To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Mitsubishi 3000GT VR-4 -Twin Turbo - Prowler Orange/Blacktop

m6riano - 24-05-2011, 06:04

A teraz może niektóre elementy pod kolor...?;-)
lukas - 24-05-2011, 15:40

m6riano napisał/a:
A teraz może niektóre elementy pod kolor...?;-)

Taaak, wlasnie musze nabic kolor do puszki od szpraja i bede jechac. :)

lukas - 29-05-2011, 16:31

Fotka z roku 2010 po polerce odrazu jak go wzielem:

Bez blacktopa, stary silnik, bez kutych tlokow caly orginalny, badmobile brzydki i NIE PRZEKLINAMY NA FORUM . Bez komentarza.
Felgi sprzedalem bo mi sie niepodobaly po za tym byly tak pogiente ze nieoplacalo mi sie wydawac hajsu na naprawe a bylem golodupiec (mialem 16lat) wiec zamienilem je za doplata na orginaly, za kaske za felgi doszedl blacktop, przedni i tylni zderzak oryginal, oryginalne tlumiki oraz pare innych rzeczy , progi zostaly bo mi sie bardziej podobaja niz 3gen poza tym nikt tutaj takich niema:

Tutaj fota juz po blacktopie i malych przerobkach, teraz juz wogole co innego, jak auto wyglada i po jakich jest przerobkach wiadomo na str. 1 wszystko opisane (to co pamietam), teraz tylko czekam na znajomego ktory zrobi mi professionalna sesje auta, czekamy w sumie na dobra pogode i zorze :)

Pytanie czy pomalowac znaczek mitsubishi na przednim zderzaku na czarno?

update 29.05.2011

summitsvift - 31-05-2011, 10:16

Mistrz !!
Kleju - 31-05-2011, 11:31

Może się myle, ale brakuje mi jakiegoś spojlera z tyłu... Takiego delikatnego :wink: Za łagodna jest ta pupa :biggrin: Były w opcji jakieś spojlery? Nie chodzi mi oczywiście o takie w stylu F&F :lol:
lukas - 04-06-2011, 01:26

summitsvift napisał/a:
Mistrz !!

dziekówa :D

Kleju napisał/a:
Może się myle, ale brakuje mi jakiegoś spojlera z tyłu... Takiego delikatnego :wink: Za łagodna jest ta pupa :biggrin: Były w opcji jakieś spojlery? Nie chodzi mi oczywiście o takie w stylu F&F :lol:

No oczywiscie ze w tej opcji byly spoilery ale u mnie zostal usuniety ;) Spoiler elektrycznie sterowany 1gen vr4:

mystek - 04-06-2011, 06:28

ee, imo genialnie bez spojlera właśnie :) tzn może nie "genialnie" ale ładniej bez niż z tym pokazanym przez Lukasa :)
robertdg - 04-06-2011, 08:07

Niezły klimat, wygląda jak ranczo, z boku podnośniki 2 misie i flagowa Volvica, no i ofkors stróż porzadku :P
lukas - 04-06-2011, 14:13

mystek napisał/a:
ee, imo genialnie bez spojlera właśnie :) tzn może nie "genialnie" ale ładniej bez niż z tym pokazanym przez Lukasa :)

Poto wlasnie zostal usuniety 8)

robertdg napisał/a:
Niezły klimat, wygląda jak ranczo, z boku podnośniki 2 misie i flagowa Volvica, no i ofkors stróż porzadku :P

hahaha dobre

PS. jest jeszcze taki spoiler oryginalnie w pozniejszych wersjach w stylu F&F bad mobile :