Zloty i Spoty - III OFICJALNY ZLOT MITSUMANIAKÓW - REFLEKSJE...
Firebee - 30-08-2005, 14:39
Dokładnie, prosiłbym o relacje Zlotu Mitsumaniaków..
Jak To widzieliście Waszymi oczami..
Umieścimy te relacje na stronie głównej serwisu..
Pozdrawiam
Firek
Matejko - 30-08-2005, 14:39
Firebee napisał/a: | Mam prośbę do porzontkoffych rozdajacych zawieszki:
MMC prosi o informacje ile dokladnie bylo aut na Zlocie oraz ile osob nas odwiedzilo..
Pozdrawiam
Firek |
no i tu jest problem bo autek ile bylo to wiemy, a osob mozna przyjac 3 na auto - poprostu ja ustawialem auta, tnt zajal sie wjazdem (tu mu bardzo dziekuje) i juz poprostu nie starczylo rak na liste ktora odleciala wraz z wichura
Rafal_Szczecin - 30-08-2005, 14:45
igi napisał/a: | były i wesołe "autokary" np. ze szczecina gdzie było 5 osób + pies! |
oj to byl dopiero wesoly autokar, ale doszlismy do wniosku ze ten " autobusik " troszke przymaly jest i trza go zamienic na jakiegos Galancika Rekinka lecz to moze za kilka latek, ale wszyscy z wesołego autokaru byli zadowoleni razem z pieskiem - Miśkiem
pozdrowionka
ps. czy nasz lancerek kombi byl najbardziej zapakowanym autem na zlocie pod wzgledem ilosci osob w jedym samochodzie ?
Matejko - 30-08-2005, 15:15
Rafal_Szczecin napisał/a: |
ps. czy nasz lancerek kombi byl najbardziej zapakowanym autem na zlocie pod wzgledem ilosci osob w jedym samochodzie ? |
tak bo jeszcze piesek sztuk raz
Anonymous - 30-08-2005, 15:16
najbardziej zapakowanym autem byl moj
Rafal_Szczecin - 30-08-2005, 15:36
Matejko napisał/a: | tak bo jeszcze piesek sztuk raz |
a nie policzyliscie jeszcze misia ktory byl przylepiony na przyssawke do przedniej szyby
igi - 30-08-2005, 15:53
Rafal_Szczecin napisał/a: | nasz lancerek kombi byl najbardziej zapakowanym autem |
Heh Rafi tak wasz samochodzik był najbardziej wypchaną bryką. Stałem tam sporo czasu i bardziej wypchanego samofodu nie widziałem
Firebee - 30-08-2005, 15:58
igi napisał/a: | fireczku autkuf było cos okolo 64! + punjero +opel astra (ktory w niedziele już miał jedynie sluszny znaczek przyczepiony) seat leon. W każdym samocodzie było minimum 2 osoby ale były i wesołe "autokary" np ze szczecina gdzie było 5 osób + pies! Przyjmijmy że było 3,5 osoby w samochodzie co daje łącznie koło 224 osób
EDIT: Plus jeszcze twoi ludzie i dojezdzajaćy pożniej to będzie około 250 osób |
Czy myślicie, że było 250 osób na Zlocie? Przyznam szczerze, ze nie mam zielonego pojecia:)
A potrzebne mi to pilnie dla MMC, 64 auta i 250 osób - czy to będzie prawdziwe stwierdzenie?
Mówimy oczywiscie o przybyłych, nie o oglądających z zewnątrz..
Pozdrawiam
Firek
Efa! - 30-08-2005, 16:00
No nie wierzę... Przecież to my byliśmy najbardziej zapakowani - gdy zrzuciliśmy sprzęt do salki imprezowej, Janek załadował do swego autka... 14 osób!!! I przewoził tak maniaków w tę i z powrotem trasą domki-ognisko
josie - 30-08-2005, 16:11
Cytat: | 64 auta i 250 osób - czy to będzie prawdziwe stwierdzenie? |
64 auta to możliwe - zresztą ktoś pewnie mniej więcej liczył, ale nie wydaje mi się że średnio 3,5 osoby na auto to za dużo...
Właśnie policzyłem osoby na zdjęciu grupowym - licząc osobę robiącą zdjęcie, kogoś przed nią i wszystkich na zdjęciu łącznie z dziećmi wyszły 102 osoby.
Doliczając kilka osób robiących zdjęcia, których nie można było policzyć i ludzi którzy się nie załapali - czyli powiedzmy góra 20osób wychodzi około 125osób co sądząc po frekwencji na ognisku i imprezie byłoby chyba najbliższe prawdy. Przynajmniej ja tak myślę.
Bartek - 30-08-2005, 16:25
Mysle, ze liczenie 3,5 osoby na auto to troche duzo. Ja policzylbym 2,3-2,5 osoby na auto, poniewaz w przewazajacej wiekszosci przyjechaly pary, jezeli dobrze licze to ok. 5 osob przyjachalo solo, bylo kilka rodzin po 3 osoby (do 10 szt.) + wesoly autobus ze Szczecina (PZDR)
Efa! - 30-08-2005, 16:54
Może najpierw zliczmy: ilość domków i osób w domku + ilość gości hotelowych - to już będzie pewnie większość wiadoma?
Anonymous - 30-08-2005, 17:33
To chyba będzie najdokładniejszy sposób. U mnie w domku 5 osób. Żeby nie liczyć kilka razy tych samych ludzi wymienie wszystkich:
- Bartek_NKM (ja)
- Michał (mój kuzyn)
- Matejko
- Kris
- Michał "Ząbek"
2 samochody: Garanatowy Colt C50 i Carisma, której nie musze opisywać
PS
Efa!, ja się zgłosiłem jako pierwszy żeby jechać po VIP'ów , a mnie nie wymieniłaś, zapomniałaś też o Kordianie.
Wracając później widziałem jak ktoś ich jednak wiózł na ognisko, ale nie wiem jak to już było...
Leppe - 30-08-2005, 18:31
Ludziska było poprostu wspaniale. Ubawiłem się setnie szkoda tylko, że nie mogła moja połowica być ze mną ale w przyszłości to nadrobimy pozdrowienia dla wszystkich zlotowiczów. PA PA
Firebee - 30-08-2005, 18:36
zliczanie za dlugo by trwalo.. Zakladam ze przelicznik 2,5 na autobedzie bardziej miarodajny - czyli 64x2,5 mamy 160 osob + moi kochani pomagierzy to powiedzmy max 180 osób + osoby odwiedzające... I tak też powiem:) Dzieki.. Papa
Pozdrawiam
Firek
|
|
|