To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Fajne cytaty tu wklejamy :D Tylko cytaty :-)

Grześku - 02-09-2005, 15:04

to oryginalna niemiecka kiełbasa - sam zobacz jak śmierdzi....
Anonymous - 02-09-2005, 20:46

wichura1 napisał/a:

To klęska żywiołowa, a nie że panu Staszkowi wywaliło szambo. Państwo jest zobowiązane pomóc w tej sytuacji, chociażby dlatego że podatnik je utrzymuje.

Ja się z tym zgadzam i ktoś teraz przed wyborami pwonien obywatelom przypomnieś jak wspaniale zachował się pan Cimoszewicz gdy ludzie byli w potrzebie. :cry: Powodzenia w wyborach Włodziu :twisted:

szczeslaw - 03-09-2005, 00:42

Tak w temacie: rząd USA po przejściu "Catherine" (czy jak to się tam pisze) przeznacza z tego co mówili w faktach, dla samego tylko nowego orleanu 10mld $.
Jeżeli nasz "kochany" rząd ma zamiar zdzierać z nas pieniądze w postaci horrendalnie wysokich danin (podatków, skłdek itp) to niech przynajmniej daje coś w zamian. Jednym z podstawowych zadań państwa jest zapewnienie bezpieczeństwa obywatelom. A u nas co?? Trzymając się powodzi: Politechnika Krakowska opracowała nowy rodzaj worka do umacniania wałów, który po zetknięciu z wodą zwiększa swoją objętość oraz nie przepuszcza ani grama wody. Niestety nie będziemu chronieni za pomocą takich worków bo są za drogie a my mamy dużo zwykłych worków na piasek...
Także jeżeli państwo żąda od ludzi pieniędzy a nie daje im nic w zamian powinno chociaż płacić odszkodowania za niewywiązywanie się ze swoich obowiązków dlatego uważam, że powodzianie powinni dostać pieniądze.

Anonymous - 03-09-2005, 03:49

Zdecydowanie zadługo byli tu ruskie a jak to u ruskich bywa jak im coś nie pasuje to albo na sybir na 100 lat (u nas to raczej już nie przejdzie ale u nich cholera wie) albo przekupują. No a że świniaki trzymali na nas łape 25 lat to trzeba albo jakichś ostrych środków żeby wyplenić resztki komunizmu albo czasu, choć nie wiadomo jak z tym czasem bo jak tylko nowi ludzie nieskażeni korupcją wchodzą w sfery polityki zaraz zostaną skażeni od tych starych skorumpowanych świń.

Dlatego teraz mamy taki burdel w państwie i dlatego egzaminy na prawko są takie głupie i dlatego dzisiaj nie zdałem tego głupiego egzaminu, bo *urwa zatrzymałem się przed linią i w zwiąku z tym może ktoś zginąć.

"Ja tu widze niezły burdel siostry"

Co wy na to?

polsaler - 03-09-2005, 07:23

To cytat stricte rajdowy ale jeśli ktoś chce stosować się w życiu - to jego sprawa

"KTO SIĘ NIE ROZBIJA TEN SIĘ NIE ROZWIJA " Autor Mariusz Stec

Jackie - 03-09-2005, 09:46

polsaler napisał/a:
To cytat stricte rajdowy ale jeśli ktoś chce stosować się w życiu - to jego sprawa

"KTO SIĘ NIE ROZBIJA TEN SIĘ NIE ROZWIJA " Autor Mariusz Stec

Taa, ś.p. Bubel mawiał tak samo, z uwzględnieniem ilości - po 50 już nie moze być źle - 49 był jego ostatnim.
Moim zdaniem bzdura i to straszna, ja rozumiem, że wypadki są nieuniknione, przy tych prędkościach to niestety normalne ale żeby z tego robić dewizę na sport?? Sorry letko chore...

Hubeeert - 03-09-2005, 14:37

Cytat Bartka ma innego autora - jest nim tow. Generał Wojciech Jaruzelski
Kofi - 05-09-2005, 23:43

"Prawie każdy wiejski blacharz potrafi z przystanku autobusowego zrobić Golfa II"
zaczerpniete z forum Toyoty :D

luk_szc - 06-09-2005, 10:14

To było podczas jednej z powodzi - komentator powiedział do podtopionych :

"Powodzenia"

Krzyzak - 06-09-2005, 12:04

luk_szc napisał/a:
To było podczas jednej z powodzi - komentator powiedział do podtopionych :

"Powodzenia"

I powstały dowcipy w stylu:

- No to teraz się wam nieźle powodzi.
- Tak, ale wcale się nie przelewa...

Anonymous - 29-10-2005, 22:29

wypowiedz studentki 3 roku uniwersytetu jagiellonskiego (tlumaczyla kolezance z roku kim jest gofer z kubusia puchatka :roll: ) : "on mieszka pod spodem ma lampke na glowie i to jest kubus puchatek tylko sie nazywa gofer" :D :D:D
Anonymous - 04-11-2005, 07:14

A pamiętacie tekst z "Powrotu do przyszłości"

W nocy przyszedł do mnie Dark Vader z planety Vulcan
i powiedział, że stopi mi mózg jeśli nie umówię się z Lorein ....

Albo z "Goomisiów"

- Wasza Ksiązęca Mość mały Toudi wrócił
- to wystrzelcie go jeszcze raz...

oraz text finałowy

- bunkrów nie ma ale też jest zajeb....cie !!!!