MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi - ASO na śląsku
maniax86 - 04-08-2012, 21:00
arek 69, ja w tym tygodniu u nich będę.... tylko czekam na telefon z serwisu kiedy mam przyjechać
Anonymous - 05-08-2012, 19:40
ja sprawdzam koła u nich w poniedziałek(jutro) po południu
leafbytree - 20-08-2012, 22:13 Temat postu: ASO w Tychach Witam,
a co sądzicie o ASO w Tychach (PHU Witpol), może ktoś ma jakiś doświadczenia?
Piszę ze względu na zasadniczą różnicę w cenie zakupu i montażu dodatków w porównaniu np. do Zabrza i Katowic.
JCH - 21-08-2012, 10:46
O ile pamiętam mjsystem i chyba ktoś jeszcze miał tam jakieś "przygody" z nimi
Pewnie się pojawi to opisze.
MartinMM - 21-08-2012, 23:46
leafbytree, ja jezdze od jakiegos czasu i serwisuje auta w Witpolu. Po tym jak zostałem potraktowany w bielskim ASO...
Cenowo przeglad w Witpolu wypadal o 40% taniej niz w Bielsku a czesci które montowalem do Lancera typu listwy progowe, owiewki na zderzak lotka itd wyszla cenowo taniej poniewaz robilem to kompleksowo i nie zostałem skasowany za robocizne tak jak przedstawiono mi to w Japan Motors, dodatkowo spokojnie mozesz sie targowac . Jeśli chodzi o Witpol zawsze dostane samochód zastępczy i nie musze sie o niego prosić. W Bielsku dziwny trafem zawsze auta "odjechały" ale jak sie zapłaci to coś znajda.. Osobiscie polecam Witpol.
leafbytree - 22-08-2012, 08:45
dzięki...to już coś:)
Właściwie, to kupiłem maszynę:) w Her Gumie w Zabrzu i tam wydawałoby się powinienem pojechać, ale w Witpolu po prostu byłoby taniej.
tmx89 - 07-02-2017, 08:13
Witam,
Czy jest jakis nieautoryzowany serwis Mitsu w okolicach Katowic ? czy tylko same ASO ? Przymierzam sie do Lancera Ralliart i dobrze by bylo to gdzies serwisowac
adamisku - 07-02-2017, 21:19
Ja kupiłem w ASO HER-GUM Zabrze. Pierwszy serwis i... jestem BARDZO ZADOWOLONY
mah00ni - 09-02-2017, 19:02
tmx89 napisał/a: | Witam,
Czy jest jakis nieautoryzowany serwis Mitsu w okolicach Katowic ? czy tylko same ASO ? Przymierzam sie do Lancera Ralliart i dobrze by bylo to gdzies serwisowac |
Mitsubishi-Serwis Wojciech Adamus
Władysława Reymonta 11, 43-190 Mikołów
Bzyk_R1 - 27-02-2017, 22:22
Powiesimy psy na ASO na śląsku. Byłem na Al. Roździeńskiego w Katowicach (przy S86) i w Będzinie na Sobieskiego, chciałem poprosić o przekodowanie centralnego zamka, bo jeden pilot nie działa. W każdym ASO od 2 do 4 biurek od największego do najmniejszego, przy każdym biurku opowiadam historie co mnie do nich sprowadza po czym delegują mnie do następnego biurka i od nowa aż w Katowicach dowiaduję się przy drugim biurku że nie ma pana serwisanta będzie po weekendzie (szkolenie) a w Będzinie przy 4 biurku że mogą mi sprzedać baterię nową (sic!) lub mogę się umówić za 6 dni na robotę. Dodam że byłem w środku tygodnia i o ludzkiej porze przed południem. No ludzie wiadomo że macie pracy dużo i w ogóle ale jak ktoś chcę 150zł za kilka minut to warto chyba inaczej podejść do sprawy.
p4bLo - 15-03-2017, 10:26 Temat postu: Gdzie robić przeglądy na ślasku Witam szukałem na forum i nie znalazłem gdzie polecicie robić przeglądy na śląsku znam 2, w Katowicach i Zabrzu. Gdzie polecicie mogą być inne miejsca, plusy minusy wasze opinie?
pablo diablo - 15-03-2017, 10:59
Ja ci proponuje wycieczkę do Krakowa - auto krak, sam z Sącza od lat tam robię, wiele osób nadrabia do tego serwisu, rzetelna obsługa i podejście.
Uwex - 15-03-2017, 13:34
p4bLo - a ja stale (już dawno po gwarancji) w Rybniku, małe ASO, ale nie mogę nic złego powiedzieć.
p4bLo - 15-03-2017, 13:51
skąd się biorą te róznice w cenach, Japan motors na rozdzieńskiego 490 wymiana oleju filtrów plus 129 wymiana płynu hamulcowego, her gum zabrze ok 1200 złotych za to samo i mmcars katowice ok 750 złotych, a jak to wygląda w Rybniku ?:) Kupiłem auto w zabrzu, ale ceny są tam kosmiczne na plus że widze co robią jak jest ciepło to bramy są otwarte i można oglądać wszystko ale cenowo wolałbym to taniej zrobić. Skłaniał bym się do tego Japan Motors na rozdzieńskiego w Katowicach gdzie jest ta promocja teraz, ktoś ma jakieś doświadczenia z Japan motors Katowice ul. Rozdzieńskiego?
Bohdan125 - 29-04-2018, 13:59
Uwex napisał/a: | p4bLo - a ja stale (już dawno po gwarancji) w Rybniku, małe ASO, ale nie mogę nic złego powiedzieć. |
Daj namiar na ten serwis
|
|
|