To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2010 - Propozycje ośrodków

Realistka - 05-11-2009, 09:33

Wygląda fajnie. Ja mam daleko , ale już w kalendarzu zaznaczyłam termin.
Fajnie że jest plac zabaw dla dzieci - może weźmiemy z Realistą swoją pociechę. :)

halbog - 05-11-2009, 10:11

Ktoś chętny do współdzielenia domku :?: Jesteśmy bezkonfliktowym (no, prawie :mrgreen: ) małżeństwem. Przyszłoroczny urlop planowany pod kątem wypadu w Tatry i na Mazury :wink:
Pozdrawiam
Bogdan

Realistka - 05-11-2009, 10:35

halbog, a jak liczną masz rodzinkę?
xjacobs - 05-11-2009, 14:28

halbog napisał/a:
Ktoś chętny do współdzielenia domku :?: Jesteśmy bezkonfliktowym (no, prawie :mrgreen: ) małżeństwem. Przyszłoroczny urlop planowany pod kątem wypadu w Tatry i na Mazury :wink:
Pozdrawiam
Bogdan
no to juz urlop na mazurach masz załatwiony :)

przypomniało mi się - nie wiem czy to jest duży problem, że brak jest typowego, dużego, szerokiego placu? porownujac z tymi z zeszłego roku, niestety takiego nie uświadczyłem
Jest jedynie trochę mniejszy placyk - pół biedy, że można go rozszerzyć wjazdem na trawę :)

Jogurt - 05-11-2009, 14:41

realistka napisał/a:
Fajnie że jest plac zabaw dla dzieci - może weźmiemy z Realistą swoją pociechę.
bierz,bierz. mój Danonek zaliczył Grudziądz (2 latka) i Beskidy (3latka) i baaaaaaaaaardzo był zadowolony ze zlotów. już zagaduje kiedy następny :)
Jassmina - 05-11-2009, 14:54

Ja już jestem spakowana!!! :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
Morfi - 05-11-2009, 15:21

My z Londolutem ustalilismy juz godzine wyjazdu :P :lol:
Chce jeszcze powiedzieć, że najgorzej bedziecie mieć z sponsorami.
Dlatego powinniscie sie juz rozgladnąć.

Jeszcze małe pytanko czy w domkach typu Brda jest lodówka ???

koszmarek - 05-11-2009, 15:37

Morfi napisał/a:
czy w domkach typu Brda jest lodówka ???

zapytam w poniedziałek.

Proszę też wszystkich, żebyście pisali śmiało swoje pytania odnośnie ośrodka. Do niedzieli będę je spisywać a w poniedziałek przedstawię prezesowi ośrodka :)

os12 - 05-11-2009, 15:53

jak daleko jest parking od domków i pawilonów/hotelu
jest 1 miejsce parkingowe czy kilka i na ile aut?

mitsu_pl - 05-11-2009, 16:16

Zajefajnie, że padło na Mazury :D Do tej pory bywało troche za daleko dla nas, no i terminy rajdów się pokrywały. W przyszłym roku nie ma bata, choćby najlepszy rajd w tym czasie trwał to jade do Giżycka!
xjacobs - 05-11-2009, 16:28

os12 napisał/a:
polecam przejrzeć zdjęcia - nie ma tam wszystkiego ale czesciowo mozesz odpowiedz wywnioskować - parking od całego pawilonu hotelowego znajduje się hmm... 5 metrów? są trzy pawilony - A, B, C umieszczone krótszym bokiem do parkingu, szeregowo. Wiem, że domki widoczne na zdjęciu w kształcie trójkąta są również praktycznie przy samym parkingu (tym podłużnym). Reszta domków "jednopoziomowych" znajduje się w miejscu kawałeczek dalej (pamiętajmy, ze w tym samym ośrodku), lecz ze względu na brak czasu i elektronów w baterii ogarnę to miejsce jutro.
Cezar - 05-11-2009, 16:34

Jakie daleko z poludnia Polski, ja to mialem blisko do Zywca i bylem nawet na 2 noce :P
Morfi napisał/a:
najgorzej bedziecie mieć z sponsorami.

Jak bede w okolicy aso to zajade i zapytam o sponsoring :wink:
Zapewne bedzie mozna uderzyc do np. Radia Olsztyn, Gazety Olsztynskiej itp

xjacobs - 05-11-2009, 16:38

os12 napisał/a:
przypominam, że miejsc parkingowych z prawdziwego zdarzenia na 300 samochodów najprawdopodobniej nie ma, za to 150, może więcej tak. Kierownik podobno ma się zgodzić na parkowanie pod samymi domkami na trawie. Nie ustalaliśmy liczby miejsc parkingowych na domek, tylko na całkowitą liczbę samochodów.

[ Dodano: 05-11-2009, 16:39 ]
Cezar napisał/a:
Jakie daleko z poludnia Polski, ja to mialem blisko do Zywca i bylem nawet na 2 noce :P
Morfi napisał/a:
najgorzej bedziecie mieć z sponsorami.

Jak bede w okolicy aso to zajade i zapytam o sponsoring :wink:
Zapewne bedzie mozna uderzyc do np. Radia Olsztyn, Gazety Olsztynskiej itp
z czasem udam się do Radia Planeta czy też Gazety Giżyckiej :) o ASO mitsu w olsztynie równiez myślałem :)
Kamilofone - 05-11-2009, 20:29

Byłem na Mazurach blisko wspomnianego ośrodka w tym roku tuż po zlocie w Beskidach.
Dodam że okolica fantastyczna jeśli chodzi o przyrodę, jeziorka czy inne atrakcje turystyczne. Z Bielska mieliśmy trochę ponad 600km, ale warto na co najmniej tydzień się zatrzymać żeby choć trochę poznać tamtejszych okolic. Dla organizatorów przyszłorocznego zlotu ważna sprawa, żeby już teraz szukać sponsorów oraz partnera w postaci salonu MM.

koszmarek - 06-11-2009, 16:30

Dzwonił dzisiaj do mnie pan prezes i wszystkie nasze propozycje prosił na maila, więc go wystosuję w najbliższym czasie. Potem w poniedziałek do mnie zadzwoni(najdalej we wtorek) i będzie jasność sytuacji :)

A organizatorzy biorą się ostro do roboty:)