Nasze Miśki - PatricoWroc - CA4A 1.6 16V 93'
PatricoWroc - 18-04-2010, 09:41
Felgi kupiłem od znajomego z podwóreczka.
Felgi troszku porysowane, no ale za tą cenę z oponami to nie ma co się raju spodziewać. Jak kupię jutro pierścienie centrujące i założę felasie to wrzucą świeże zdjęcie.
BTW. Troszkę chyba śmiesznie będzie bo to 13 na niskim profilu.
Ma do sprzedania felasie, od Toyoty. Rozstaw ten sam, tylko średnica piasty inna. Ładny letni kapeć Michelina. Jak coś to PW.
PatricoWroc - 19-04-2010, 16:02
Dzisiaj, zaraz po szkole i kupnie pierścieni wziąłem się za zmianę.
Poniżej efekt pracy i 160 złotych (120 alusy z oponami + 40 pierścienie).
A oto jak wyglądają fele na Colcie.
londolut - 19-04-2010, 16:06
Dziwnie - strasznie małe te kółka. Jaki masz rozmiar gumy?
mead - 19-04-2010, 16:26
IMHO wyrzuciles 160zl w bloto, 160 ktore mogles zainwestowac w cos naprawde potrzebnego. Na tych kolach wyglada naprawde dziwnie a samo to ze to alu nie poprawi tego efektu.
idas - 19-04-2010, 16:50
Czepiacie się, za te pieniądze to ciężko byłoby dostać same opony na lato. Od czegoś trzeba w końcu zacząć. Moim zdaniem za tą kasę jest ok, faktycznie profil wydaje się za niski. Powinieneś mieć 175/70 w przypadku 13 calowych felg.
Wszyc - 19-04-2010, 17:02
mead czemu w błoto pewnie jak będzie chciał się ich pozbyć to sprzeda za więcej
j-rules - 19-04-2010, 17:06
no dokladnie, za taka kase grzech nie wziac. Co by za te 160 kupil? A pozniej szukaj alusow za 5 stow.. Wg mnie jest ok, moze i nie wyglada rasowo, ale lepiej niz na stalowkach. Za taka kase sam bym wzial takie, pod zimówki... Z pocalowaniem w ręke i to same alusy ;p
PatricoWroc - 19-04-2010, 17:50
Cytat: | Dziwnie - strasznie małe te kółka. Jaki masz rozmiar gumy? |
155/70
Cytat: | IMHO wyrzuciles 160zl w bloto, 160 ktore mogles zainwestowac w cos naprawde potrzebnego. Na tych kolach wyglada naprawde dziwnie a samo to ze to alu nie poprawi tego efektu. |
Chciałem kupić letnie opony, bo na zimówkach jeździć się nie da. Wpadły alu z letnimi to kupiłem. Opony letnie to jak dla Mnie coś naprawdę potrzebnego, więc nie widzę tu wywalenia w błoto. Mogę je przecież dać do piaskowania i malowania i sprzedać drożej.
Na żywo wyglądają o wiele lepiej niż na zdjęciu.
idas napisał/a: | Czepiacie się, za te pieniądze to ciężko byłoby dostać same opony na lato. Od czegoś trzeba w końcu zacząć. Moim zdaniem za tą kasę jest ok, faktycznie profil wydaje się za niski. Powinieneś mieć 175/70 w przypadku 13 calowych felg. |
Nie kupiłem ich aby wyglądały jakoś mega, czy zwracały uwagę innych, po prostu żeby sobie były na nich letnie opony. Za stalówki dałbym więcej, więc lepiej alu, zawsze można na skup oddać.
175/70 wrzucę jak jakaś kaska wpadnie do kieszeni i coś w miarę taniego znajdę.
Wszyc napisał/a: | mead czemu w błoto pewnie jak będzie chciał się ich pozbyć to sprzeda za więcej |
No właśnie, to jest dobre.
j-rules napisał/a: | no dokladnie, za taka kase grzech nie wziac. Co by za te 160 kupil? A pozniej szukaj alusow za 5 stow.. Wg mnie jest ok, moze i nie wyglada rasowo, ale lepiej niz na stalowkach. Za taka kase sam bym wzial takie, pod zimówki... Z pocalowaniem w ręke i to same alusy ;p |
Właśnie myślałem o tym, że na zimę przełożę moje zimowe kapcie na te alusy, a na wiosnę kupię coś fajnego, jakieś 14.
londolut - 19-04-2010, 20:06
PatricoWroc napisał/a: | 155/70 | Wydają się dużo mniejsze
PatricoWroc - 19-04-2010, 20:37
londolut napisał/a: | PatricoWroc napisał/a:
155/70
Wydają się dużo mniejsze |
Pisałem właśnie, że całość na żywo wygląda lepiej niż na zdjęciu.
mead - 19-04-2010, 21:34
Myslalem ze masz letnie kapcie i te kupiles bo sie trafily "alu". Jesli faktycznie potrzebowales letnie to fakt, dobry zakup.
pyjte - 21-04-2010, 16:09
Aleee rdza uhuhuh.
PatricoWroc - 26-04-2010, 22:21
Pierwszy dzień działań ze strony deejay'a.
Poniżej zdjęcia:
Głowica po ściągnięciu, przed czyszczeniem.
Głowica po czyszczeniu.
Cylinder i tłoki przed czyszczeniem.
Cylinder i tłoki po czyszczeniu.
Jutro nowe zdjęcia po szlifierni.
Wszystkie zdjęcia i praca deejay'a. Jak widać warto korzystać z jego usług. Oczywiście polecam jak najbardziej.
robertdg - 26-04-2010, 22:38
PatricoWroc, szkoda że nie dorzuciłes zdjecia głowicy po czyszczeniu od spodu.
PatricoWroc - 26-04-2010, 22:42
To nie ja robiłem, a deejay.
Jak zobaczy temat i będzie miał zdjęcie to pewnie wrzuci.
|
|
|