Outlander II Ogólne - NA CO JEST GWARANCJA OUTLANDERA?!
rezon - 13-04-2011, 18:16
jorzyk1976 napisał/a: | witam zwracam honor firmie GRAFIX wymienili mi linkę otwierania przedniej maski(moje części) i nie wzięli za robociznę ANI GROSZA!!!! | Widzę Jackie, że dalej na przekór wielu bronisz dobrego imienia ASO Mitsubishi . Tak trzymaj. Ani na chwilę nie wątpiłem, że tak może się ta sprawa zakończyć. bonito napisał/a: | stosuję po prostu WD-40 | to niekoniecznie najlepszy środek. Lepiej delikatny smar w aerozolu.
Jackie - 14-04-2011, 10:06
rezon napisał/a: | Widzę Jackie, że dalej na przekór wielu bronisz dobrego imienia ASO Mitsubishi |
Ty wiesz, bo ja taki zwyczajnie uparciuch jestem i jak się zawezmę to Ci mówię
Pozdrawiam
13zbyszek13 - 14-04-2011, 13:07
jorzyk1976 napisał/a: | witam zwracam honor firmie GRAFIX wymienili mi linkę otwierania przedniej maski(moje części) i nie wzięli za robociznę ANI GROSZA!!!! zrobili to w ramach gwarancji choć ponoć to nie wchodzi w gwarancję. DZIĘKUJE!!!!! |
Zadna łaska podlega to gwarancji i koniec.
Grzesq - 14-04-2011, 17:39
Dzisiaj byłem na akcji serwisowej (wiązka) w ASO i przy okazji powiedział, że cięzko chodzi mi linka od otwierania pokrywy silnika. Przyjeli zgłoszenie, czymś posmarowali i jest OK
skaut - 14-04-2011, 17:41
Grzesq napisał/a: | Przyjeli zgłoszenie, czymś posmarowali i jest OK |
Czytają forum i się uczą
Jackie - 18-04-2011, 10:42
skaut napisał/a: | Czytają forum i się uczą |
Czytają,, czytają
Swoją drogą - to świetnie, że czytają
Pozdrawiam
13zbyszek13 - 19-04-2011, 08:26
Jackie napisał/a: | Czytają,, czytają
Swoją drogą - to świetnie, że czytają
Pozdrawiam |
Swiadczy to o tym że umieją czytać
tylko czy coś zrozumią
z tego czytania
Jackie - 19-04-2011, 09:41
13zbyszek13 napisał/a: | tylko czy coś zrozumią |
Mam nadzieję, że zrozumieją
Czego i Wam i sobie życzę
Pozdrawiam
13zbyszek13 - 19-04-2011, 11:18
Jackie napisał/a: | Mam nadzieję, że zrozumieją |
"..........."
Trik - 21-04-2011, 23:26
Jackie napisał/a: | Mam nadzieję | Nadzieja matką wynalazcow.
sylb - 21-04-2011, 23:46
Potrzeba matką wynalazów, a nadzija to raczej matką głupców.
michu300 - 22-04-2011, 08:35
sylb napisał/a: | Potrzeba matką wynalazów, a nadzija to raczej matką głupców. |
Sylb, zdaje mi się, że Trik chyba przeskoczył o jeden poziom abstrakcji wyżej...
Trik - 22-04-2011, 16:11
michu300 napisał/a: | zdaje mi się, że Trik chyba przeskoczył o jeden poziom abstrakcji wyżej | A mi wydaje się, ża Jackie ma nadzieje na dobrą kasę i wynalazł Songojonga. Zatem, na cmentarzu widzi same plusy niż "las (verte) krzyży"
sylb - 15-05-2011, 14:07
Odnoszę wrażenie, że mitsubishi idzie na wojnę ze wszystkimi sowimi klientami. Włączam TVNTurbo o kłopotach klienta, biorę gazetę to samo. Gdyby wsiąść sumaryczna sprzedaż takich firm jak Skoda, Ford, Opel czy Renault to pewna ta czwórka sprzedaje dziennie więcej samochodów niż MMC w całym roku a jakość tylko o Mitsubishi słychać. Więc co jest, spisek czy sami malkontenci kupuję u nich.
Kłopotów CDN.
rezon - 15-05-2011, 15:00
sylb napisał/a: | Więc co jest, spisek czy sami malkontenci kupuję u nich. | Nie, to tylko efekty polityki "Po zakupie mamy was kochani klienci... w głębokim poważaniu". Przecież wspominałem już o tym, że napisałem do Skody Auto Poland reklamację octavii na wycieranie lakieru przez uszczelki drzwi, który jedno ASO chciało ponownie malować - po kilku dniach telefon, zaproszenie do innego ASO na wymianę uszczelek, gratisowe usunięcie rysy na masce jako gift za kłopot. A MMC? - jak się nie podoba to idź do Sądu. Niektórzy wolą jednak AutoŚwiat, TVN Turbo, itd.. MItsubishi Panu Jeżakowi powinno medal dać za darmowe wzmianki o wyrobach w mediach w myśl zasady nie ważne jak o tobie mówią, byle często i głośno.
|
|
|