Nasze Miśki - Czarnuch GTI dalsza historia
mkm - 23-03-2012, 19:49
Sprawdźcie Brembo i Zimmerman-a.
vendetta - 06-04-2012, 19:03
Ostateczna konfiguracja wypadła jak poniżej
Było kilka problemów przy wymianie, bo się ostro zapiekły tylne zaciski. Teraz podobno kosa
Co najważniejsze !! ABS naprawiony !! Uważam, że to piękna wygrana z usterką, z którą Łukasz walczył od zakupu. Pomogła wymiana pierścienia ABSu. Nie mogliśmy znaleźć przegubu do GTI z ABS, ale przypasował przegub od Space Star'a/Carismy . Teoretycznie miał pasować plug and play, ale jednak nie. Na szczęście udało się podmienić pierścień ABSu, który był problematyczny - 3 "zęby" były "przygniecione".
Przy okazji wizyty w warsztacie i rozmowy na temat ciężkiego dostępu do części Łukasz usłyszał "trzeba być Mitsumaniakiem, żeby mieć takie auto". Ja to odbieram jako komplement
mkm - 06-04-2012, 19:29
A płyn hamulcowy wymieniony?
vendetta - 06-04-2012, 19:32
mkm napisał/a: | A płyn hamulcowy wymieniony? |
Uzupełniony, po ostatniej wymianie w zeszłym roku.
mkm - 06-04-2012, 19:37
Trzeba było juz cały wymienić
Dotrzyjcie komplecik i zmieńcie.
Jak "nówka to nówka"
vendetta - 06-04-2012, 19:41
mkm napisał/a: | Trzeba było juz cały wymienić
Dotrzyjcie komplecik i zmieńcie.
Jak "nówka to nówka" |
W sumie koszta małe, przekażę właścicielowi Ale jak to cieszy .... jejku Wszystko działa
mystek - 06-04-2012, 22:54
#Vendetta - co szybsze - Colt GTi, czy Ibi Cupra?
vendetta - 08-04-2012, 20:19
mystek napisał/a: | #Vendetta - co szybsze - Colt GTi, czy Ibi Cupra? |
Każde z nas obstawia przy swoim Nie ustawialiśmy się, nie ma co sobie robić przykrości
Z wyglądu bardziej podoba mi się Colt, ale jeździ mi się lepiej Cuprą. Łukasz woli Czarnucha.
macia - 08-04-2012, 22:03
Super! Naprawdę tęsknię za tym autem, ale jestem mega zadowolony, że trafiło we właściwe ręce Dobry zestaw do hamowania i działający abs niestety odbiją się na średnim zużyciu paliwa Vendetta powiedz przy okazji, bo mnie to ciekawi - jak blacha? korozja jakaś gdzieś się pokazuje, czy szatan się nie daje?
Aha, wiadomo, że czarnuch bije ibizę i urodą i wnętrzem
vendetta - 08-04-2012, 22:14
macia napisał/a: | Aha, wiadomo, że czarnuch bije ibizę i urodą i wnętrzem |
hmm..... no urodą bije aż mam uśmiech, jak go widzę
macia napisał/a: | Vendetta powiedz przy okazji, bo mnie to ciekawi - jak blacha? korozja jakaś gdzieś się pokazuje, czy szatan się nie daje? |
Tylko dach, czyli to co było. Reszta bez zarzutu, a i dach ogarniemy Teraz jednak ważniejsza będzie wymiana opon letnich na coś fajnego pod te mega fele
macia - 08-04-2012, 22:21
Łał, to już Łukasz gumy zajeździł??????? Poważnie, to na takie koła należą się porządne ciapy:) Co do dachu, to możecie zrobić jak bardzo razi. Mnie też raziło, ale obawiam się, że chwilę po robocie znowu wyjdą te gejzery i żaden spirytus nie pomoże, no chyba, że macie jakiś patent. Serdecznie Was pozdrawiam i życzę Ci przy okazji wiaderka wody na głowę jutro
vendetta - 08-04-2012, 22:25
macia napisał/a: | Serdecznie Was pozdrawiam i życzę Ci przy okazji wiaderka wody na głowę jutro |
Ja Ci dam wiaderko Wanny życzę Pozdrawiamy!
Co do opon, czy zajeździł ciężko stwierdzić. Colt ma być perfect i już
Misiek :) - 09-04-2012, 00:08
Ja miałem robiony dach przy szyberdachu, i po roku pokazały się pierwsze purchelki... jak powiedział lakiernik jest to bardzo niewdzięczne mijesce
vendetta - 20-04-2012, 19:32
aaa kotki dwa taka zabawa na wiosnę
mystek - 20-04-2012, 20:43
Colt bije na głowę Ibizę ale muszę przyznać, że Ibiza jest bardzo komfortowa mimo dość twardych foteli
|
|
|