Nasze Miśki - Czarna bestia by tomek84
robertdg - 31-05-2010, 00:33
tomek84 napisał/a: | gdzie się schował miś | na parkingu
Tomek - 31-05-2010, 13:55
to samo tylko w dziennej porze:
rozwiązanie zagadki:
I dzisiejsza mini-sesja:
... MÓJ CI ON ...
costa brawa - 31-05-2010, 22:55
wg mnie to tylko szybki na ciemno i bedzie lux (chyba ze nie lubisz )
ewentualnie jeszcze halogeny podwojne na przod ktore mi sie bardzo podobaja tylko ciezkie do zdobycia i drogie okrutnie
Tomek - 31-05-2010, 23:04
szybki polecą "pod kolor nadwozia", ale jeszcze nie wiem kiedy
co do halogenów to mam to szczerze mówiąc gdzieś, * i tak ich nie używam
lewy halogen paruje delikatnie, robi sie takie kółko średnicy 3-4 cm na samym środku, zauważyłem też że jest minimalnie poluzowany, podejrzewam, że przy którymś uderzeniu o krawężnik urwało się któreś mocowanie i jednocześnie się rozszczelnił, póki co nie zamierzam nic z tym robić, bo *
a podwójne to trzeba by kombinować z VR-4, dla samej radości z posiadania, nie opłaca mi się
Fele bym zmienił, bo te mi sie znudziły, ale kasy mi szkoda póki nie mam jakiejś sensownej roboty.
costa brawa - 31-05-2010, 23:18
hehe dokladnie podobne mysli do moich ... sam tez halogenow prawie nigdy nie uzywam (raz jak iveco jechalem i na autostradzie byla mgla ze drugiej kreski przerywanej lini nie bylo widac to wlaczylem ale i tak nic nie daly )
podwojnych tez nie bede sam kupowal bo za drogo ... a z tymi co mam to tez tak jak u ciebie jak nie paruje to jakis kurz czy cos jest w srodku taki bialy ... mysle je obkleic folia czarna tylko transparetna (taka polprzezroczysta) zeby to zniwelowac- wczesniej wyczyscic sprobowac .. a i obluzowane tez mam ale jak patrzylem to bardzo wyjscia na to nie ma bo srubki sa jakies tam blaszki czy cos tez sa a i tak sie dynda
idas - 31-05-2010, 23:20
Zdjęcie pierwsze i drugie-> jak ja nie lubię jak mi tak pod blokiem ludzie stają (koła maksymalnie skręcone:P) toż to budowanie dodatkowych przeszkód;P Piękne auto posiadasz kolego mitsumaniaku. Dokładnie taki w tym kolorze mi się marzy...
Tomek - 31-05-2010, 23:23
idas napisał/a: | jak ja nie lubię jak mi tak pod blokiem ludzie stają (koła maksymalnie skręcone:P) toż to budowanie dodatkowych przeszkód;P |
nie martw się, u nas jest szeroko, poza tym mieszczę się za kreską
inna kwestia, że nie staje tak zbyt często, tylko do zdjęcia
j-rules - 31-05-2010, 23:25
przeicez halogeny nie maja za zadania zwiekszyc zasieg wzorku podczas mgly do przodu tylko doswietlic pobocze, i wtym sie spiuja swietnie (rowniez w noc bez mgly na ciasnych i ostrych zakretach, mozna zauwayc np zwierzyne)
Nie zebym sam ich czesto uzywal bo przeciez mgly to dosc rzadkie zjawisko w skali roku
Galor piekny, fele sa super
Tomek - 31-05-2010, 23:36
Jutro jak się uda to podłączę radio i CB prosto pod aku., mam już prawie wszystko co potrzeba, brakuje mi tylko oprawki na bezpiecznik na kabel, żeby dać zaraz przy aku., no i jakiś cieńszy peszel by się przydał, bo póki co zorganizowałem dość gruby.
Ma ktoś może pomysł jak szybko i sprawnie przeprowadzić peszla przez ścianę grodziową?? gdzie znajdę jakąś dziurę?? Nie mam ochoty rozkręcać pół auta.
Myślę też o jakiejś woskowinie, żeby nałożyć na lakier, jednak nie mogłem dziś znaleźć nic sensownego.
costa brawa - 01-06-2010, 00:08
j-rules, wiem ze halogeny dzialaja "na boki" tylko mialem na mysli ze dla mnie jest to bez roznicy czy sa czy nie bo mi one nie pomagaja w sensie nie lubie jezdzic z wlaczonymi halogenami - co mam widziec to i tak widze
sorki za OT tomek84,
Anonymous - 01-06-2010, 10:10
ma niski garb na masce ?:> ??
Tomek - 01-06-2010, 11:09
Derpin napisał/a: | ma niski garb na masce ?:> ?? |
kto? co?
mój ma duży garb
/EDIT:
ponawiam pytanie:
Kod: | Ma ktoś może pomysł jak szybko i sprawnie przeprowadzić peszla przez ścianę grodziową?? gdzie znajdę jakąś dziurę?? Nie mam ochoty rozkręcać pół auta. |
Rafal_Szczecin - 01-06-2010, 11:28
na zdjeciach faktycznie jakis maly ten garbik , no chyba, ze czarny kolor tak przeklamuje
Marcin-Krak - 01-06-2010, 11:34
Rafal_Szczecin napisał/a: | na zdjeciach faktycznie jakis maly ten garbik , no chyba, ze czarny kolor tak przeklamuje |
Nie wiesz, że czarny wyszczupla
Anonymous - 01-06-2010, 11:40
tomek84 napisał/a: | Derpin napisał/a:
ma niski garb na masce ?:> ??
kto? co?
mój ma duży garb |
obejrzałem jeszcze raz, zajrzałem do galerii Maćka, i costa brawa, u nich przy tym samym kolorze jakoś więcej wystaje może kwestia perspektywy zdjęcia
|
|
|