To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Mój biały pancernik :)

koszmarek - 26-09-2010, 19:46

Hubeeert, chciałam Cie Hubercie zaciągnąć :> tylko tak nieśmiało mi to idzie :oops:

Misiek nie bądź w gorącej wodzie kąpany. Cierpliwości ;)

Maretzky85 - 27-09-2010, 08:14

Nie tak prędko :P Ja mam prawostronnego GTI ;P Z lewej jest GLSi :P Muszę listwy przełożyć i psiknąć jakimś szarym lakierem ;P
Misiek :) - 27-09-2010, 09:47

jeśli chcesz, możesz do porównania kolorów na listwie lub pod (jaki ma być lakier) użyć mojego auta :)
Teraz pancernik stoi i tłumikarza. Wczoraj wieczorem elastyczny łącznik wydechu całkowicie się oderwał :/
koszt imprezy ma być 220pln. I mam do zmiany przednią część wydechu, środkowa zdrowa i tylną, ale to nie tu i nie teraz :)

Misiek :) - 27-09-2010, 10:37

i teraz autko nie do poznania... ma kopa, cisza...
ta nieszczelność przy zakupie miała jednak wpływ na osiągi :)
A tak z innej beczki prawie już umiem numer vin.
Całka nadal pamiętam a z tym musze jeszcze pomyśleć i dukam

koszmarek - 27-09-2010, 11:41

myśmy też wczoraj co nieco urwali :?
Misiek :) - 27-09-2010, 12:59

A co do sesji foto to można ogarnąć jeszcze jakieś gti z warszawy, w sumie E33 E38 i E39, chyba wszystkie miały te dokładki na drzwiach...
koszmarek - 27-09-2010, 13:11

białe mają być :D I Hubertowy :> innych poza białymi(I hubertowym) nie kce :P Kłóci się z wizją :P
Hubeeert - 27-09-2010, 13:26

Dzis i jutro jestem w Katowicach na szkoleniu w Katowicach. Może w czwartek?
Misiek :) - 27-09-2010, 13:33

jeśli chodzi o czwartek jestem wolny po 20,00, bo przedpołudnie raczej odpada dla Was :)
I jaka sceneria?

koszmarek - 27-09-2010, 13:35

Misiek :) , Hubeeert, umówimy się jak Galant będzie gotowy, ok ? Bo to ,że Misek masz gala do fotek nie znaczy, że drugi biały jest gotowy ;)
Marek skończy to się umówimy.

Misiek :) - 27-09-2010, 13:40

ja jak miałem całko i zgubiłem jednego kołpaka, to robiłem foty z jedej strony a drugą tak, aby nie było widać kołpaka... a raczej braku kołpaka...
więc jak masz jedną strone dobrą, to nie ma problemu...
mój nie będzie w najbliższym czasie skończony w 100% bo zawsze widzę cuś do zrobienia w aucie:)
Począwszy od felg kończąc na renowacji lakieru (a to będzie na samym końcu, po CA)

koszmarek - 27-09-2010, 13:43

Misiek :) napisał/a:
więc jak masz jedną strone dobrą, to nie ma problemu...

ale próg jest nadal biały ;) Musimy napaść mieszalnie farb jakąś :) To i listwy na czarno i błotnik się maznie :)

Misiek :) - 27-09-2010, 13:46

koszmarek napisał/a:
Musimy napaść mieszalnie farb jakąś

taniej wyjdzie kupić farbę olejną w Tesco :P P
a tak na poważnie kwestia gustu, mnie się podoba ori kolor, a ten chromowany element/listwa przy czarnej farbie będzie się ładniej prezentował. I od razu można ramki okien w drzwiach poprawić :)

koszmarek - 27-09-2010, 13:58

Marek się będzie pastwił ;)

Ale wróćmy do tematu pancernika ;) co następne w najbliższej przyszłości? :>

Misiek :) - 27-09-2010, 14:10

Marek założy gumki na hamulce...
Jak by mi się udało sprzedać moje kółka to bym miał kase na CA, a i stykło by na CB.
Napewno będe brał felgi do zimówek.
A z rzeczy wymagających roboty, to podtlenek lpg w tym tyg chce się umówić, pewnie to będzie na październik.
A co do zawiasów to jeszcze niewiem dokładnie co i jak.
A radio mnie męczy już baaardzo długo...
Nie moge posłuchać muzyki w korku :P