Off Topic - KOCHAM WAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Grześku - 28-08-2005, 20:41
Uć uć uć uć uć uć uć uć uć uć aaaaaaaaaaaaaaaaa :)
Było zajefajnie
Matejko - 28-08-2005, 21:07
heheh lublin lublin lublin, tyle ze ja nie z lodzi ale mam blisko
Chooper - 28-08-2005, 23:02
Lublin Lublin Lublin Lublin Lublin Lublin Lublin Lublin Lublin Lublin Lublin Lublin Lublin Lublin Lublin Lublin Lublin Lublin Lublin Lublin Lublin Lublin Lublin Lublin Lublin Lublin Lublin Lublin Lublin Lublin Lublin Lublin Lublin Lublin Lublin Lublin Lublin Lublin Lublin Lublin.....KOCHAM WAS MORDYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
Rafal_Szczecin - 28-08-2005, 23:39
Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin Szczecin
RLZ
Efa! - 29-08-2005, 04:39
Nie floodować proszę, Mordeczki
young - 29-08-2005, 10:11
.......no dobra jak wszyscy to wszyscy.....KOCHAM WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anonymous - 29-08-2005, 13:31
nio dobra
może nie będe orginalny, albo oryginalny,
ale ja też WAS WSZYSTKICH KOCHAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I dziękuje za świetna zabawe.
polsaler - 31-08-2005, 23:38
DALEJ WAS KOCHAM !!!!! I JESZCZE NA DODATEK STRASZNIE ZA WAMI TĘSKNIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i pozdrawiam miłośników TEQUILI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rafal_Szczecin - 31-08-2005, 23:40
Siersciuszku ja rowniez Cie KOCHAM i Was tez KOCHAM i naprawde uwierzcie mi ze tez ZA WAMI ZAJE*ISCIE TESKNIE, lecz wszuystko mam w pamieci cale spotkanie i zostanie ono tam do przyszlego roku .
KOCHAM WAS I TESKNIE !!!!
kordiank2 - 01-09-2005, 10:11
uparcie twierdzę, że przez samo H brzmi najmocniej:
KOHAM WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(golców spytajcie, albo brodkę, czy kogoś z małopolski - oni KOHAJĄ najbardziej)
wichura1 - 03-09-2005, 11:32
Ja też was KOHAM i chciałem publicznie przeprosić Boreckiego, że go podczas zlotu wziąłem za kogoś innego (Piotrmas-a). Dopiero po rozmowie na GG po zlocie zajarzyłem że to on .
Anonymous - 03-09-2005, 13:40
heheh daj spokoj nic sie nie stalo a poza tym tez WAS KOHAM... i tez pozdrawiam milosnikow TEQUILI
polsaler, kiedy nastepna 'sesja'? heheh
polsaler - 22-10-2005, 23:12
L.U.K.S. Squad WAS KOhA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Efa! - 23-10-2005, 00:12
Ja Was też KOHAM!!!
polsaler - 11-01-2006, 12:59
nie za często niestety na nasze kochane forum zaglądam ale jak zajrzałem to mi się resztki moich włosów podniosły do góry !!!!!!
CO TO ZA AWANTURY I PRZEPYCHANKI ????????
PAMIĘTAJCIE MOJE MOTTO !
KOCHAM WASSSSSSSSSSSSSS !!!!!!!
i Wy się KOCHAJCIE !!!!!
|
|
|