To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[97-04]Galant EAxA/W - [EAxx] Różne opcje grila - design graficzny

M_A_V - 19-01-2010, 14:57

mam pytane czy fizycznie bawił się ktoś w zrobienie grilla ala mustang tzn bez tej kolumny środkowej tylko sama siatka oraz na środku znaczek mitsu ?? pytam ponieważ sam chciałbym przeprowadzić taki eksperyment nawet widziałem jednego gala na allegro z takim motywem

Owczar - 19-01-2010, 16:04

M_A_V, według mnie ten grill wygląda gorzej. To jest jakiś zamiennik...
M_A_V - 19-01-2010, 18:03

wydaje mi się że kwestia gustu :mrgreen: mi się podoba tylko gdyby był lepiej wykonany i spasowany to na pewno efekty byłby niezły
gesty - 19-01-2010, 18:23

W moim byl zalozony jak na fotce wyzej, nie wyglada na zle spasowany i wedlug mnie dodaje autku uroku, ale jak juz zostalo powiedziane - kwestia gustu. Nie byly takie wynalazki montowane oryginaknie?
M_A_V - 19-01-2010, 20:19

gesty, a w twoim galu ten grill był od nowości czy sam go montowałeś ??
Anonymous - 19-01-2010, 20:40

u mnie też jest taki bez przegródki na środku ( w mojej galerii możesz zobaczyć). Na 100 % nie było nic wycinane, ponieważ nie ma po tym śladu ale jestem pewien, że to zamiennik. Widziałem chromowane w sprzedaży, ale wszystkie były tradycyjne. Ten na zdjęciu 50 zł kosztuje na doaut.pl

M_A_V - 19-01-2010, 20:59

tradycyjne zamienniki widziałem również gdzieś na allegro poszperam jeszcze na zagranicznych serwisach może znajde jakieś alternatywne gotowce bo szczerze mówiąc w wycinanie tradycyjnej atrapy raczej nie będe się bawił nie mam do tego umiejętności ..
zuku3210 - 19-01-2010, 21:36

M_A_V napisał/a:
mam pytane czy fizycznie bawił się ktoś w zrobienie grilla ala mustang tzn bez tej kolumny środkowej tylko sama siatka oraz na środku znaczek mitsu ??
wczoraj takiego widziałem u kumpla w ZG, wczesniej nie zauwazylem go, powiem ze zle nie wyglada, ale moje pierwsze skojarzenie to -zamiennik :wink: szczerze mowiac ja mam pod kolor nadwozia i mi pasi najlepiej :)
gesty - 19-01-2010, 22:41

M_A_V napisał/a:
gesty, a w twoim galu ten grill był od nowości czy sam go montowałeś ??

czy od nowosci to nei wime bo mam auto od pazdzienriak, ale przyjechal z takim grilem od zaborcy juz.

M_A_V - 21-01-2010, 09:36

na allegro coraz więcej pojawia się modeli z takim motywem jak ma gesty,

przeszukałem ebay i nie ma żadnych gotowców kurcze ale muszą być gdzieś dostępne skoro w tylu egzemplarzach już wystąpiły .. gdyby ktos miał namiar to byłbym wdzięczny

Mare - 01-12-2010, 18:44

odgrzebię i podepnę się pod temat.
poszukuje takiego grilla jak na focie.... czy ktoś z obecnych znalazł jakieś stałe źródło skąd można takie ściągnąć?

sveno - 02-12-2010, 01:00

Mare napisał/a:
poszukuje takiego grilla jak na focie.

czy to nie jest grill od wersji Avance? Źródłem może być jakiś anglik, ew inny Gal przeznaczony na części, ale raczej łatwo nie będzie.....

luckyluck - 02-12-2010, 08:14

sveno napisał/a:
czy to nie jest grill od wersji Avance?

Wszystkie Avance jakie widziałem oraz mój mają dzielony w kolorze nadwozia więc raczej nie.

Anonymous - 02-12-2010, 08:33

Ja mam taki jak pisza MARE, tyle, że mam diesla. Ale jak kupiłem od gościa to już taki był. Nie wiem skąd go wziął, ale napewno nie jest od mojej wersji.
Owczar - 02-12-2010, 09:46

To podróbka, która osobiście kojarzy mi się z powypadkowymi autami...