To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Ciekawa gra rpg online > www.fastandfuriousfig.com

ZUB3R - 27-10-2009, 07:01

Do tej pory gralem w grę Rush for Berlin, no i teraz wojska radzieckie stoją i czekaja na wkroczenie do Berlina, no i tak pewnie sobie postoją do ruskiej zimy ;-)
bumbum - 27-10-2009, 08:47

ZUB3R napisał/a:
no i tak pewnie sobie postoją do ruskiej zimy ;-)

poczekaja aż im fury odpicujesz zeby wjechali na lansie 8) hehe

taka mała informacja:
ZUB3R dał mi coś do zrozumienia, mianowicie mówił ze nie bedzie pracował dla druzyny bo musiałby mieć włączony komputer nonstop, a tak nie jest. Ustawiona praca zapisywana jest na serwerze gry, dzięki temu my mozemy spokojnie sie wylogować i wyłączyć komputer a za jakis czas (zależy na jak długo ustawiło sie prace) wrocic i przypisać przepracowane godziny do danej czesci klikając na odpowiedni guzik :)

rispekt :doubt:

koszmarek - 27-10-2009, 08:55

a ja też mam eclipsa:D też mogę do drużyny??? koszmarek :)
ZUB3R - 27-10-2009, 09:05

:-)
zaproszenie wysłane koszmarek.
bumbum, niedługo również i moje moto-roboczo-godziny wpłyna dla dobra zespołu.

Juiceman - 27-10-2009, 16:50

Beznadzieja mimo ze w wyscigu wygrywam to dwa razy na 10 razy przegrywam. ( mimo ze moj Eclips dojechal pierwszy na mete :evil: ) A teraz kurde 4xna 10 razy :evil: :evil: :evil: :?

Mój to ten biały:

Wytłumaczy mi ktoś ocb?

bumbum - 27-10-2009, 17:30

Juiceman napisał/a:
Beznadzieja mimo ze w wyscigu wygrywam to dwa razy na 10 razy przegrywam. ( mimo ze moj Eclips dojechal pierwszy na mete :evil: ) A teraz kurde 4xna 10 razy :evil: :evil: :evil: :?

sam czesto mialem ze podczas wyscigu bylem pierwszy w wynik koncowy mi mówił ze "Przegrałeś" : P
gra jest niedopracowana i pełna bugów, narzeka na to wielu graczy na StreetMet
druga sprawa ze wynik wyścigu jest losowy

Misiek :) - 27-10-2009, 18:59

ja mam MisiekWawa i mam klipsa, czy mógłby ktoś zaprosić mnie?
ZUB3R - 27-10-2009, 20:32

A może byśmy wszyscy na samochodach mieli jakąś cechę wspólną jako team, np może kolor lusterek, spoilera, neonów lub felg???
Juiceman - 27-10-2009, 20:53

albo to samo malowanie xD
Misiek :) - 27-10-2009, 22:27

ja nie zrezygnyje z filetowego malowania, a kredytów nie będe kupował...
jestem za klubowym kolorem lusterek i maski:)
P.S.
dziękuje za zaproszenie:)

Cezar - 27-10-2009, 22:35

Moj nick to Cezarr i mam biala supre :P
rafq - 28-10-2009, 02:16

bumbum napisał/a:

ZUB3R dał mi coś do zrozumienia, mianowicie mówił ze nie bedzie pracował dla druzyny bo musiałby mieć włączony komputer nonstop, a tak nie jest. Ustawiona praca zapisywana jest na serwerze gry, dzięki temu my mozemy spokojnie sie wylogować i wyłączyć komputer a za jakis czas (zależy na jak długo ustawiło sie prace) wrocic i przypisać przepracowane godziny do danej czesci klikając na odpowiedni guzik :)
rispekt :doubt:

racja racja, póki co aktualnie nastawiam sobie na pracę zespołową - ostatnie dni po 18 godzin :)

Juiceman napisał/a:

Wytłumaczy mi ktoś ocb?

Patrz na czas na ćwiarę jaki Ty masz i jaki ma gościu, z którym chcesz się ścigać. Czas na ćwiarę zazwyczaj jest wpisany najlepszy jaki udało się Tobie (jak i komputerowi) uzyskać, więc zazwyczaj będą to ciut niższe wartości.

adamovicius napisał/a:
Mam 20h kiblowania przez to ze ta gra jest zamulona,klikasz coś a za chwile okazuje sie,że kliknąłeś zupełnie cos innego lub innego przeciwnika.

Niestety na streetmeet jest to dość uciążliwy i póki co bardzo irytujący problem :/

bumbum napisał/a:
aż nie mogłem sie powstrzymać

[url=http://img163.images....th.jpg]Obrazek[/URL]

wczesniej jeszcze 2 osoby ale juz mniejsi ode mnie i od kazdego dostalem po 4.5k :badgrin:
jakis gracz mi to mowil dzis ze zarobil na 1 wysciigu 10k, ja max wyciagam 4.5 :P

Normalka :) ja nie nabijam resa, tylko gram na streetmeecie - rezultat: 870 osiągów auta przy ~2,7 resa :D Więcej przeciwników z większym resem > większe zarobki przy często podobnych osiągach auta :) warto oglądać przejazdy co mocniejszych > klikamy na view the race i przewijamy na sam dół, następnie odczytujemy czas ćwiary :)

Paweł_BB napisał/a:
adamov i pamar: nie mogę się dołączyć do napadu bo niby zły kod wpisuję :x

napady są słabo opłacalne i wysokie ryzyko wpadki, poza tym trzeba mieć odpowiednią średnią drużyny na ćwiartkę :)
bumbum napisał/a:

pisałem juz wczesniej ze policja też łapie losowo i ktoś moze miec szczescie i dobic do 90% ZP, a pozniej siedziec 40h w pace :P albo kogos złapia przy 51% i bedzie kiblowal z 16h, a pomyslec tylko ile respa w tym czasie mozna ugrac :twisted:

100% racji :D ale 40 ha też można dostać ? do tej pory słyszałem o max 24...

bumbum napisał/a:
Paweł_BB nie, ryzykujesz tylko 5% zainteresowania :)
wyscig sam w sobie jest losowy i Ty majac respekt 2000 mozesz wygrac z kims kto ma 3000 ale to zadko sie zdarza, raz czy dwa mialem taka sytuacje, cieszyłem sie jak dziecko wtedy :D

Wyścig nie jest losowy :) po to są osiągi auta, żeby porównywać z innymi graczami :) Ogólnie cała animacja wyścigu lubi się sypać, a tak naprawdę wynik wyścigu dla "systemu" gry jest już znany zaraz po kliknięciu.

Tak jak już wcześniej pisałem respekt odgrywa tu bardzo małą rolę - największą odgrywają osiągi auta - których przeciwnik, pomimo większego respektu, może mieć mniej z różnych przyczyn: na przykład popsute auto :D . Niestety nie wiem jak jest z umiejętnościami prowadzenia...

bumbum napisał/a:

jak za czesto wam sie bryka psuje to ustawcie sobie styl jazdy na lewą strone na minimum agresji :wink: wtedy bardzo wolno czesci sie psuja a rekordy wlasne tez mozna pobijac, kasa wtedy rosnie i rosnie i sklep staje sie codziennoscia :D

Ja mam ustawione pod literką 'b' z wyrazu 'wybierz' ze zdania 'Wybierz styl jazdy. Im agresywniejszy tym szybciej uszkadzasz swój samochód . Bądź ostrożny!'

Pozdro dla graczy :D

Anonymous - 28-10-2009, 02:30

no to proszę do drużyny :D nick derpin
Paweł_BB - 28-10-2009, 06:14

Dzięki chłopaki za miłą pogawędkę dzisiaj rano na StreetMeet :wink:
ZUB3R - 28-10-2009, 07:12

zaproszenia wysłane, następna rekrutacja odbędzie się za 24 godziny gdy wyjdę z pierdla.

Proponuje aby Clips, który wybitnie prowadzi w rankingach naszej drużyny, ustalil jaką cechę wspolna mają mieć nasze auta. Nam zostanie się dostosować.