To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lancer Ogólne - Właśnie stałem sie juz prawie posiadaczem Lancera :)

Anonymous - 06-10-2006, 22:59

Powinno się robić w ASO auto jest na gwarancji. Kup swój olej (będzie taniej niż w ASO) i jedź na wymianę.
Widzę, że jesteś z Mikołowa, jedź do Tychów na ulicę Katowicką niedaleko dilera Peugeota, przejeżdzałem tamtędy ostatnio i widziałem powstał tam nowy salon Mitsubishi i Hyundaia wraz z serwisem. Może tam będą mieli promocyjne ceny na tzw. rozruch :wink:

Anonymous - 09-10-2006, 14:46

beerciol napisał/a:
i stalo sie :) oficjalnie zostalem posiadaczem Lancera :)

Jateż się gratuluję.
sam jestem między młotem a kowadłem. Czy szukać używanego Galanta
czy może "upolowac świeżego" Lancera ?
Nie chciałbym się wciskać na priv koledze Jackie'emu więc chciałbym Was zapytać jak
najlepiej podejść tego dobroczyńcę :) ?

A może jednak zapytam - kolego Jackie - czy współpracujesz z jakimiś firmami leasingowymi ?

--
pozdrawiam wszystkich
niusek

Jackie - 10-10-2006, 09:46

niusek, oczywiście, że współpracuję. Powiedz mi jakiego auta potrzebujesz, jaki leasing (I wpłata, okres leasingu) a złożę Ci ofertę "nie do odrzucenia" ;) Poaz tym jaki Lancernik? Jaki ma być? Najlepiej na PW.
Pozdrawiam

TNT - 10-10-2006, 12:18

niusek napisał/a:
A może jednak zapytam - kolego Jackie - czy współpracujesz z jakimiś firmami leasingowymi ?

Jako sprzedawca musi wspolpracowac co by sprzedawac. Klienci kupuja za gotowke na raty i w leasingu. A idzie mu to calkiem dobrze. No moze nie tak jak by chcial ale jest niezly.