To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - ORGANIZATOR i MIEJSCE - POSZUKIWANIA!!!

Anonymous - 31-08-2010, 13:32

Jeżeli wchodziłby w grę region śląski to mogę podjąć się organizacji. Samodzielnie organizowałem już równie dużą imprezę - Working Pit Bull Show 2008 (Mistrzostwa Europy psów sportowych).

Propozycja: stadnina koni w Zbrosławicach.

Aga - 31-08-2010, 13:35

enanthate napisał/a:
Jeżeli wchodziłby w grę region śląski to mogę podjąć się organizacji. Samodzielnie organizowałem już równie dużą imprezę - Working Pit Bull Show 2008 (Mistrzostwa Europy psów sportowych).

a są tam miejsca noclegowe?
weszłam na ich stronkę i nie widzę...

Olek - 31-08-2010, 13:36

Aga napisał/a:
enanthate napisał/a:

nocleg będzie w stajni na sianie ;)

Aga - 31-08-2010, 13:37

olekolek21 napisał/a:
Aga napisał/a:
enanthate napisał/a:

nocleg będzie w stajni na sianie ;)

mnie pasuje :badgrin:

Anonymous - 31-08-2010, 13:39

Tak, są domki.

W Zbrosławicach jest praktycznie jedna ulica... no i 100 metrów od ośrodka jest jeszcze hotel dla bardziej wymagających. :twisted:

Aga - 31-08-2010, 13:44

noooooo...
to interesująca propozycja
a miejsca parkingowe?
pamiętaj - 200 aut i 500 ludzi

sprawdź dokładnie i można to przedyskutować

jeśli się dobrowolnie zgadzasz na organizację to sądzę, że ludzie nie będą wybrzydzać nad miejscem - jeśli tylko spełni ono warunki liczebne

Anonymous - 31-08-2010, 13:47

http://www.zbroslawice.info.pl/

Typowego parkingu nie ma. Są dwa miejsca używane jako parking podczas imprez masowych plus miejsca na kilka aut obok każdego domku.

Motel Apollo obok stadniny:

http://www.restauracjaapollo.pl/

mabda - 31-08-2010, 13:49

na zdjeciach nie wyglada to na zbyt "pojemne"... ilu osobowe domki? nie moglam znalezc info
Anonymous - 31-08-2010, 13:51

Jak dobrze pamiętam w każdym domku są cztery pokoje i łazienka. Pokoje są 3-5 osobowe.

Do tego jeszcze są miejsca noclegowe w "Młynie" (restauracja na terenie ośrodka).

Dowiem się dokładnie ile jest miejsc noclegowych na terenie ośrodka.

Olek - 31-08-2010, 14:04

enanthate napisał/a:
Tak, są domki.

W Zbrosławicach jest praktycznie jedna ulica... no i 100 metrów od ośrodka jest jeszcze hotel dla bardziej wymagających. :twisted:

mniej wymagający w stajni na sianie :P

Wszyc - 31-08-2010, 14:18

Teraz zlot nie kolidował z Coltmanią a ile Coltów było? bardzo mało....
koszmarek - 31-08-2010, 15:00

Mnie propozycja enanthate kusi :D
gigant87 - 31-08-2010, 15:07

Mi też się podoba :D
Morfi - 31-08-2010, 15:21

A Nam nie !!!! Blondi jeździła tam konno.
Nie ma tam miejsca, nie ma dobrego dojazdu (polne drogi). Absolutnie sie tam nie pomieścimy tam nawet nie ma takiego parkingu.
A po wtóre region sląski organizował w zeszłym roku zlot.

Enanthate Najpierw byś musiał mieć z kim to organizować. Trzeba było pomagać w zeszłym roku to byś wiedział jak to jest.

Anonymous - 31-08-2010, 16:01

Morfi napisał/a:
Nie ma tam miejsca, nie ma dobrego dojazdu (polne drogi).

Co roku spokojnie wystarcza miejsca (z nawiązką) by zorganizować imprezę na ~300 osób. Polne drogi to nie są. Jakościowo przewyższają wiele ulic w Bytomiu. Kiedy tam byłeś po raz ostatni? Z resztą, owymi "polnymi drogami" jak je nazwałeś trzeba jechać tylko 5km od zjazdu z DK78.

Cytat:
Absolutnie sie tam nie pomieścimy tam nawet nie ma takiego parkingu.

Podczas imprez otwierają dodatkowe tereny dla samochodów.

Cytat:
A po wtóre region sląski organizował w zeszłym roku zlot.

Z tym mi się trudno nie zgodzić. ;)

Cytat:
Enanthate Najpierw byś musiał mieć z kim to organizować. Trzeba było pomagać w zeszłym roku to byś wiedział jak to jest.

W zeszłym roku to ja dopiero po fakcie dowiedziałem się, że było coś takiego jak ogólnopolski zlot. Miałem inne sprawy na głowie - ślub, podróż poślubna, praca, szkoła.

Morfi, powiem tak, organizowałem wiele imprez. Jedną porównywalną do ogólnopolskiego zlotu MitsuManiaków - SAMEMU. Wtedy co prawda nie miałem życia prywatnego, ale podołałem. Uważam, że teraz, co prawda z pomocą innych osób, spokojnie można coś takiego zorganizować. :)

PS. ja się nie narzucam - to była tylko luźna propozycja. ;)