To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - ponowny egzamin na prawo jazdy

Jackie - 19-10-2009, 13:49

rosomak1983 napisał/a:
Jakas ignorancja totalna :lol:

Już jesteś na celowniku....5 zgłoszeń 1 posta dawno nie widziałem. Wyluzuj i nie oceniaj, nie Twój interes, ok?
Pozdrawiam

Anonymous - 19-10-2009, 13:58

Misiek :) napisał/a:
Ja mając 3 colty, w tym GTi i nie mając prawka bym się załamał.

3 gti i 4-te nie gti
wbrew przeciwnosciom losu sie nie załamuje - po co? biore co przyniesie kazdy nastepny dzien :) czy jest to cos zlego czy dobrego nieistotne, co nie zabije to wzmocni nie?

rosomak1983 - 19-10-2009, 14:14

Misiek :) napisał/a:
Ja mając 3 colty, w tym GTi i nie mając prawka bym się załamał.

a ja bym sie mocno zmotywował :wink: Dlatego nie rozumiem.

Paweł_BB - 19-10-2009, 15:07

Eee tam ludzie, przestańcie najeżdżać na chłopaka, następnym razem przysiądzie 2 wieczory i spokojonie zda :wink:
Kmer - 19-10-2009, 15:17

rosomak1983, koledze Browarowi, widocznie nie jest to aż tak bardzo potrzebne na daną chwilę,ja sądzę że jak na wszystko musi przyjść odpowiedni czas i człowiek się wtedy spręża i nadrabia jakieś zaległości i zakańcza rozpoczęte jakieś sprawy,znam to z autopsji,i to szanuje,bo sam mam podobnie niekiedy.
Anonymous - 19-10-2009, 15:25

heh Kmer,Paweł_BB, zycie samo zycie koledzy, gdyby wszyscy to rozumieli nie byloby takich zlosliwosci na ktore po prostu nie reaguje bo nie warto - dziecinada.Trzeba miec dystans do siebie i do ludzi przede wszystkim :)
Kmer - 19-10-2009, 15:33

Browar, ja może do dnia dzisiejszego bym nie miał B bo odkładałem to chyba dobre 3 lata,zawsze albo mi się nie chciało albo znajdowałem sam sobie jakieś wymówki,aż mnie wreszcie przypiliło pojechałem pozałatwiałem wszystko,i teraz już mam,ale tak jak pisałem wyżej musiała na to przyjść pora :D :D :D także Cie rozumiem,i każdy z nas ma podobnie tylko większość się do tego nie przyznaje i udaje wielce zdziwionych i oburzonych :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Aleksander sorrki za OT w Twoim temacie,ale jakoś tak wyszło,
BTW ja uważam temat za wyczerpany i już się nie udzielam bo nie widzę najmniejszego sensu ciągnięcia go dalej,Browar a Tobie życzę wytrwałości i większej motywacji oraz mobilizacji w dążeniu do celu :) :) :)

Paweł_BB - 19-10-2009, 15:41

Browar napisał/a:
- dziecinada.Trzeba miec dystans do siebie i do ludzi przede wszystkim :)

Zgadzam się 8)

Odnośnie mobilizacji to też tak mam - jak mnie coś nie przycisnie to nie kiwnę palcem :evil: jak mam się uczyć to zawsze najlepiej wysprzątam dom, garaż, auto, powyrzucam śmieci itp. byle tylko nie musieć siedzieć nad książkami :D kurde, ja tych studiów chyba nigdy nie skończę :oops:

Anonymous - 19-10-2009, 15:45

Panowie true :mrgreen: .Nie tylko ja jeden w temacie - po kracie piany na łeb :)
Anonymous - 19-10-2009, 19:51

Kmer napisał/a:
Aleksander sorrki za OT
ja sie nie gniewam, czujcie się jak u siebie :)
Paweł_BB napisał/a:
jak mam się uczyć to zawsze najlepiej wysprzątam dom, garaż, auto, powyrzucam śmieci itp. byle tylko nie musieć siedzieć nad książkami

lepiej się tego nei da oddać :) tak czysto na komputerze, w pokoju i aucie jak w czasie sesji to nigdy nie mam :P

rosomak1983 - 20-10-2009, 01:06

Browar napisał/a:
nie byloby takich zlosliwosci

wielkie rzeczy :lol: Nie miałem na celu nikogo wkurzyć :D Sorki Brow jesli Cie uraziło :wink:
Kmer napisał/a:
i każdy z nas ma podobnie tylko większość się do tego nie przyznaje

Skad wiesz ze każdy???

Anonymous - 20-10-2009, 08:38

rosomak1983 napisał/a:
Skad wiesz ze każdy???

ja też myślę, że poza wojskowymi z krwi i kości każdy ma coś co odkłada i się do tego zabiera jak pies do jeża. A czy to będzie egzamin, porządki, czy wymiana przepalonej żarówki niczego nei zmienia bo zdanie dalej jest prawdziwe ;)

Anonymous - 20-10-2009, 12:40

rosomak1983,
nie przepraszaj tylko zwazaj wieksza uwage na slowa, mnie nie ruszaja twoje bezsensowne komentarze ale trafisz na kogos innego i znowu bedziesz mial problem nie tylko z adminami.
To twoja sprawa - mnie to rybka

Aga - 20-10-2009, 18:28

rosomak1983 - Ty lepiej siadaj do kompa po jedzeniu!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Anonymous - 23-10-2009, 14:57

ZDAŁEM! dziekuje wam, dziekuje za oklaski :D buahaha
0 błędów - jednak jeszcze nie zapomnialem sie uczyc ;p