To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2010 - luźne pogaduchy o zlocie

muzyczek - 16-08-2010, 22:33

no i nocleg zarezerwowany :) mam nadzieje ze zlocik sie uda i cieplo mnie przyjmiecie hehe :)
Olek - 17-08-2010, 16:38

Yoshiko napisał/a:
Z pawlosem będziemy w niedzielę po południu - przed nami ok 530 km - więc grill już będzie uszykowany dla poniedziałkowych zlotowiczów :D

Yoshiko a jaką trasą jedziecie? Bo my sprawdzaliśmy na googlowych mapach i wyszło ze Szczecina około 630km, aż takiej odległosci do Stargardu to nie ma ;)

Yoshiko - 17-08-2010, 16:55

olekolek21 napisał/a:
Yoshiko napisał/a:
Z pawlosem będziemy w niedzielę po południu - przed nami ok 530 km - więc grill już będzie uszykowany dla poniedziałkowych zlotowiczów :D

Yoshiko a jaką trasą jedziecie? Bo my sprawdzaliśmy na googlowych mapach i wyszło ze Szczecina około 630km, aż takiej odległosci do Stargardu to nie ma ;)

Trasa: Stargard-Bydgoszcz-Grudziądz-Ostróda-Olsztyn-Giżycko : 528 km (7 godz 20 min) sprawdzone na http://www.mapgo.pl/# i w zasadzie na niczym więcej :mrgreen:

Olek - 17-08-2010, 17:02

to dzięki za informację :D zawsze to dużo krótsza trasa :D nie jedziemy niestety naszą Cari (nadal czeka na silnik, ale dawcy brak jak na razie) ale za to jedziemy z volve, więc we 3 raźniej ;)
Marti - 17-08-2010, 17:05

pamar napisał/a:
A który kanał na CB ustalamy jako zlotowy???

Zaproponowałbym 8 jak numer zlotu ale nie wiem czy nie siali byśmy na 9 więc niech ktoś coś wymyśli.... mam DW u siebie więc bez znaczenia mogę podsłuchiwać 2 dowolne ;)

Yoshiko napisał/a:
Z pawlosem będziemy w niedzielę po południu

Ja zamierzam być przed południem. Może ci co przyjadą wcześniej a mają "fiszki" z poprzedniego zlotu je zabiorą - jakoś się rozpoznamy.....

Yoshiko - 17-08-2010, 17:20

Marti napisał/a:
Ja zamierzam być przed południem. Może ci co przyjadą wcześniej a mają "fiszki" z poprzedniego zlotu je zabiorą - jakoś się rozpoznamy.....

Rozpoznamy się na pewno - nasza flaga Mitsubishi Motors RalliArt jest dość zauważalna :D

Aga - 17-08-2010, 17:48

my będziemy mieli baner "Mitsumaniaki Częstochowa" zawieszony pomiędzy domkami (chyba :) )
więc również nas znajdziecie

fiszki i flagi niewiele dadzą ponieważ auta i tak trzeba będzie zostawić na parkingu
chyba, że przymocujecie flagę na domku :mrgreen:

mabda - 17-08-2010, 20:21

a mi gdzies mignelo, ze jest mozliwosc postawienia samochodow przy domkach... ale nie wiem czy nie dotyczylo to czasem samego zlotu
Juiceman - 17-08-2010, 20:29

To by była super opcja mieć auta przy domku ; )
mabda - 17-08-2010, 20:51

znalazlam takie info:
koszmarek napisał/a:
No to mamy wstępne konkrety:
-jest możliwość parkowania pod domkami, logistycznie pan prezes to rozplanuje na zlocie wraz z nami.

w tym temacie

koszmarek - 17-08-2010, 20:56

Prezes ostatecznie się nie zgodził. Nie ma miejsca, zaoramy trawę. Mamy parking oraz parking polowy jak jeden nie wystarczy. Tak więc Misiaki zostają pod opieką pana ciecia z parkingu
mabda - 17-08-2010, 20:56

a bu! nieladnie tak z jego strony!
fj_mike - 17-08-2010, 21:14

To tylko samochód :P
Juiceman - 17-08-2010, 21:33

fj_mike napisał/a:
To tylko samochód :P

ale dzięki niemu się spotykamy :P :P

No cóż szkoda :wink:

koszmarek - 17-08-2010, 22:06

ale spokojnie będzie można wejść :) Wszystkie będą w jednym miejscu i wszystkie będzie można ogarnąć wzrokiem ;)