¦l±skie - Nasi widziani na drodze
Bucza - 05-06-2011, 13:22
Z boku nie widziałam, ale ma jeszcze na tylnej szybie "małego mitsumaniaka", a jej nie da się nie zauważyć
Jogurt - 06-06-2011, 18:12
marcin4g napisał/a: | okazuje się ze to Jogurt koniec końców |
nie do końca, Colta przejęła Sylwia i jeżdżę nim bardzo rzadko. a ona jak jedzie to nie widzi nikogo ani niczego (jakby co)
Bucza napisał/a: | Z boku nie widziałam, ale ma jeszcze na tylnej szybie "małego mitsumaniaka", a jej nie da się nie zauważyć |
colt ma na błotnikach nad kierunkami nalepki z logo klubu, na lewej bocznej szybie naklejki z zlotów ogólnopolskich a na tylnej małego mitsumaniaka więc jak czerwone obklejone cao to tylko moje. a gal avance jest tylko mój w tychach i też z małym mitsumaniakiem z tyłu. co nie zmienia faktu że to nie byłem ja. jak Bucza, ¶migała nocami to Jogurt imprezował
coolluk, jedziesz z zimnym łokciem a ludzi nie widzisz - dzi¶ po 17stej na stoczniowców
krzychu - 06-06-2011, 18:19
Jogurt napisał/a: | a ona jak jedzie to nie widzi nikogo ani niczego (jakby co) |
bo kobieta na drodze jest jak gwiazda. Ty j± widzisz, one Ciebie NIE!
marcinkn - 06-06-2011, 19:51
pozdrowienia dla pepiego, dzi¶ obtitany na ¶wiatłach w Zabrzu...
t0m3k - 06-06-2011, 20:06
carlRP widziany dzisiaj na żywieckiej na wysoko¶ci karczmy beskidzkiej okolo godziny 16: 10 ?
carlRP - 06-06-2011, 21:03
Tak jest:D Byłem tam:D znaczy się przejeżdżałem
Bucza - 07-06-2011, 02:04
Jogurt napisał/a: | coolluk, jedziesz z zimnym łokciem a ludzi nie widzisz - dzi¶ po 17stej na stoczniowców |
Mogłabym powiedzieć to samo ale ja akurat stałam na parkingu więc mogłam być trochę mniej widoczna
Jogurt napisał/a: | a gal avance jest tylko mój w tychach |
No to chyba już nie jeste¶ jedyny . To był taki sam srebrny gal na tyskich rejestracjach, ale bez małego mitumaniaka, oba Twoje auta widywałam na bielskiej schowane za przychodni± , dlatego wiedziałam o naklejkach .
Arturro-86 - 07-06-2011, 09:16
Bucza napisał/a: | Jogurt napisał/a: | a gal avance jest tylko mój w tychach |
No to chyba już nie jeste¶ jedyny . To był taki sam srebrny gal na tyskich rejestracjach, ale bez małego mitumaniaka, oba Twoje auta widywałam na bielskiej schowane za przychodni± , dlatego wiedziałam o naklejkach . |
Wiem o kogo Ci chodzi Bucza, ale to nie jest Avance Ma nawet takie same felgi jak Jogurt
Zastanawiam się, kto to jest, przydałoby się zaprosić na zlocik, może doł±czy do MM Jeszcze tego Szaro-fioletowego SE i Bordowego w kombiku
Jogurt - 07-06-2011, 18:17
Arturro-86 napisał/a: | Wiem o kogo Ci chodzi Bucza, ale to nie jest Avance | to¶ mnie uspokoił, starczy 1
Bucza napisał/a: | oba Twoje auta widywałam na bielskiej schowane za przychodni± | ale¶ mnie wytropiła (praca)
MartinMM - 08-06-2011, 22:34
Wczoraj około 16 na Warszawskiej w BB Gal tylko nie wiem czyj Tabl zaczynaly sie na SB
avangarda - 13-06-2011, 11:39
Londolut mijany w sobotę (11.06) na zakręcie przy Adrii w Rudzie Gdzie Ty patrzysz, że nigdy mojego mi¶ka nie widzisz!
londolut - 13-06-2011, 12:23
Też cię widziałem Tylko byłem zbyt zajęty omijaniem tej zapadniętej studzienki przy torach, żeby pomachać/pomigać/łorewa
Arturro-86 - 13-06-2011, 16:14
Wczoraj widziane całe stado mi¶ków pod Tesco w Tychach ^^
Nie wiem dlaczego, ale jeżdż±c normalnie po mie¶cie, widziałem tylko Jogurta z forumowiczów
Najczę¶ciej przemyka mi przed oczami ten srebrny Galant EAxW, przedliftowy
mjsystem - 13-06-2011, 20:11
Arturro-86 napisał/a: | Wczoraj widziane całe stado mi¶ków pod Tesco w Tychach |
Tez ich widziałem
Anonymous - 15-06-2011, 21:59
Dzi¶ o 18:55 koło Shella w ¦więtochłowicach widziana Guga. Oczywi¶cie nie widziała tego, że jej machałem.
|
|
|