Forum ogólne - Kolejny wypadek...
Silverrr - 27-09-2010, 06:42
Misiek napisał/a: | i takie osoby napewno oszczędzają sprzęgło i korzystają z mocy zawsze w optymalnym momencie, we właściwych obrotach czytaj (wtedy silnik stosunkowo mało pali podczas przyspieszania) |
taaa oszczędzają puszczanie sprzęgła trzymając gaz przy desce Oczywiście, można zmieniać bieg na 2000 obrotów i zejść do spalania 7l/100, sam tak robię tylko, że czasami trzeba również wdepnąć i potrzymać go pod odcinką A potem się dziwią że ze 143 koni się magicznie zrobiło 120 ^^
racer1972 - 02-10-2010, 00:12
A ja myślę,że po przekroczeniu powiedzmy 60-tki te badania powinny być obligatoryjne bo ja już kilku dziadkom darowałem życie... Jeszcze mi machali,że trąbię jak wymuszali pierwszeństwo a nietrudno zgadnąć wynik pojedynku przód lancerka vs drzwi tico... A odnośnie dziadków w lancerku SB to widzialem jednego w platynowym... on mnie nie bo wzrok miał hen na horyzoncie...
Misiek :) - 02-10-2010, 00:36
racer1972 napisał/a: | nietrudno zgadnąć wynik pojedynku przód lancerka vs drzwi tico... |
a nie szkoda Ci lancelota na tico?
coprawda w tico lakier jest grubszy od blachy, a polowe egzemplarzy dorwał mały głód Głównie widziałem wygryzione drzwi i tylne nadkola
romero - 02-10-2010, 08:31
Podziwiam ludzi którz kupili auto marki DAEWO.
Myślę,że ten wątek należy zamknąć,robi się O.T.
Szkoda chłopaka [*]
Paweł_BB - 03-10-2010, 07:34
Chyba faktycznie temat do zamknięcia, trup ściele się gęsto a tu żarty niepotrzebne się pojawiają, dajmy se na luz Panie i Panowie, plizzz.
|
|
|