To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Galicjusz Aleks

pitbu77 - 25-01-2011, 01:06

Mówicie kiepsko srebrne auto wygląda ze złotą felgą? Check this out:

Ja uważam, że zajefajnie...

Seichan - 25-01-2011, 06:59

IMHO - to się po prostu gryzie. Przemaluj miśka na czarno, to wtedy złote felgi będą pasowały. Srebro ze złotem - niekoniecznie..
Hugo - 25-01-2011, 07:58

Do srebrnego auto koła w jasnym kolorze, chrom itp. Grafit, gunmetal też, ale ja miałem i zupełnie mi się nie podobały, choć chyba wzór miały słaby.
jkrzysztof80 - 25-01-2011, 09:04

Cytat:

Mówicie kiepsko srebrne auto wygląda ze złotą felgą? Check this out:

Według mnie złota to tylko Subaru ale każdy ma inny gust. Zdjęcie które wrzuciłeś to VR-ka :)

jacekxx - 25-01-2011, 10:05

pitbu77 napisał/a:
Derpin napisał/a:
a i pamiętaj że te advany z aledrogo to nawet nie leżały koło prawdziwych advanów

Wiem wiem, tak tylko wzdycham bo ten wzór mnie rozkłada na łopatki...
Raczej pomyślę o zwykłych z avance'a:
Obrazek

Albo takich, przemalowanych na złoto lub grafitowo:
Obrazek
Skłaniam się do drugiego wzoru ale nie znam parametrów felgi...

Ja mam takie felgi. Ich parametry to 7J17H2 E50, to E50 to chyba et i wydaje mi się że jest troche za duże bo jak przymierzałem same felgi (nie mam jeszcze opon) to wygląda na to że opona może ocierać o zawieszenie, ale może się mylę, bo to przecież jest orginalna felga od galanta SE w wersji angielskiej więc nie powinno być problemów.
Ps.Mi się podoba z czarnym dachem.

robertdg - 25-01-2011, 10:37

pitbu77, nie kłóć się z Seichan, nie wiesz, że kobiety mają lepsze gusta stylistyczne i inaczej widzą barwy niż faceci :P

Ja widocznie nie mam gustu, bo na zdjęciu mi sie podoba

pitbu77 - 25-01-2011, 10:51

robertdg napisał/a:
pitbu77, nie kłóć się z Seichan, nie wiesz, że kobiety mają lepsze gusta stylistyczne i inaczej widzą barwy niż faceci

Ale ale ale... ja jeszcze nic nie powiedziałem! :shock: Znaczy chciałeś powiedzieć, że nawet mam nie zaczynać? Nawet nie będę próbował, bo
robertdg napisał/a:
widocznie nie mam gustu, bo na zdjęciu mi sie podoba

... i jest nas dwóch :roll:

pitbu77 - 25-01-2011, 11:05

jacekxx napisał/a:
Ja mam takie felgi. Ich parametry to 7J17H2 E50,

A masz jakieś foty jak to wygląda na zdjęciu? Jeśli tak to proszę na PW lub tutaj... :)

Seichan - 25-01-2011, 11:29

To kwestia gustu po prostu :)
Dla mnie się to gryzie, nie lubię połączenia srebra ze złotem (tudzież białego złota z żółtym :P ), ale nie neguję odrębnego zdania Pitbu77 i Robertdg. O gustach się w końcu nie dyskutuje ;)
Ja tylko wyrażam swoją opinię, a przecież decydujące zdanie ma właściciel :)

pitbu77 - 25-01-2011, 12:12

Seichan napisał/a:
a tylko wyrażam swoją opinię, a przecież decydujące zdanie ma właściciel :)

No właśnie! Co to ja chciałem? :shock:

Adi_3kGT - 25-01-2011, 17:21

Pitu jeśli mozna i swoją opinię wyrazić myśle że zdecydowanie coś jaśniejszego , chrom byłby koooozacki 8) ale cena pewnie tez .... złoto zostawmy niebieskim Subaru :D Ciekawe co wymyslisz pozdro :wink:
jacekxx - 25-01-2011, 18:22

Dzisiaj jeszcze raz wszystko pomierzyłem i wydaje mi się że powinno pasować bez dystansów. Oto zdjęcia

Uploaded with ImageShack.us i

Uploaded with ImageShack.us Szkoda,że nie mam opon byłoby pewne. Ale użytkownik forum o nicku Juiceman ma takie felgi z oponamiwięc on powie jak to jest naprawdę.

Anonymous - 25-01-2011, 18:52

jacekxx napisał/a:
Dzisiaj jeszcze raz wszystko pomierzyłem i wydaje mi się że powinno pasować bez dystansów. Oto zdjęcia
[url=http://img3.imagesha....th.jpg]Obrazek[/URL]

[url=http://img151.images....th.jpg]Obrazek[/URL]

[url=http://img193.images....th.jpg]Obrazek[/URL]

Uploaded with ImageShack.us Szkoda,że nie mam opon byłoby pewne. Ale użytkownik forum o nicku Juiceman ma takie felgi z oponamiwięc on powie jak to jest naprawdę.

to nie temat o felgach do Twojego auta ale bez paniki jak jeździły w galu to będą pasować :)

jacekxx - 25-01-2011, 19:21

Dobrze o tym wiem. Wrzuciłem te zdjęcia tutaj bo pitbu77 prosił mnie o to parę postów wyżej.
pitbu77 - 25-01-2011, 20:04

jacekxx napisał/a:
Dobrze o tym wiem. Wrzuciłem te zdjęcia tutaj bo pitbu77 prosił mnie o to trzy posty wyżej.

Yeap, tak było. Tak się zastanawiam nad tym e50 w grawerze od wewnątrz felgi. ET jest chyba jednak opisywane jako "ET".
I wiecie co? "e50" to oznaczenie typu felgi, zatem offset powinien być wybity osobno na którymś z ramion albo na tarczy felgi przylegającej do piasty. jacekxx, sprawdź to proszę w wolnej chwili :) Ehhh... wielki wujek Google wszech pomocny.