[XX-92]Colt C50 i starsze - Od czego zacząć ?
wojmi1 - 11-10-2006, 11:16
Ja narzekam zazwyczaj przy gazie na uklad benzynkowy bo jak jest potrzebny a b. rzadko to akurat ma kaprysy -- poprostu zapomniane ustrojstwo.
Anonymous - 11-10-2006, 11:57
kostuch napisał/a: | w golfie matka ma gaz już chyba z 8 lat i nic się nie dzieje |
Bratowa ma w Golfie mkII GT gaz od ponad dwóch lat i też jej się nic nie dzieje (ale to jedyny taki znany mi przypadek). Widocznie "szkopy" lubią "elpidżi"
Anonymous - 11-10-2006, 11:59
Problemy bedą jak nie dbasz o to rzeby czyścić układ, dlatego stosuje się do paliwa środki czyszczące już pisałem o stp, przy gazie zapiekają się wtryski.
Krzyzak - 11-10-2006, 12:04
Oczywiście są i zadowoleni userzy, ale - piszę 100-ny raz - nie chcę się uzależniać od drugiego zasilania, które ma wpływ na pierwsze oraz - co najważniejsze - nie chcę, żeby nieznani mi ludzie grzebali przy silniku, bo jak widać możliwości są dwie: albo będzie dobrze, albo nie i nie chcę się załapać do tej drugiej grupy.
wojmi1 - 11-10-2006, 12:07
ok ale ja tego nie neguje tylko zbyt czesto niemam tego cudu pt benzyna a na samych dodatkach ???
i nie wszyscy mamy wtryski
z dodatkami to je zalecaja producenci dodatkow a nie aut w usa to sa dodatki---do wszystkiego jest jakis dziwaczny cud , tajemnicz formula ect.
Anonymous - 11-10-2006, 12:19
Normalne jest że środki czyszczące ci nie pomogą jak wtrysk lub gaźnik jest na wykończeniu, ale trzeba pamiętać, że te rzeczy też się czyści.
|
|
|