystkim ..........my tez własnie dotarlismy do domku ...było swietnie ...dwa minusy naszego spocika to ....1-mandacik kolegi z Sandomierza ...2-nasz Krzysio miał klopoty z paskiem i niestety musial wrucic do domku ...razem z eskortującą go drugą carii dobrze ze tk sie skonczyło ......w Ujezdzie dotarło jeszcze kilka autek z Swietokrzyskiego i zawijka nad wode i grilik zdjecia wżucę jutro bo zajechany jestem ......pozdrawiam wszystkich i czekam na bliższe ustalenia od piotrka co do spocika za prawdopodobnie 2 tygodnie ........a jesli mozecie wyslijcie zdjecia zrobione przez siebie na moj adresik vidus_01@o2.pl ............dziekujemy za dobrą zabawe i czekamy na powtórke :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
margaret - 02-08-2009, 22:44

my też w domku
marcnow - 02-08-2009, 22:49

My też już w domku,

kielurkk, dobrze, że Twoja Cari ma się dobrze :)

Zmęczenie w drodze powrotnej dało się we znaki, bo nie wiem dlaczego ale skręciłem za Dawidem na Tarnobrzeg, zamiast jechać prosto na Rzeszów :? Droga naszczęście była puściutka i dość szybko się mimo wszystko dojechało :)

dzięki wszystkim za spotkanie i do zobaczenia następnym razem :)

vidus19790805 - 02-08-2009, 23:17

no ciesze sie ze dotarliscie do domków bezpiecznie, a taki byłem zdziwiony gdzie ten Marcin jedzie niby z Rzeszoa a za mna goni ale po chwili znikł i stwierdzilem ze juz oki ....... :mrgreen: :mrgreen:
Werwolf - 03-08-2009, 06:26

My też dotarliśmy do domq, ale dopiero o 23ciej, pewnie dlatego że mieliśmy najdalej (w obie strony 360km). Zdjęcia postaram się wrzucić po południu. Dzięki i do następnego razu.

Werwolf

gulgulq - 03-08-2009, 08:11

miło :) czytać że się dobrze bawiliście i żal w sercu że mnie nie było

ale taka pogoda :) że góry mnie wezwały i musiałem usłuchać :) :)

Werwolf - 03-08-2009, 10:08

Z innej beczki: dla zainteresowanych czujnikami parkowania podaję dwa linki (ja mam zdaje się Lago, ale tego modelu nie ma już najbliższy model to RD0588)

http://czujnikiparkowania...&id=0&a=&page=1

http://www.lago.pl/czujniki-parkowania-c-36.html

Werwolf