Off Topic - Sposob na kota na dachu
Juiceman - 07-10-2010, 12:59
Przesadzacie, zaraz będziecie pisać, że lepiej aby koty siadały/sikały/zostawiały rysy. Z jednej paranoi w drugą xD To samo opisane w artykule "Kontrowersyjne reklamy ze zwierzętami".
Ciekaw jestem jak byście zareagowali na angielski kawał spod znaku "czarnego humoru" xD np. "Wysoko na drzewie siedzi facet. Przechodzień ze zrozumieniem:
- Red Bull?
- Nie, pittbull."
Dobra koniec OT, sry za linka. Przymrużcie oczy i czasami popatrzcie z "odległości", a nie tak wszystko na serio jakby tragedia się stała
gulgulq - 07-10-2010, 13:42
Yoshiko napisał/a: | Juiceman napisał/a: | http://www.youtube.com/watch?v=facGC0ely1k i tyle w Tym temacie ;] xD |
szczerze mówiąc zrobiło mi się niedobrze - osobiście uważam, że taki film reklamowy w ogóle nie powinien powstać |
nigdy nie kupie już forda
Anonymous - 07-10-2010, 14:23
Yoshiko napisał/a: | osobiście uważam, że taki film reklamowy w ogóle nie powinien powstać |
polaczenie kota i auta jednak ma "cos" na rzeczy
mojego przesladowcy narazie ciagle nie widac
[ Dodano: 03-11-2010, 17:01 ]
niestety siersciuch sie odnalazl nie bylo go przez kilka tygodni aby znowu wylegiwac sie na dachu, tym razem metalowym, tylko nie wiedziec czemu wybiera zawsze moje samochody
widok lizajacego sie po jajcach kocura bezcenny:
BeNeK - 12-02-2011, 12:22
O ile jeszcze aktualne ....:P kup kocie jedzenie i miskę , dawaj mu jeść na dachu samochodu sąsiada lub kolegi Albo kup proszek wywołujący mocne kichanie ,bo jak wiadomo koty mają bardzo dobry węch wejdzie raz i mu się odechce bo będzie chodził i kichał hehe^^
gulgulq - 12-02-2011, 16:54
arturro napisał/a: | niestety siersciuch sie odnalazl nie bylo go przez kilka tygodni aby znowu wylegiwac sie na dachu, tym razem metalowym, tylko nie wiedziec czemu wybiera zawsze moje samochody |
każdy podręcznik do fizyki mówi ze czarny lepiej się grzeje od słońca
Anonymous - 12-02-2011, 22:19
narazie temat nieaktualny bo koty pochowaly sie na zime, a cabrio drugi miesiac stoi w garazu.
jacek11 - 14-02-2011, 21:59
arturro napisał/a: | narazie temat nieaktualny bo koty pochowaly sie na zime, a cabrio drugi miesiac stoi w garazu. |
trzeba w czapce jeździć
|
|
|