To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Gadzety - KALENDARZE KLUBOWE 2010 - format plakatowy

lesfot - 12-10-2009, 22:06

Witam wszystkich i pozdrawiam.
Jestem tu nowy i do tego zabawa taka jak forum jest mi kompletnie obca, nie wiem jak tu pisać żeby nie zbierać bury, że nie w tym miejscu. :)
Stałem się posiadaczem Galanta w czerwcu i dochodzę z nim ładu....jest super, ale silnik trochę za głośny jak dla mnie.
Teraz kwestia kalendarza, jestem za czerwonym jak będzie jak to biorę tylko niech ktoś powie jak to zrobić.
Pozdrawiam

tomusn - 12-10-2009, 23:01

Cytat:
Teraz kwestia kalendarza, jestem za czerwonym jak będzie jak to biorę tylko niech ktoś powie jak to zrobić.
pierwszy post, dokładnie ;D
piomic - 13-10-2009, 17:22

No to teraz Kordian się nudził nie będzie. Pakowanie i wysyłka na taką skalę w warunkach domowych... :wink:
TeasyM - 14-10-2009, 10:39

Czy, jak większość głosuje za offsetem, bo tak wychodzi to nie ma już szans na kalendarz "Old School"? Jest taki śliczny :biggrin:
banan - 14-10-2009, 13:20

chcialbym Gala, ale CLUB - szary tez kozak! biore!
winnipool - 14-10-2009, 13:56

Super kalendarze. Pogratulować. Mail z zamówieniem już poszedł.
Uwex - 14-10-2009, 18:32

Maila wczoraj wysłałem - na razie bez odzewu , ale nie pali się .... :)
piomic - 14-10-2009, 21:20

Taa...
To tylko ja dostałem odpowiedź w pół godziny?
Wyluzuj, Kordian jest jednak poważnie chory póki co i nie zawsze może być dyspozycyjny. Na pewno odpowie.
TeasyM napisał/a:
Czy, jak większość głosuje za offsetem, bo tak wychodzi to nie ma już szans na kalendarz "Old School"? Jest taki śliczny
Jakie nie ma? Przeczytaj jeszcze raz pierwszy post.
Uwex - 15-10-2009, 18:23

piomic - dlatego napisałem , że się nie pali ...
tomekantom - 15-10-2009, 20:17

witam bardzo, bardzo wspolczuje z powodu choroby,chcialbym z kazdego rodzaju po sztuce dla mniewszystkie cztery bomba
halbog - 16-10-2009, 09:31

tomekantom, no to mejluj do Kordiana :wink:
Pozdrawiam
Bogdan

masa - 16-10-2009, 13:03

Kalendarze są świetne.
Zamówienie poszło.
Pozdrawiam.

kordiank2 - 16-10-2009, 21:07

Witaj wiaro mitsumaniacza - dobre wieści, jeśli chodzi o kalendarze - drukarze postanowili zaangażować się w sprawę i strzaskają offsetem 500szt. po kosztach... Projekt "Club" jest już od środy u nich na ftpie i wiadomo że się odczytuje. Obiecane mam rozpoczęcie działania 'koło weekendu'. Tymczasem mieliśmy przejściowe problemy z niestabilnym prądem na Podlasiu (ja też miałem energię tylko w dwóch gniazdkach). Jakoś pogodziłem lodówkę z internetem - całe szczęście, że telewizji nie cierpię...
Nie ukrywam, że trochę zamówień wpadło i już ruszyłem z wydrukami. Odpowiadam dość szybko na każdy e-mail (z niektórymi osobami korespondujemy ostro nawet po 8 razy w jednym temacie), więc jeśli ktoś nie otrzymał odpowiedzi po 4-6 godzinach, to proszę o powtórkę wiadomości lub sprawdzenie co się mogło stać.
Do wysyłki wiążące jest oczywiście zamówienie z opisu przelewu - bardzo ułatwia mi tę kwestię możliwość eksportu operacji wraz z adresami i opisami. Na podstawie tej listy segreguję kalendarze i przygotowuję etykiety adresowe.
A zła wiadomość jest taka, że znowu targają mną następstwa chemii - mam takie napady co jakieś 2 tygodnie 2-4 dni wysokiej temperatury i bóle (wczoraj chwyciłem 39'3C), dzisiejszy wieczór jest lżejszy (i tego się trzymam kurczowo, a propos "kurczowo" - mam silne skurcze mięśni nóg, godziny spokoju nie ma - dostałem jakieś potasy i magnezy, ma pomóc).
Grunt, że zaczęło się już coś druczyć i od przyszłego tygodnia pierwsi z was odczują realizację swoich zamówień - sami wiecie, że najgorzej jest zacząć...

pozdrawiam serdelecznie i raz jeszcze proszę o powtórkę takich maili jeśli otrzymujecie odpowiedzi po paru godzinach. Odpowiadam naprawdę na wszystkie które przychodzą, a pocztę przeglądam w ciągu dnia też bardzo często...

halbog - 17-10-2009, 09:34

kordiank2, spokojnie, kolego, wszyscy wiedzą, że jesteś solidna firma :wink:
Wysyłaj kalendarze tak, by nie odbiło się to negatywnie na Twoim samopoczuciu :mrgreen: . Przecież ta akcja jest po to, by Ci pomóc w leczeniu, a nie wpędzić w chorobę :mrgreen: . To nie pożar, mamy czas :wink:
Pozdrawiam
Bogdan

Wowik - 17-10-2009, 14:44

Kalandarze są super.
Zamawiam i POZDRAWIAM.