To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Spotkanie małopolskich MM w Krakowie. - 16.05.2010 g.19.oo

sieegurd - 17-05-2010, 12:17

Adaho_krak napisał/a:
To kiedy następny spot ?? 13.06 czy też 20.06 ??

No coż, na 27.06 mamy termin porodu :) Jeśli spot byłby 13.06 to o ile samopoczucie i zdrówko Eli pozwoli, moglibyśmy się pojawić :) Ale nie wiem, czy będziemy ryzykować jazdę po tych dziurach, co wczoraj - bo Maluszek jeszcze sam wypadnie :D

Ustalcie datę spota pod siebie :) Żona kazała przekazać pozdrowienia dla Was :) Stwierdziła, że sympatycznie spędziła wieczór, chociaż na mechanice się zupełnie nie zna :D

Najlepsze było jej stwierdzenie, że fajnie, że ją zabrałem na spota MM, bo zdecydowanie woli takie hobby, niż oglądanie gołębi - jak jej szwagier :D

Marcin-Krak - 17-05-2010, 15:16

Ja już się więcej nie będę deklarował, że przyjadę - bo za każdym razem coś się dzieje :shock:

Z wodą walczę, a raczej walczymy - na razie trochę udało się wypompować - czekam na straż - może jutro przyjadą :evil:

Pozdrawiam wszystkich mądrych inaczej budowlańców :evil:

Adaho_krak - 17-05-2010, 17:44

Marcin-Krak napisał/a:
Ja już się więcej nie będę deklarował

To się nie deklaruj, wybierz datę która Ci bardziej odpowiada :)

Jackall - 18-05-2010, 14:11

Troszkę późno piszę ale ja i Agusia również dziękujemy za miłe spotkanie mimo, że tylko chwile byliśmy. Najgorsze jest to, że zawsze będę tak krótko ze względu na prace:( tak czy inaczej dziękujemy i pozdrawiamy MitsuManiaków:D
wolo - 28-05-2010, 22:13

odrazu na wstępnie sorry,za przysłowiowe ,,zaśmiecanie", ale dzisiaj godzina 18.(dakładnie pare minut po^^) jadę sobie na rowerku obok reala tego obok aqa parku.. ii widzę(z daleka bo byłem po przeciwnej stronie jezdni) grupkę ludzi stojących obok kilku eclips.
i moje pytanie brzmi czy był jakieś spotkanie dziś tam (bo widziałem ktoś nawet zdj. robił autom)^^?? czy może to tylko był wypad tylko eclipsiaków..?
p.s. bo już miałem się wrócić i przyjechać swoją carii ;]

Marcin-Krak - 28-05-2010, 22:26

Mogło być spotkanie Mitsubishi Eclipse Klub Polska :wink:
Oni są trochę odseparowani - choć czasem bywali na naszych spotach ;)

wolo - 29-05-2010, 00:26

aha :)
p.s. dzięki za odpowiedź :)

kichotek - 29-05-2010, 17:03

Tam mieli spotkanie o 18:00 bo wyjeżdżali na ogólnopolski zlot do Lublina.
wolo - 31-05-2010, 22:02

aha, a ty też byłeś? :)