Nasze Miśki - Galant Silver - VenO
tresorex - 18-04-2013, 21:05
D1VenO napisał/a: | A71D / dzięki za info cenna wiedza ;P |
Tak myślałem bo mam ten sam i na zdjęciach wygląda identycznie jak mój (gdybyś się pozbywał pakietu avance to daj znać )
Gdzie można kupić te klaksony? W colcie miałem trąby z kompresorem ale w galancie trudno będzie je upchnąć. Możesz zrobić dokładną fotkę jak je masz zamontowane?
danino88 - 18-04-2013, 21:07
Panowie, Vkę da się zmodować, jak każdy inny silnik, tylko po co jeśli nie jest to opłacalne ?
Kupując 6A13TT jest pewna moc, przy odpowiedniej konstrukcji. Zadbać o taki silnik i przy ośce i manualu zrobi niezłą robotę
Cytat: | to się okaże , bo ja mam wiedzę w hondach ale w galach nie. danino88 i kochaś na pewno mi podpowiedzą |
a mi się wydawało że coś mieliśmy robić, tylko do końca nie pamiętam czy vkę czy vrkę, hmmm... przypomnisz ?
Tomek - 18-04-2013, 21:19
Cytat: |
Panowie, Vkę da się zmodować, jak każdy inny silnik, tylko po co jeśli nie jest to opłacalne ? |
od tego się rozmowa zaczęła
D1VenO - 18-04-2013, 21:35
Tylko po co sie klucicie ? Tyle negatywnej emocji hehe
Panowie jesli bym mial takie podejscie ze po co jak sie nie oplaca to po kiego grzyba cokolwiek robic. Tuning nigdy nie byl oplacalny i nigdy sie nie zwraca. Chodzi o satysfakcje z dobrze wykonanej roboty. Przykladowo ten gwint czy glupie klaksony. Mam 1 w polsce i mam rogala na twarzy.
Przestancie patrzyc przez portwel pieniadze szczescia nie daja dopiero zakupy
Jak nie znacie sposobow tjuningu to trzeba obadac hamburgerow. Oni na bank maja jakies patenty.
Vr4 nie wsadze bo mam model 99 i budy spawac i ciac nie bede. Kupowac vr4 nie chce bo mam tego w dobrym stanie. Jak bym mial cos kupowac to na bank kupil bym dodga magnum srt z hemi 5,7l i wtedy nic nie trzeba modowac i nie ma fanu
Nie jest wykluczone ze zapakuje v6 i nie wystawie auta na sprzedaz wlasnie zeby kupic takoe magnum. Nieznane sa wyroki pana
Torp12 - 18-04-2013, 23:27
D1VenO napisał/a: |
Tuning nigdy nie byl oplacalny i nigdy sie nie zwraca. Chodzi o satysfakcje z dobrze wykonanej roboty. |
Mistrzowska płenta
D1VenO - 26-04-2013, 10:06
hardcorowo musi być a nie jakas tam pitupitu
chyba faktycznie nie ma miejsca na dokładkę
Fragu - 26-04-2013, 10:29
To teraz jeszcze jakieś nowe google maps powinni dla Ciebie zrobić - z zaznaczonymi drogami po których dasz radę przejechac
kozak!
Tomek - 26-04-2013, 10:43
D1VenO, to jest najniższa gleba na tym gwincie? (ile to daje minus mm względem serii ?)
mógłbyś zrobić fotkę na jakiejś równej nawierzchni, z przodu i boku?
dzienx
D1VenO - 26-04-2013, 11:10
hehe chłopaki, specjalnie wjechałem w dołki, mniej więcej średniej wielkości śpiący policjant. Na razie nic nie spuszczałem. Co do gwintu to ja zjechałem tylko 5 obrotów a zapas jest jeszcze spory. Amortyzatory ustawiłem na starcie 10cm krócej niż poprzedni amor. pamiętajmy że na aucie sprężyny się ściskają. Ten z racji twardości mniej się ściska. Bez ruszania sprężyny auto siadło na 2 palce między kołem a nadkolem. teraz przód wpada do środka. tył jest wyżej, ale na dniach zmieniam łączniki staba bo uszkodziłem przy zdejmowaniu jeden i puka i wtedy podniosę przód o 1 obrocik, żeby życie było łatwiejsze hehe ;P
a na raceism jadę w dół
fotki chce zrobić jakieś ładne to wkleję.
D1VenO - 13-06-2013, 20:50
Jeszcze zwykle lecz niezwykłe V6
umyte oczyszczone odmalowane VHT do silników.
a tu mały Teaser
Fragu - 13-06-2013, 21:17
kochajj - 13-06-2013, 22:14
niech zgadnę - 6g13 Sohc TT
Ciekawe kto Ci takie pomysły podrzuca... przecież się nie da
D1VenO - 13-06-2013, 22:43
Jakie turbo ? To przecie jest stara pompa od hydroforu. Posiadam takie 2szt.
Lepiej niech ten co glupoty opowiada zalatwi tego słonia do relokacji filtra oleju bo bez tego nie rusze hydroforów
danino88 - 13-06-2013, 22:47
no właśnie, bo ja nie mam
D1VenO - 13-06-2013, 22:51
Jak nie masz ? Chyba wyprzedzasz fakty ja dobiero ci wykrece go jak vr bedzie umnie na wakacjach
|
|
|