Sport - Inne - Typer VII - dyskusja na temat zasad
igi - 09-08-2010, 08:45
Marcin-Krak napisał/a: | 1b. Maksymalny czas typowania, to rozpoczęcie pierwszego meczu z zestawu. |
Duzo jest osób (no może nie tak dużo ale trochi jest) które typują powiedzmy w sobotę rano po rozegraniu pierwszych kilku meczy
Czyli takich typów nie liczę tak?
gzesiolek - 09-08-2010, 13:15
Wg mnie powinno nie byc typowania za kogos...
zdarzenie losowe jest zdarzeniem losowym... ot kontuzja zawodnika w druzynie zdarza się...
chyba ze wprowadzimy limit ilości awaryjnego typowania na np. 1 dla teamu w ciagu sezonu...
w zeszlym sezonie przez wiekszosc sezonu bylem w druzynie sam, stosujac zasade "nieuczciwego" typowania za kogos moglbym powalczyc (bo sam nie odstawalem az tak strasznie od czolowki), no ale uczciwosc przewazyla
Nie chcialbym aby byla furtka w takich sytuacjach...
Marcin-Krak - 09-08-2010, 17:07
igi napisał/a: | Marcin-Krak napisał/a:
1b. Maksymalny czas typowania, to rozpoczęcie pierwszego meczu z zestawu.
Duzo jest osób (no może nie tak dużo ale trochi jest) które typują powiedzmy w sobotę rano po rozegraniu pierwszych kilku meczy
|
Tak Szef wszystkich szefów vel Sruba napisał - kolejna rzecz do zmodyfikowania
Może się zrobi
gzesiolek, może jestem naiwny, ale wierzę, że nie będzie tu nikt w tej kwestii sadził wałków. A jak coś, to Wydział Dyscypliny wkroczy do akcji
akbi - 09-08-2010, 17:52
...bedzie dozywotnia dyskwalifikacja z Typera + 9RB na forum
miki4x4 - 09-08-2010, 21:01
akbi napisał/a: | + 9RB na forum |
to Ty musisz szczególnie uważać
Marcin-Krak - 09-08-2010, 21:19
igi napisał/a: | Marcin-Krak napisał/a:
1b. Maksymalny czas typowania, to rozpoczęcie pierwszego meczu z zestawu.
Czyli takich typów nie liczę tak? |
Wywaliłem ten podpunkt.
akbi napisał/a: | ..bedzie dozywotnia dyskwalifikacja z Typera + 9RB na forum |
Zaraz dostaniesz RB za OT
Marcin-Krak - 29-08-2010, 23:44
Ruszamy z koksem:
http://forum.mitsumaniaki...p=742123#742123
Anonymous - 30-08-2010, 09:25
Marcin dwa razy Czarnogóra -Walia mecz sie pojawił, ja nie wiem przychodzę i znowu muszę błędy poprawiać
ZUB3R - 30-08-2010, 17:18
A ja proponuje ostrzeżenia tym Panom: jazy1, bravo99, gzesiolek oraz Koyocik. Toż Oni typowali że My Polacy mecz przegramy z Kozakami!!! Skandal że brakuje wśród niektórych maniaków patriotycznego ducha walki!!!
Marcin-Krak - 30-08-2010, 21:10
dm17, dzięki za zwrócenie uwagi
Niestety czasem krucho i już ostatkiem sił zestaw był robiony.
A teraz jeszcze POW pasuje powysyłać o poprawkę do tych co zatypowali
gzesiolek - 02-09-2010, 12:05
ZUB3R, brak patriotycznego ducha?
wcale nie... patriotycznie przy piwku bede tym miernotom kibicowac z calych sil... a ewentualna porazke latwiej mi bedzie przelknac jak choc typer mi wejdzie... i odwrotnie, radosc ze zwyciestwa naszych orlow bedzie tak wysoka, ze nie zepsuje jej nawet nietrafiony typer...
sruba - 06-09-2010, 18:55
yyy...
ja protestuje !
co jest ciekawszego w meczu Wodzisław - Radzionków, od meczu Lechia - Cracovia ???
Marcin-Krak - 06-09-2010, 19:18
sruba napisał/a: | co jest ciekawszego w meczu Wodzisław - Radzionków, od meczu Lechia - Cracovia ???
|
A ten mecz to dopiero 17
Lechia teraz gra z Bełchatowem Drogi Panie
A mecz wybrałem, toż to derby Śląska, a może Zagłębia a może morze
|
|
|