To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Problemy techniczne - popychacze gti

Hugo - 16-12-2009, 22:18

szymon.richert napisał/a:
Jesli zalatwisz mi nawet za 20pln/szt to biore caly komplet:) Chyba ze mowisz o popychaczach do Twojego silnika, ale z tego co wiem to cena podobna jak do 4g93 DOHC.
Cena taka jak podałem jest chyba u japaneze.
Ja_good - 16-12-2009, 23:56

tylko z tego co wyczytalem to do 2.5 jest po ok 20 zl a do gti wlasnie w granicach 40 paru. no chyba ze sie myle to przepraszam.pisze tylko ile mnie to wyszlo. :)
KaWu - 17-12-2009, 10:19

Do 4G63 jest tak jak Hugo, napisal za 20 pln.
jabberkonto - 28-12-2009, 16:23

Odswieze troche temat:)

Na razie robie rozeznanie rynku popychaczy. Znalazlem na allegro popychacze firmy CAMSHAFT INTERNATIONAL do colta gti za 34pl/ szt

Sprzedawca mowi ze firma jest angielska (robia caly osprzet do glowic) i zapewnia ze firma jest OK...

Czy mial ktos do czynienia z ta firma?

marian1978 - 25-05-2013, 19:16
Temat postu: popychacze
Witam
Sorki za odgrzewanie starego tematu ale mam taki sam problem , stukaja popychacze, zalałem je rop± wypłukałem , napełnione rop± trzymaja ale nie mogłem ich załozyc napełnionych musiałem upu¶cić jak na filmiku , i dalej stukaja, ale zastanawiam sie czy u mnie nie jest zatkany który¶ kanał olejowy, teraz dokładnie nie pamietam ale jak zakładałem popychacze po 4 dniach od wyjecia, to w niektórych kanałach do których wkłada sie popychacz był olej i przy wkładaniu popychacz sikał dziurk± obok olej a w niektórych nie było oleju , jak jest prawidłowo ma pozostać olej po wyjęciu popychaczy czy ma ¶ciekn±c i gniazdo popychacza ma być puste