Zloty i Spoty - ZLOT 2010 - Nasze wrażenia
cns80 - 30-08-2010, 10:20
Piwor napisał/a: | W końcu trzeba się integrować. | Zwłaszcza jak się jest organizatorem
mabda - 30-08-2010, 10:26
za rok ja i colgate znowu chcemy siedziec w rejestracji przynajmniej teraz kojarze twarze z nickiem
Bartek - 30-08-2010, 10:47
Szczerze był to najlepszy Zlot na jakim byłem - krótko i na temat.
Rewelacyjnie przygotowany, świetny ośrodek, pogoda na 90% też świetna
Kilka sugestii (bo uwag, źle brzmi, jak mawia Maciek Wisławski, z którym miałem przyjemność porozmawiać):
- jestem za prohibicją na zlotach - wiem, że to nierealne marzenie, ale patrząc na coponiektórych przydałaby się
- tradycja tradycją, ale jestem za ostatnim weekendem czerwca - bardziej przewidywalna pogoda
- jak komuś nie odpowiadała organizacja tegorocznego Zlotu, może mieć tylko do siebie, niezbyt pewnej pogody i pijaństwa w nocy piątek/sobota przez które konkurs wymagający pełnej trzeźwości odbył się o 15.30 zamiast 11
- konkursy w których uczestnicy robią to co robili, każdy wie o kogo i o co chodzi trzeba kończyć jak najszybciej - krótka piłka - mała grupka się "bawiła", reszcie rosło ciśnienie w oczekiwaniu na zakończenie Zlotu
- wycie klaksonami, 2 przypadki prób wygłupów na boisku do kometki (pół Altonena w wykonaniu TommiCrazy Starionem i nieudane pół Altonena Audi chyba Ząbka) - tego być nie powinno
Owczar - 30-08-2010, 10:55
Bartek, podpisuję się pod tym co napisałeś, ale:
Bartek napisał/a: | - jestem za prohibicją na zlotach - wiem, że to nierealne marzenie, ale patrząc na coponiektórych przydałaby się |
Myślę, że wystarczyłaby odrobina zdrowego rozsądku.
Co do reszty, myślę, że to dobre sugestie
TRAWOR76 - 30-08-2010, 11:01
Ja również dziękuję za organizacje ,poświecenia było dużo ,wiem po mojej Jassmince, także szacunek dla Was, którzy podejmują się tego wyzwania ,a pamietajmy że robią to dla nas i nieodpłatnie.Co mogłem to starałem się pomóc.
Podziekowania dla Misiek:-) za pomoc i użyczenie laptopa do karaoke
Jesli kogoś uraziłem,bądź kiepsko broniłem na bramce:-) to przepraszam , a jak wspomniałem Organizatorom dziękujemy, a jesli ktoś narzeka niech spróbuje na następnym sam coś od siebie dołożyć w organizacje. Uwierzcie, tworzyliśmy z Maretzkym jeden konkurs ,ale nie spodziewałem sie ze tyle to zamieszania i pracy taki mały ułamek zlotu i świadomość że mogło być lepiej,inaczej zorganizowane ,ale to zawsze praktyka czyni mistrza;-)
Zbyt dużo wymieniać komu dziękować,myślę że z tych co się bawiliśmy razem wszyscy wiecie ,dzieki, było zajefajnie;-) wszystkie szlaki prowadziły do 31 aż czasem nie mozna było trafić do swojego
Jak pozgrywamy fotki to dołożymy.
Też bym głosował na Stariona
Do następnego!
Aga - 30-08-2010, 11:04
cns80 napisał/a: |
A głowy na pewno nie mam uniesionej, bo się lekko garbię |
no jak tak to wybaczam
wojtekgsx - 30-08-2010, 11:06
zlot bardzo udany, mozna marudzic tylko na pogode, dzieki wszystkim
Misiek :) - 30-08-2010, 11:10
I ja chciałem podziękować za weekend.
Byłem pierwszy raz i wiem, że pojade z chęcią za rok. Wszędzie się znajdą ludzie którzy nie przypadną sobie do gustu. Większość zlotowiczów sprowiła, że czułem jak na zlocie przyjaciół/rodziny.
Dziękuje Organizatorom.
P.S.
Nie sądziłem że coś wygram, ale jednak rzut oponą w sędziego (poprawcie jeśli się myle w nazwie)
Aga - 30-08-2010, 11:13
Bartek napisał/a: |
- tradycja tradycją, ale jestem za ostatnim weekendem czerwca - bardziej przewidywalna pogoda
- jak komuś nie odpowiadała organizacja tegorocznego Zlotu, może mieć tylko do siebie, niezbyt pewnej pogody i pijaństwa w nocy piątek/sobota przez które konkurs wymagający pełnej trzeźwości odbył się o 15.30 zamiast 11
|
1. również jestem za zmianą terminu zlotu
jednak gdy sobie przypomnę krótkie, lecz treściwe teksty "starych wyjadaczy" po nieśmiałym zaproponowaniu przez Martynę innego terminu to aż się boję odezwać
2. szkoda mi tego porannego konkursu jazdy z pilotem
specjalnie zerwałam się rano z łóżka, żeby w nim uczestniczyć
za rok zwyczajnie nie należy zwracać uwagi na pijaków - przeprowadzać konkursy tylko z trzeźwymi a tamci niech śpią pod płotem i potem żałują, że w konkursach nie uczestniczyli
albo nocne balangi - albo kulturalna zabawa!
krótko i jasno!!
Anonymous - 30-08-2010, 11:16
A mi sie bardzo podobało Zresztą zawsze jestem zadowolony, a jaka Majtośka zadowolona wróciła, aż rekord snu pobiła
Jeno tylko pogoda ale to juz sie robi tradycja - ten deszcz
Pozdrawiam wszystkich
Uwex - 30-08-2010, 12:35
Fajnie , że się fajnie bawiliście Dla tych co narzekają : byłem zeszłego roku - pewnie na upartego można by było się do czegoś przyczepić , ale ja byłem na zlocie , żeby spotkać znajomych z forum , poznać nowych i mile spędzić czas . Jestem wdzięczny tym co to zorganizowali i nawet sobie Ci co teraz marudzą nie zdają sprawy ile czasu i starań oni w to włożyli . Najłatwiej skorzystać i potem ponarzekać . Możecie się wykazać - zorganizować idealny następny zlot - chętnie pojadę .
Wszyc - 30-08-2010, 13:14
Ja mam jedno ale co do zlotu a raczej nie do zlotu tylko mitsumaniaków
Lipna frekwencja jak na ogólnopolski zlot moim zdaniem
Po za tym świetny zlot naprawdę paru trochę odbiło momentami ale większość bo sprowadzeniu do parteru nie sprawiała problemów
Juiceman - 30-08-2010, 13:20
Wszyc napisał/a: | Ja mam jedno ale co do zlotu a raczej nie do zlotu tylko mitsumaniaków
Lipna frekwencja jak na ogólnopolski zlot moim zdaniem
Po za tym świetny zlot naprawdę paru trochę odbiło momentami ale większość bo sprowadzeniu do parteru nie sprawiała problemów |
Etam mowilem kup EA to na frekwencje nie bedziesz narzekal
Krzyzak - 30-08-2010, 16:19
cns80 napisał/a: | tradycyjna zlotowa pogoda" |
padało na 1, 7 i 8 Zlocie
z tym, że na 1-ym tylko do 16-tej a na następnych już ciut więcej
poza tymi przypadkami 5x była pogoda wymarzona, więc o tradycji narazie nie może być mowy
Maretzky85 napisał/a: | Ja też :> Na przeciw śmiało mogę polecić Stariona |
dokładnie - widać prawdziwą pasję a nie tylko nadmiar kasy...
mkm - 30-08-2010, 16:27
Krzyzak napisał/a: |
dokładnie - widać prawdziwą pasję a nie tylko nadmiar kasy... |
Prosze Cie Pasja jest i tu i tu - powiedziałbym, ze na podobnym poziomie.
|
|
|