Forum ogólne - ponowny egzamin na prawo jazdy
Jackie - 19-10-2009, 13:49
rosomak1983 napisał/a: | Jakas ignorancja totalna |
Już jesteś na celowniku....5 zgłoszeń 1 posta dawno nie widziałem. Wyluzuj i nie oceniaj, nie Twój interes, ok?
Pozdrawiam
Anonymous - 19-10-2009, 13:58
Misiek napisał/a: | Ja mając 3 colty, w tym GTi i nie mając prawka bym się załamał. |
3 gti i 4-te nie gti
wbrew przeciwnosciom losu sie nie załamuje - po co? biore co przyniesie kazdy nastepny dzien czy jest to cos zlego czy dobrego nieistotne, co nie zabije to wzmocni nie?
rosomak1983 - 19-10-2009, 14:14
Misiek napisał/a: | Ja mając 3 colty, w tym GTi i nie mając prawka bym się załamał. |
a ja bym sie mocno zmotywował Dlatego nie rozumiem.
Paweł_BB - 19-10-2009, 15:07
Eee tam ludzie, przestańcie najeżdżać na chłopaka, następnym razem przysiądzie 2 wieczory i spokojonie zda
Kmer - 19-10-2009, 15:17
rosomak1983, koledze Browarowi, widocznie nie jest to aż tak bardzo potrzebne na daną chwilę,ja sądzę że jak na wszystko musi przyjść odpowiedni czas i człowiek się wtedy spręża i nadrabia jakieś zaległości i zakańcza rozpoczęte jakieś sprawy,znam to z autopsji,i to szanuje,bo sam mam podobnie niekiedy.
Anonymous - 19-10-2009, 15:25
heh Kmer,Paweł_BB, zycie samo zycie koledzy, gdyby wszyscy to rozumieli nie byloby takich zlosliwosci na ktore po prostu nie reaguje bo nie warto - dziecinada.Trzeba miec dystans do siebie i do ludzi przede wszystkim
Kmer - 19-10-2009, 15:33
Browar, ja może do dnia dzisiejszego bym nie miał B bo odkładałem to chyba dobre 3 lata,zawsze albo mi się nie chciało albo znajdowałem sam sobie jakieś wymówki,aż mnie wreszcie przypiliło pojechałem pozałatwiałem wszystko,i teraz już mam,ale tak jak pisałem wyżej musiała na to przyjść pora także Cie rozumiem,i każdy z nas ma podobnie tylko większość się do tego nie przyznaje i udaje wielce zdziwionych i oburzonych
Aleksander sorrki za OT w Twoim temacie,ale jakoś tak wyszło,
BTW ja uważam temat za wyczerpany i już się nie udzielam bo nie widzę najmniejszego sensu ciągnięcia go dalej,Browar a Tobie życzę wytrwałości i większej motywacji oraz mobilizacji w dążeniu do celu
Paweł_BB - 19-10-2009, 15:41
Browar napisał/a: | - dziecinada.Trzeba miec dystans do siebie i do ludzi przede wszystkim |
Zgadzam się
Odnośnie mobilizacji to też tak mam - jak mnie coś nie przycisnie to nie kiwnę palcem jak mam się uczyć to zawsze najlepiej wysprzątam dom, garaż, auto, powyrzucam śmieci itp. byle tylko nie musieć siedzieć nad książkami kurde, ja tych studiów chyba nigdy nie skończę
Anonymous - 19-10-2009, 15:45
Panowie true .Nie tylko ja jeden w temacie - po kracie piany na łeb
Anonymous - 19-10-2009, 19:51
Kmer napisał/a: | Aleksander sorrki za OT | ja sie nie gniewam, czujcie się jak u siebie
Paweł_BB napisał/a: | jak mam się uczyć to zawsze najlepiej wysprzątam dom, garaż, auto, powyrzucam śmieci itp. byle tylko nie musieć siedzieć nad książkami |
lepiej się tego nei da oddać tak czysto na komputerze, w pokoju i aucie jak w czasie sesji to nigdy nie mam
rosomak1983 - 20-10-2009, 01:06
Browar napisał/a: | nie byloby takich zlosliwosci |
wielkie rzeczy Nie miałem na celu nikogo wkurzyć Sorki Brow jesli Cie uraziło
Kmer napisał/a: | i każdy z nas ma podobnie tylko większość się do tego nie przyznaje |
Skad wiesz ze każdy???
Anonymous - 20-10-2009, 08:38
rosomak1983 napisał/a: | Skad wiesz ze każdy??? |
ja też myślę, że poza wojskowymi z krwi i kości każdy ma coś co odkłada i się do tego zabiera jak pies do jeża. A czy to będzie egzamin, porządki, czy wymiana przepalonej żarówki niczego nei zmienia bo zdanie dalej jest prawdziwe
Anonymous - 20-10-2009, 12:40
rosomak1983,
nie przepraszaj tylko zwazaj wieksza uwage na slowa, mnie nie ruszaja twoje bezsensowne komentarze ale trafisz na kogos innego i znowu bedziesz mial problem nie tylko z adminami.
To twoja sprawa - mnie to rybka
Aga - 20-10-2009, 18:28
rosomak1983 - Ty lepiej siadaj do kompa po jedzeniu!!
Anonymous - 23-10-2009, 14:57
ZDAŁEM! dziekuje wam, dziekuje za oklaski buahaha
0 błędów - jednak jeszcze nie zapomnialem sie uczyc ;p
|
|
|