Outlander II GEN Techniczne - System bezkluczykowy
sibkods - 29-01-2010, 15:16
Cytat: | wygłuszona matami a nie styropianem |
Outek jest wygluszony styropianem?
Za przednim zderzakiem macie styropian biały?
rezon - 29-01-2010, 16:39
sibkods napisał/a: | Outek jest wygluszony styropianem? | a zobacz co masz pod stopami pod wykładziną - bo ja piękne białe wstawki
bonito - 29-01-2010, 17:19
A tak się niektórzy (dawno temu) śmiali z Trabantów, że niby z dykty....
A tutaj masz - mamy samochodzik ze styropianu
sibkods - 29-01-2010, 19:06
Czyli za przednim zderzakiem że jest styropian biały no normalka?
dab - 29-01-2010, 19:13
to jest jakas niedoroba, ktora trzeba chyba zglosic na gwarancji. Tez mam zwykly bialy styropian a widzialem outka ktory owszem styropian mial ale pociagniety jakas emulsja badz farba w kolorze ciemno brazowym. Zapewne ma to chronic ta izolacje zeby sie nie kruszyla i lamala Ponadto u mnie ten styropian pod nogami normalnie sie rusza - moge go spoojnie wyjac. Ten w wersji malowanej jest na stale przylejony...
Ja to przy majowej (minie mi 1 rok i kontrola laieru) wizycie w ASO zglaszam.
13zbyszek13 - 30-01-2010, 09:46
koledzy to automatyczne zamykanie jest z jednej strony Ok . Ale z drugiej strony trzeba się pilnować żeby drzwi z automatu się nie zamknęły a my nie zostaliśmy na zewnątrz np.czyszcząc szyby / zdarzyło mi się tak w toyocie yaris /
rezon - 30-01-2010, 12:11
13zbyszek13 napisał/a: | koledzy to automatyczne zamykanie jest z jednej strony Ok . Ale z drugiej strony trzeba się pilnować żeby drzwi z automatu się nie zamknęły a my nie zostaliśmy na zewnątrz np.czyszcząc szyby / zdarzyło mi się tak w toyocie yaris / | o innym zamykaniu była mowa. Jak jedziesz to z reguły jesteś w środku - chodziło o blokowanie drzwi po ruszeniu.
sylb - 30-01-2010, 14:13
pomyłka nie ten post.
Steff - 30-01-2010, 23:48
mitsu00 napisał/a: | W BMW nawet w najprostszym i najsłabiej wyposazonym modelu automatyczne programowanie zamykania i otwierania zamków jest standardem, tzn, jesli tego chcemy jest to do zrobienia poprzez DIS w każdym ASO. System umozliwia nawet więcej. 1 kliknięcie pilota i tylko drzwi kierowcy sie otwierają (przydatne kiedy ewentualny złodziej chciałby otworzyć tylne drzwi i zabrać co leży na tylnej kanapie), 2 kliknięcia i wszystkie drzwi sie otwierają. Auto rusza i wszystkie zamki sie blokują.
Pozdr. | u nas można tak zrobić że otwierają się tylko drzwi kierowcy ,ale oczywiście się nie zamkną
mitsu00 - 31-01-2010, 03:55
Steff>>>>> Ustaw sobie tez te 2 klikniecia na wszystkie drzwi. Cholernie przydatne.
Pozdr.
Steff - 31-01-2010, 13:20
mitsu00 napisał/a: | Steff>>>>> Ustaw sobie tez te 2 klikniecia na wszystkie drzwi. Cholernie przydatne.
Pozdr. | tzn ? bo nie bardzo wiem o co chodzi a w środę jade do ASO to bym od razu z nimi zagadał
13zbyszek13 - 31-01-2010, 19:36
to znaczy ze jak nacisnę raz przycisk to otworzą się drzwi kierowcy a jak dwa to wszystkie ?.Obojętnie którą z trzech gumek ?
W tj chwili mam za programowane że jak nacisnę raz to zamykają się albo otwierają się wszystkie drzwi , a jak nacisnę dwa razy to składają mi się lub rozkładają lusterka
Wazzi - 31-01-2010, 19:39
Przeciez na otwieranie sie nei naciska tych gumek tylko przy zamkaniu.
13zbyszek13 - 31-01-2010, 19:40
Ok przepraszam masz rację
|
|
|