To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Spotkanie małopolskich MM w Krakowie. - 29.05.2011 g.19.oo

szeskey - 24-05-2011, 07:37

mam nadzieję że dojdę do siebie po finale LM ale tyle mnie nie było że czas się pokazać po roku nieobecności :D
wojzi - 24-05-2011, 16:52

Mr V napisał/a:
a mój misiu dalej rozkręcony leży w warsztacie :( ale jest MPK :D

Może podwieźć?

szeskey - 24-05-2011, 19:06

jak się uda dojść do siebie po finale LM to się pojawię auto gotowe prawie do sezonu więc po roku wypada :wink: :!:
Mr V - 26-05-2011, 13:18

wojzi napisał/a:
Mr V napisał/a:
a mój misiu dalej rozkręcony leży w warsztacie :( ale jest MPK :D

Może podwieźć?

Dziękuje za propozycję, ale okazało się, że dziewczyna jest w tym tygodniu wolna od studiów, więc mam transport :)

sveno - 26-05-2011, 20:59

może ktoś pomoże? http://forum.mitsumaniaki...p=882591#882591 temat poruszę na spocie
karolgt - 27-05-2011, 00:52

a ja nie wiem :P

nie obiecuje, ale postaram się przyjechać :)

jaca71 - 28-05-2011, 12:24

Uprzejmie melduję że istnieje pewna szansa, że na spocie się nie pojawię. Jutro szykuje mi się nalot teściów z okazji dnia dziecka (mają porwać wnuki). Głupio będzie przed nimi ociekać z domu. Chyba że pojadą po południu.
mkm - 28-05-2011, 13:32

Ja sie wybieram.
Nie wiem czy uda sie być punktualnie, ale będę sie starał.

jaca71, to nie ucieczka - to nagły wyjazd w sprawach służbowych :mrgreen: , a jak nie przejdzie to powiedz, że nie gadasz z kidnaperami i widzimy sie na spocie :twisted:

Mr V - 29-05-2011, 00:07

czy stolik MM jest jakoś "oznaczony" ? jak Was poznam ? ^^ i Gdzie mam parkować... bo dalej nie wiem :) - tj. czy ten parking na terenie oberży jest do użytku gości lokalu?
mkm - 29-05-2011, 00:33

Mr V, wjeżdżasz przez bramę na parking i parkujesz gdzie jest miejsce.
Jak nie będzie jakiejś imprezy rodzinnej to będziemy tylko my, więc problemu nie bedzie. Jakby była zapytaj barmana lub barmankę i powinni Ci wskazać stolik.
A tak ogólnie to pełny luz - to nie jest jakiś super duży lokal więc znajdziemy sie bez problemów.
Jak pogoda dopisze to będziemy siedzieć pod wiatą na zewnątrz, więc jak zobaczymy Miśka to zaczniemy machać :mrgreen:

wojzi - 29-05-2011, 00:58

No jak to po czym się poznamy - ja nie znam, ale mam zamiar przyjechać w porę i będę wyglądał podkładek Mitsumaniaków :P
Mr V - 29-05-2011, 01:07

mkm napisał/a:
Mr V, wjeżdżasz przez bramę na parking i parkujesz gdzie jest miejsce.
Jak nie będzie jakiejś imprezy rodzinnej to będziemy tylko my, więc problemu nie bedzie. Jakby była zapytaj barmana lub barmankę i powinni Ci wskazać stolik.
A tak ogólnie to pełny luz - to nie jest jakiś super duży lokal więc znajdziemy sie bez problemów.
Jak pogoda dopisze to będziemy siedzieć pod wiatą na zewnątrz, więc jak zobaczymy Miśka to zaczniemy machać :mrgreen:

Nie zobaczycie mojego misia, bo nadal(!!) czekam na moją skrzynię biegów. Przyjadę albo chryslerem voyagerem, który się już sypie, albo z kobietą seatem ibizą posmarowanym sprayem :)

sieegurd - 29-05-2011, 08:18

Mr V napisał/a:
czy stolik MM jest jakoś "oznaczony" ? jak Was poznam ? ^^ i Gdzie mam parkować... bo dalej nie wiem :) - tj. czy ten parking na terenie oberży jest do użytku gości lokalu?

Pierwszy spot jest trochę dziwny :P Ja raczej będę w porę :) Szukaj Miśków i zwykłych z wyglądu ludzi - jesteśmy normalni :D

Adaho_krak - 29-05-2011, 10:24

sieegurd napisał/a:
- jesteśmy normalni

No ja bym nie był do końca taki pewien :)

Ja będę po pracy czyli po 20. Do zobaczenia.

Marcin-Krak - 29-05-2011, 10:43

sieegurd napisał/a:
jesteśmy normalni :D

Gud dzołk :mrgreen:

No dobra postaram się być na chwilę jakoś po 19:30 i poczekam na Adama :wink: