To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

¦l±skie - Nasi widziani na drodze

Bucza - 05-06-2011, 13:22

Z boku nie widziałam, ale ma jeszcze na tylnej szybie "małego mitsumaniaka", a jej nie da się nie zauważyć :D
Jogurt - 06-06-2011, 18:12

marcin4g napisał/a:
okazuje się ze to Jogurt koniec końców

nie do końca, Colta przejęła Sylwia i jeżdżę nim bardzo rzadko. a ona jak jedzie to nie widzi nikogo ani niczego (jakby co)
Bucza napisał/a:
Z boku nie widziałam, ale ma jeszcze na tylnej szybie "małego mitsumaniaka", a jej nie da się nie zauważyć

colt ma na błotnikach nad kierunkami nalepki z logo klubu, na lewej bocznej szybie naklejki z zlotów ogólnopolskich a na tylnej małego mitsumaniaka więc jak czerwone obklejone cao to tylko moje. a gal avance jest tylko mój w tychach i też z małym mitsumaniakiem z tyłu. co nie zmienia faktu że to nie byłem ja. jak Bucza, ¶migała nocami to Jogurt imprezował :P
coolluk, jedziesz z zimnym łokciem a ludzi nie widzisz - dzi¶ po 17stej na stoczniowców

krzychu - 06-06-2011, 18:19

Jogurt napisał/a:
a ona jak jedzie to nie widzi nikogo ani niczego (jakby co)

bo kobieta na drodze jest jak gwiazda. Ty j± widzisz, one Ciebie NIE!

marcinkn - 06-06-2011, 19:51

pozdrowienia dla pepiego, dzi¶ obtitany na ¶wiatłach w Zabrzu...
t0m3k - 06-06-2011, 20:06

carlRP widziany dzisiaj na żywieckiej na wysoko¶ci karczmy beskidzkiej okolo godziny 16: 10 ?
carlRP - 06-06-2011, 21:03

Tak jest:D Byłem tam:D znaczy się przejeżdżałem :)
Bucza - 07-06-2011, 02:04

Jogurt napisał/a:
coolluk, jedziesz z zimnym łokciem a ludzi nie widzisz - dzi¶ po 17stej na stoczniowców

Mogłabym powiedzieć to samo :D ale ja akurat stałam na parkingu więc mogłam być trochę mniej widoczna :wink:

Jogurt napisał/a:
a gal avance jest tylko mój w tychach

No to chyba już nie jeste¶ jedyny :) . To był taki sam srebrny gal na tyskich rejestracjach, ale bez małego mitumaniaka, oba Twoje auta widywałam na bielskiej schowane za przychodni± :wink: , dlatego wiedziałam o naklejkach :) .

Arturro-86 - 07-06-2011, 09:16

Bucza napisał/a:
Jogurt napisał/a:
a gal avance jest tylko mój w tychach

No to chyba już nie jeste¶ jedyny :) . To był taki sam srebrny gal na tyskich rejestracjach, ale bez małego mitumaniaka, oba Twoje auta widywałam na bielskiej schowane za przychodni± :wink: , dlatego wiedziałam o naklejkach :) .

Wiem o kogo Ci chodzi Bucza, ale to nie jest Avance :P Ma nawet takie same felgi jak Jogurt :wink:
Zastanawiam się, kto to jest, przydałoby się zaprosić na zlocik, może doł±czy do MM :biggrin: Jeszcze tego Szaro-fioletowego SE i Bordowego w kombiku :p

Jogurt - 07-06-2011, 18:17

Arturro-86 napisał/a:
Wiem o kogo Ci chodzi Bucza, ale to nie jest Avance :P
to¶ mnie uspokoił, starczy 1 :mrgreen:
Bucza napisał/a:
oba Twoje auta widywałam na bielskiej schowane za przychodni±
ale¶ mnie wytropiła (praca)
MartinMM - 08-06-2011, 22:34

Wczoraj około 16 na Warszawskiej w BB Gal tylko nie wiem czyj :) Tabl zaczynaly sie na SB
avangarda - 13-06-2011, 11:39

Londolut mijany w sobotę (11.06) na zakręcie przy Adrii w Rudzie :wink: Gdzie Ty patrzysz, że nigdy mojego mi¶ka nie widzisz! :P
londolut - 13-06-2011, 12:23

Też cię widziałem :) Tylko byłem zbyt zajęty omijaniem tej zapadniętej studzienki przy torach, żeby pomachać/pomigać/łorewa :P
Arturro-86 - 13-06-2011, 16:14

Wczoraj widziane całe stado mi¶ków pod Tesco w Tychach ^^
Nie wiem dlaczego, ale jeżdż±c normalnie po mie¶cie, widziałem tylko Jogurta z forumowiczów :P
Najczę¶ciej przemyka mi przed oczami ten srebrny Galant EAxW, przedliftowy :p

mjsystem - 13-06-2011, 20:11

Arturro-86 napisał/a:
Wczoraj widziane całe stado mi¶ków pod Tesco w Tychach

Tez ich widziałem :twisted:

Anonymous - 15-06-2011, 21:59

Dzi¶ o 18:55 koło Shella w ¦więtochłowicach widziana Guga. Oczywi¶cie nie widziała tego, że jej machałem. ;)