To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander II GEN Techniczne - wkurzajace spryskiwacze

wojas_wa - 22-01-2010, 21:05

13zbyszek13 napisał/a:
nie oglądałeś , nie siedziałeś ,nie przyjechałes się , nie porównałeś z innymi markami , nie prze analizowałeś co kupić

ja tak właśnie zrobiłem, posiedziałem sobie na "wystawce" w Promenadzie i go zamówiłem. Tak jak już gdzieś pisałem, jakbym zrobił jazdę próbną to bym go nie kupił :lol: a teraz coraz bardziej mi się podoba, szczególnie na nieodśnieżanych parkingach :lol:
Steff napisał/a:
duzy samochód do wożenia skrzynek z warzywami
masz warzywniak w super miejscu :lol: a tak w ogóle to niezła prowokacja :lol:
Anonymous - 22-01-2010, 21:07

Jasne że to nie jest kółko wzajemnej adoracji ale tyle pisania o takich pierdołach to normalnie żenada.......

Plusy przewyższają minusy.......jak mawiał Lechu..... :lol:

Steff - 22-01-2010, 21:23

wojas_wa napisał/a:
13zbyszek13 napisał/a:
nie oglądałeś , nie siedziałeś ,nie przyjechałes się , nie porównałeś z innymi markami , nie prze analizowałeś co kupić

ja tak właśnie zrobiłem, posiedziałem sobie na "wystawce" w Promenadzie i go zamówiłem. Tak jak już gdzieś pisałem, jakbym zrobił jazdę próbną to bym go nie kupił :lol: a teraz coraz bardziej mi się podoba, szczególnie na nieodśnieżanych parkingach :lol:
Steff napisał/a:
duzy samochód do wożenia skrzynek z warzywami
masz warzywniak w super miejscu :lol: a tak w ogóle to niezła prowokacja :lol:
Vat można odpisać to czemu nie a rano jak jadę na Bronisze to parking jest mój
Podoba mi sie ten wóz wizualnie z zewnątrz, w środku przypomina mi mojego Lanosa rocznik 1998 .Lubiłem Lanosika i teraz dzięki firmie z Japonii mam troszkę Korei na co dzień .

wojas_wa - 22-01-2010, 21:28

Steff napisał/a:
VAT można odliczyć jak się jest Vatowcem, paliwo zresztą też jest kosztem, a ja podtrzymuję swoje-daj sobie chłopie spokój z prowokacjami i docieraj dalej Lanosa.
rezon - 22-01-2010, 21:30

kolak napisał/a:
bo to jest forum a nie kolko milosci outka
Pięknie powiedziane. Ale uważaj, kiedyś zwrócono mi uwagę, że przecież to forum Mitsumaniaki ;)
Steff - 22-01-2010, 22:00

wojas_wa napisał/a:
Steff napisał/a:
VAT można odliczyć jak się jest Vatowcem, paliwo zresztą też jest kosztem, a ja podtrzymuję swoje-daj sobie chłopie spokój z prowokacjami i docieraj dalej Lanosa.
a czy to takie dziwnie że prowadząc sklep jest sie vatowcem i człowieka może byc stać na takiego psudo suva ??? :roll:
prowokacje to zrobił mój sasiad ze sklepu obok i kupił sobie x5 z kratką co za świnia pewnie ludzi okrada na ulicach a te ciuchy to sprzedaje tak dla niepoznaki :shock:
sorki za OT

tytko - 22-01-2010, 22:37

STAFF bez obrazy , ale pieprzysz jak poczaskany , jak Tobie nie podoba się MISIEK to trza było sobie kupić BMW , Mercedesa klasy M , albo PORSCHE CAIENE . A nie narzekać i biadolić
świr - 22-01-2010, 23:18

Ludzie ale się spinacie więcej luzu, spryskiwacze są do d.... i tyle a tak z OT to kupiłem to auto żonie sam jeździłem autem z tzw. klasy wyższej ale tym jeździ się bardzo fajnie przynajmniej ja a w szczególności żona podziela moje zdanie. Może jest wolny itp. ale jest dość ładny i praktyczny.
Więc więcej luzu nie ma co bić piany

Dora - 22-01-2010, 23:42

Panowie ja nie wożę warzywek ale chętnie przywiozę na zlot skrzynkę mineralnej i ogórki.
Wtedy to będzie prawdziwa dyskusja.

wojas_wa - 23-01-2010, 00:18

Steff napisał/a:
prowokacje to zrobił mój sasiad ze sklepu obok i kupił sobie x5 z kratką co za świnia pewnie ludzi okrada na ulicach a te ciuchy to sprzedaje tak dla niepoznaki
Masz chłopie kompleks :o obserwatorem jesteś niezłym, zamień to chłopie na kasę i kup sobie wreszcie Outlandera :lol: :lol: :lol:
ps. mogę być bardziej upierdliwy i o wersję int+2010, zdaje się tajka jak twoja mogę być bardziej przykry, Ciuchy i warzywka są dobrym pomysłem-chłopie zrób to !!! :lol:

[ Dodano: 23-01-2010, 00:25 ]
Dora napisał/a:
chętnie przywiozę na zlot

a coś takiego się wogóle odbywa ?
Sorrki jestem nowy, powinienem jeszce rok jeździć Mondziakiem, ale koledze z Zarządu się plan inwestycyjnu po....lił, a ja go zatwierdziłem :o :o :o Rada Nadzorcza też :o :o :o ...i się męczę już tydzień cały :lol: :lol: :lol: Dora, jak będzie nam dane :lol: to piszę się na ogórki :o :o :o

sylb - 23-01-2010, 09:47

Nie jestem typem, którego rajcują zloty. No, ale zimowy zlot ma jedną niezaprzeczalną zaletę, można przetestować różne opony zimowe.
kolak - 23-01-2010, 11:05

Dora napisał/a:
Panowie ja nie wożę warzywek ale chętnie przywiozę na zlot skrzynkę mineralnej i ogórki.
Wtedy to będzie prawdziwa dyskusja.

juz sobie wyobrazam dyskusje po skrzynce mineralnej :D

tytko - 24-01-2010, 18:23

Mnie dziś podczas jazdy płyn ze spryskiwacza sikał na sam dół szyby , musiałem się zatrzymać że by płyn sikał w wyższe rejony przedniej szyby . Ta niska temperatura chyba ma jednak coś wspólnego z ta siłą ciśnienia płynu , albo ten nasz system spryskiwaczy w Miśku nie nadaje się na tak niskie temperatury
13zbyszek13 - 24-01-2010, 19:34

tylko
ja mam ten problem od jakiegoś czasu , umówiony jestem do ASO na środę zobaczę co na to poradzą

cebull - 24-01-2010, 20:10

Steff napisał/a:
nie biore z nim ślubu żeby przeprowadzać analizy a nawet do glowy by mi nie przyszło zapytać sie sprzedawcy czy w tym modelu spryskiwacze działają w czasie drogi poprawie i czy ma czujnik zużycia płynu bo wydawało mi sie to oczywiste :roll:

oczywiste to jest to ze nasze autko ma cztery kola i karoserie :badgrin:

jak nie ogladasles i nie sprawdziles auta przed kupnem to nie narzekaj teraz...

co do spryskiwaczy to moze i jest to uciazliwe ale nie tylko w mitsubishi wystepuje ten problem, w kazdym aucie im szybciej bedziecie jechac tym strumien bedzie padal nizej
ja mialem wczesniej forda i bylo dokladnie tak samo, poza tym to wycieraczka rozprowadza plyn po calej szybie i ja przeciera...
co do ilosci zuzytego plynu to zgadzam sie z przedmowcami znacznie czesciej dolewam niz w poprzednim aucie...